Přejít na výpis diskuzí
Podrobnosti o Call of Duty: Infinite Warfare a remasteru Modern Warfare
2.5.2016 | Petr Poláček
59 příspěvků
-
Samotny remaster bych si za rozumnou cenu koupil a rad, ale ze bych k nemu musel mit jeste i nove CoD za vyssi cenu? Ne, dekuji. To novemu dilu tak malo veri, ze si eventualne chteji nahnat timto krokem prodeje?
-
Velkolepá továrna na peníze, podobající se na filmy Michaela Baye.. Nic pro mě.
-
To je jako nějaká nová hra nebo jen promo k druhému filmu Den nezávislosti?
-
těším se víc a víc... snad konečně po dlouhé době vesmírna sci-fi fps... od dob božské resistance a killzone série uplynula už moc dlouhá doba sucha...
-
-
"Ostatně právě multiplayer se bude v remasterované verzi lišit nejvíce, když do něj tvůrci zakomponují prakticky všechny novinky, které se objevily v moderních CoD hrách – killstreaky, systém prestiže, zkušenostní body a tak dále."
Killstreaky, prestige i expy byly uz v COD: MW, takze tam pridaji asi jen to "a tak dale". -
Jak AW tak i BO3 mě velmi bavily a opět navrátily k této sérii, takže doufám, že to bude do třetice všeho dobrého. Nadruhou stranu, trilogie Modern Warfare mě moc nechytla, takže své nadšení zase tolik nehrotím.
-
Já bych uvítal remaster Call of Duty 1...
-
-
Ja bych taky uvital, aby cena CoD1 + UO nebyla stále 40€.
-
-
Tak nevím zda to bylo trailerem nebo jen diky Space oddity, ale tohle se mi libí. Nikdy jsem si nemyslel že tohle řeknu o COD. Teď je otázka jak dopadne gameplay a jak to celkově pojmou.
-
-
Zmínka o Bowiem + líbí se redakci, to mohl být jedině Lukáš, milý Watsone! *1*
-
-
Pavla jsem taky někde viděl obdivovat Bowieho. Tak aby jsi to nepřepískl s tím pátráním.
-
-
Spíš ta druhá možnost – koho by při záběrech vzletu do vesmíru tyhle tóny nedojaly. Já jsem upřímně z využití Space Oddity trochu smutný. Co ty na to Bowie? Nějak se to nerýmuje…
-
-
oh god