Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • victor
    "...přináší pořady s nadhodnotou, které nejsou komerční, nebo podporuje žánry, které by jinak nevznikly nebo nepřežily..." "....Nejsou společensky uznané jako umělecké forma. Na rozdíl od filmu, dramatiky, divadla nebo hudby, Kodex ČT ani Zákon o ČT nic jako hru nebo videohru nezmiňuje " - Je na čase jasně ukázat že na veřejnoprávní jsou zase všichni jedničky .
  • Naopak. na CT 2 dávají velice kvalitní pořady. Ale to je otázka priorit. A ty dokumenty o válce si představ, zajímají pořád spousty lidí...
  • Ja nevim, me se tolhe libilo mnohem vic jak replay na coolu, me se zdalo ze moderatori na ct byli lepsi nez ti v relpayu (jak tam nekdy dokazali vyslovit nazev hry nebo jmeno, by clovek blil). Vzdy sem si rikal, ze na CT davaji pi*u, akorat obcas aspon ten GP, ale ted to bude uplna pi*a. Ted tam budou jen dokola ty pos*any dokumenty o valce, koho to omg este zajima, historie jo, ale dejte uz konecne pokoj se svetovejma valkama. Posledni vec co me mozna obcas donuti to vubec prepnout bude zazracna planeta, o ct 1 nema cenu mluvit, to kdyby prestalo existovat, si ani nevsimnu, na to snad neprepnu nikdy.
  • S tímhle taky souhlasim.
  • A ještě víc mě děsí těch +7, kterých jsem snížil na +6. Wow. Jinak řečeno. Tento pořad je opravdu irelevantní v dnešní době. Nepřináší nic nového a s Re-Playem to dopadne stejně, pokud někdo nezmění koncept.
  • Hloupějšího člověka, než jsi ty, jsem asi nepotkal. Ty tohle opravdu myslíš vážně, a to mě děsí, upřímně. Teď se ptám vážně. Odkud jsi? Kolik ti je let? Prcuješ nebo studuješ?
  • "Nedelame talentove souteze" - takze StarDance vlastne nebyl zadny prejaty porad a uz vubec ne soutezni...Taxik take neni prejaty porad ze...jeste ze ta gamepage az na par vyjimek stejne nebyla moc dobra
  • Jeden díl Top Gear má rozpočet skoro jako celý den vysílání ČT :)
  • Izmæl
    Hm, tak papá GP, stejně jsem se na tebe v poslední době díval jen, abych porovnával s RE-PLAYem a navíc jsem koukal jen na netu a to z jediného důvodu - mohl jsem tam přeskočit ty trapné pseudo-fóry.
  • Ale prosím tě... *3* To opravdu nejsou nejsledovanější pořady, to jsou nejnavštěvovanější na webu, někde uváděli skutečnou sledovanost tuším v lednu a byla to bída.
  • Radsi zadny porad o hrach nez spatny porad.
    A o jake sile herni sceny je rec ? Porad, kteremu se pravidelne sledovanost snizovala az se dostala mezi nejnizsi na CT2 vubec, asi moc herni scenu neposili nemyslis ? A jeste k tomu v dobe internetu.
  • Herní průmysl je větší než filmový a hudební dohromady. Vysílání tohohle odpadu stejně herní scéně dobré jméno nedělalo, spíše naopak.
  • gamepage byl dobrej v dobách, kdy se člověk nemohl podívat na netu na trailery / let's plays / videorecenze ke všemu... a byly tam informace dřív než v časákách...

dneska? fakt už není třeba...
  • deridon
    tudum tsss... *15* být na zakládce tak mě to asi naštve, tyhle nadávky a narážky na rodinu byly celkem populární *1*
  • To myslíš vážně?
  • Vaše teorie je mylná, jelikož GP tu není, ale hry tu stále jsou ( stromy tu nejsou, ale vysoká tu stále je ). To, že se zruší pořad o hrách neznamená, že se zruší/přestanou hrát i hry. *15*
  • Tak jak tvoje. Je prevda ze tva Mati ceka od tebe miminko ?
  • No, asi takhle. Osobně si myslím, že není důvod radovat se z něčeho takového. Ať už byla úroveň seriálu jakákoliv, byl tu první takový a zaslouží si trochu úcty. Opravdu nechápu, jak se může "hráč" radovat z toho, že umírají herní pořady, ať už měly jakoukoliv kvalitu. To je jako kdyby se myslivec/lovec radoval, že mu mizí stromy v lese (jen jako příklad...), a že lépe uvidí na vysokou. Ale už mu nedochází, že bez stromů nebude ani les, ani vysoká. Chápete tím co chci říct? Herní scéna stále ještě není tak silná, jak si spousta lidí myslí. A něco takového jí rozhodně neprospěje.
  • janchor
    Liberál. Na libertariánství jsem věřil někdy kolem dvacítky, ale vyrostl z toho.
  • Tyhle aféry každého jenom otravují. Já bych všechny ty internety a počítače zakázala.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit