Přejít na výpis diskuzí
Podrobné vyjádření ČT ke zrušení herního pořadu Game Page
10.7.2012 | Redakce Games.cz
142 příspěvků
-
Někdo se rád kouká na to jak někdo povídá o hrách a někdo raději ty hry hraje. ;-)
-
Vole ked tu nariekate nad urovnou CT, tak by som vam na chvilu doprial STV. To by ste potom rovno masovo skakali z okien alebo co? :D
-
"...přináší pořady s nadhodnotou, které nejsou komerční, nebo podporuje žánry, které by jinak nevznikly nebo nepřežily..." "....Nejsou společensky uznané jako umělecké forma. Na rozdíl od filmu, dramatiky, divadla nebo hudby, Kodex ČT ani Zákon o ČT nic jako hru nebo videohru nezmiňuje " - Je na čase jasně ukázat že na veřejnoprávní jsou zase všichni jedničky .
-
Ja nevim, me se tolhe libilo mnohem vic jak replay na coolu, me se zdalo ze moderatori na ct byli lepsi nez ti v relpayu (jak tam nekdy dokazali vyslovit nazev hry nebo jmeno, by clovek blil). Vzdy sem si rikal, ze na CT davaji pi*u, akorat obcas aspon ten GP, ale ted to bude uplna pi*a. Ted tam budou jen dokola ty pos*any dokumenty o valce, koho to omg este zajima, historie jo, ale dejte uz konecne pokoj se svetovejma valkama. Posledni vec co me mozna obcas donuti to vubec prepnout bude zazracna planeta, o ct 1 nema cenu mluvit, to kdyby prestalo existovat, si ani nevsimnu, na to snad neprepnu nikdy.
-
-
Promiňte pane, ale buď jste strašně mladý, že si neuvědomujete, co povídáte (v lepším případě) anebo jste zkrátka a dobře normální buran (ovšem přesto děkuji za projevený názor, svoboda slova jest důležitým prvkem demokratické společnosti, ovšem ani konstruktivní kritika není zakázána) *3*. Má úcta.
-
-
Ještě je možná kombinace obého: strašně mladý buran. Ale z toho časem vyroste, minimálně z toho "strašně mladý" *3*
-
-
Naopak. na CT 2 dávají velice kvalitní pořady. Ale to je otázka priorit. A ty dokumenty o válce si představ, zajímají pořád spousty lidí...
-
-
"Nedelame talentove souteze" - takze StarDance vlastne nebyl zadny prejaty porad a uz vubec ne soutezni...Taxik take neni prejaty porad ze...jeste ze ta gamepage az na par vyjimek stejne nebyla moc dobra
-
Hm, tak papá GP, stejně jsem se na tebe v poslední době díval jen, abych porovnával s RE-PLAYem a navíc jsem koukal jen na netu a to z jediného důvodu - mohl jsem tam přeskočit ty trapné pseudo-fóry.
-
gamepage byl dobrej v dobách, kdy se člověk nemohl podívat na netu na trailery / let's plays / videorecenze ke všemu... a byly tam informace dřív než v časákách...
dneska? fakt už není třeba... -
-
Já ti nevím. Již v té době jsem kupoval tehdy můj oblíbený časopis SCORE, a již v té době mi na GP něco nekapírovalo (ach repetice ty sladká). Zkrátka stereotypizující obrázek na "hráčskou" scénu (boucháme tu všichni bedny, ne? *1*), kultura kriplů se vším tím spíše škodlivým a neodmyslitelným patosem, kterému se tak snadno dalo vyhnout, ale nestalo se tak.
-
:) Toliko i k Levelu a Score ?
-
-
No, asi takhle. Osobně si myslím, že není důvod radovat se z něčeho takového. Ať už byla úroveň seriálu jakákoliv, byl tu první takový a zaslouží si trochu úcty. Opravdu nechápu, jak se může "hráč" radovat z toho, že umírají herní pořady, ať už měly jakoukoliv kvalitu. To je jako kdyby se myslivec/lovec radoval, že mu mizí stromy v lese (jen jako příklad...), a že lépe uvidí na vysokou. Ale už mu nedochází, že bez stromů nebude ani les, ani vysoká. Chápete tím co chci říct? Herní scéna stále ještě není tak silná, jak si spousta lidí myslí. A něco takového jí rozhodně neprospěje.
-
-
Myslivec ve svém lese taky nerad vidí stromy prolezlé kůrovcem, stejně jako hráči neradi vidí nekvalitní pořad o hrách.
-
Hloupějšího člověka, než jsi ty, jsem asi nepotkal. Ty tohle opravdu myslíš vážně, a to mě děsí, upřímně. Teď se ptám vážně. Odkud jsi? Kolik ti je let? Prcuješ nebo studuješ?
-
-
A to jsi se nikdy nepodíval do zrcadla..?? Samozřejmě, že tím nemyslím, že kvůli jednomu pořadu zanikne herní scéna, to je naprostá blbost. Kdyby jsi se trošku zamyslel (jo možná chci zázrak sorry), tak by ti došlo, že je to jen velká nadsázka. Jediné co jsem tím chtěl říct, že je blbost mít radost z něčeho takového. A těch +11 co je teď ať už to sázel kodkoliv by ti mohlo napovědět, že je chyba spíš na tvém přijímači...
-
-
Jelikož se GP neřídila pořekadlem "Když už něco dělám, dělám to pořádně" tak je tam, kde teď je. *5* PS : Jestli umíš alespň trochu anglicky, tak se podívej na Youtube, tam jsou Preview, gameplay na různý hry. GP mi opravdu chybět nebude, ne že bych neměl rád pořady o hrách, ale kvůli svojí kvalitě a provedení.
-
-
A máš někde nějaké statistiky, že jim škodil a jak a v čem? Myslím, že ne viď, že si to jen myslíš. :) A myslíš si to špatně. Jak by nějaký pořad mohl ovlivnit hry jak píšeš. Jejich výrobu třeba v Americe, nebo prodej kdekoliv na světě i u nás..?? Tohle je prostě nesmysl. Mno nic, tahle debata stejně už vážně nemá smysl a vlastně nikdy neměla, protože nic neovlivní. Tak CZuz.
-
-
GP dělal špatnou reklamu jako "pořad o hrách" sám o sobě, chápeš? A je logický, když měl pořad tak malou sledovanost, že ta reklama co dělal GP hernímu průmyslu moc dobrá nebyla. Zde je statistika - Game Page ( rat 0,4%, tj. 32 000 absolutně, share 2,70% ), to už mají větší navštěvovanost stránky svědků jehovových. *15*
-
Respektive tou špatnou reklamou jsem pochopil, že si myslíš, že by ty hry mohl takhle ovlivňovat. Jinak nevím jak to myslíš... Špatnou reklamu...
-
-
Špatný politik dokáže škodit. Ale seriál sám o sobě škodit fakt nedokáže. Ergo tvoje přirovnání je zcela zcestné. Někomu se to líbilo, někomu ne. Někdo na to tudíž koukal a někdo ne. :)
-
-
Nemůže škodit ? GP dělal špatnou reklamu pořadům o hrách a hrám všeobecně a i těm co hry hrají. Ten škodil už jen svojí existencí. Jak jsem již říkal : Když něco dělám, dělám to pořádně, nebo vůbec... *6*
-
A to o tom PC hráči jsem jen tak plácl, to s tebou nemělo nic společného.
-
-
Pořád mě tu nechápete. Já netvrdil, že mi bude chybět, ani,že to byl dobrý pořad... Já prostě jen nechápu smýšlení lidí co mají vyloženě radost z toho, že to končí, ale to je jedno. A to co píšeš znám. Já se snažím sledovat vše kolem her. Sice jsem PC hráč, ale kámoš paří na PS3, takže k němu chodím a dáváme spolu třeba. Často si kupujeme stejný hry ve stejným dnu a po dohrání vše porovnáváme a diskutujeme. (toliko k nesnášenlivosti konzolí... opět..) Kupuju jak LEVEL tak i SCORE a sem tam i jiný časáky o hrách a co se týká stránek na netu sleduji vše na co si najdu čas. Ať už Aj, nebo ne... Jestli to někdo pochopil tak, že jsem jen čučel na GP a teď tady bulim, to fakt ne. Je mi to skoro jedno jestli končí, ale že bych měl radost..?? Tak tak narušený asi nejsem...
-
-
Tak já ti to vysvětlím. *15*
Dám příklad. Když bude v parlamentu špatný politik, tak budeš rád že skončí, nebo budeš rád že tam je alespoń někdo ( i když je v tom co dělá špatný ) ?
Nevím kde si vyčetl, že jsem pc hráč nebo konzolista, jak víš že nemám obě platformy?
GP byl špatný pořad a proto skončil.
-
-
-
-
A ještě víc mě děsí těch +7, kterých jsem snížil na +6. Wow. Jinak řečeno. Tento pořad je opravdu irelevantní v dnešní době. Nepřináší nic nového a s Re-Playem to dopadne stejně, pokud někdo nezmění koncept.
-
-
Krom toho Re-Play asi jen tak nezanikne. Těžko říct jak dlouho by ho dokázal udržet sám Tukan. Ale díky kozám paní Bětky, která je tam neustále vesele vystrkuje, to bude mít dost naslintanejch náctiletejch diváků. A kdyby jsi se díval dobře, tak nedávno měnili za lepší studio a daří se jim celkem lépe. Takže tvé odhady jsou velmi zcestné.. kde že to studuješ..?? Nebo pracuješ.... (ne nemusíš to psát, nezajímá mě to). A tady končím, můžete se tu radovat jak je to dobře, že to zrušili a tleskat si XD. Jste borci. Sami by jste nedokázali odvisílat jedinej díl alespoň s poloviční kvalitou, ale jinak dobrýýýýý, ach jo... Kdyby se taky někdo zamyslel, nad tím, že když klesala sledovanost, tak taky upadá sám pořad a je těžké ho dostat nahoru. prostě začarovaný kruh.
-
-
-
Radsi zadny porad o hrach nez spatny porad.
A o jake sile herni sceny je rec ? Porad, kteremu se pravidelne sledovanost snizovala az se dostala mezi nejnizsi na CT2 vubec, asi moc herni scenu neposili nemyslis ? A jeste k tomu v dobe internetu. -
Herní průmysl je větší než filmový a hudební dohromady. Vysílání tohohle odpadu stejně herní scéně dobré jméno nedělalo, spíše naopak.
-
-
Průmysl možná , ale kultůra to prý není ....
-
-
Vaše teorie je mylná, jelikož GP tu není, ale hry tu stále jsou ( stromy tu nejsou, ale vysoká tu stále je ). To, že se zruší pořad o hrách neznamená, že se zruší/přestanou hrát i hry. *15*
-
-
bah, bah. Pravdu díte kolego.
-
-
-
Tyhle aféry každého jenom otravují. Já bych všechny ty internety a počítače zakázala.
-
jediné co z toho seriálu pamatuje je, že ten týpek měl mezi zuby mezeru že by tam mohli postavit dálnici :D