Přejít na výpis diskuzí
Podrobnosti o Call of Duty: Infinite Warfare a remasteru Modern Warfare
2.5.2016 | Petr Poláček
59 příspěvků
-
Jaká to ironie. 99% dnešní herní produkce je jedno velké klišé, samozřejmě v čele s CoD a jeho triple béčkovými rádoby sci-fi příběhy. *15*
-
to zní jako typické klišé z II. světové... oh wait, celá druhá světová je klišé a nuda...
-
Infinite Warfare asi hrať nechcem ale ten trailer sa im fakt podaril. Ak pôjde remaster MW1 neskôr kúpiť aj samostatne a atmosféra singlu pôvodnej hry nebude horšia, tak sa po neviem koľko rokoch teším na "ďalšie" Codko.
-
Dodnes si pamatuju na obsazení a následnou obranu Pavlovova domu ve Stalingradu. Obrana od sklepa, přes jednotlivá patra až na půdu, kde jsem bez náboju, s třesoucí se rukou na myši, posledniho němce zuřivě umlátil pažbou. *3* Dlouhou cestu má CoD za sebou...
-
Zmínka o Bowiem + líbí se redakci, to mohl být jedině Lukáš, milý Watsone! *1*
-
Nevim jak to delaj, ale pripada mi jak kdybych porad koukal na CoD 4 akorat vylesteny mistrem sveta v lesteni.
-
Před týdnem jsem si znovu projel CoD 1 a je opravdu neuvěřitelné, jak moc se ta série změnila. Původně dost těžká válečná hra snažící se co nejautentičtěji zobrazit historické bitvy se dostala přes Black Hawk Down, Bondovky, béčkové horory, filmy Michaela Baye a kopírku Deus Ex a Crysis až ke Star Wars. Říct mi někdo před 10-12 lety, že budu v CoD jednou lítat ve vesmírných lodích a střílet roboty, čuměl bych na něho jak sůva z nudlí.
-
Spíš ta druhá možnost – koho by při záběrech vzletu do vesmíru tyhle tóny nedojaly. Já jsem upřímně z využití Space Oddity trochu smutný. Co ty na to Bowie? Nějak se to nerýmuje…
-
Tak to bohužel začiná už ted celkem nelibě zavánět nebo dokonce smrdět, když to bude spíše takový bonus k nejnovějšímu COD není něco dobře.
Třeba se mýlím i obrázky nevypadaj zle ( i když kuck kuck starej engine z Quake 3:Arena už je zasmrádlej)
No nic no, tak třeba MW2 až bude remástr bude hra která nebude jen ponoukat ke koupi značně vyčpelých "nových" COD. -
Samotny remaster bych si za rozumnou cenu koupil a rad, ale ze bych k nemu musel mit jeste i nove CoD za vyssi cenu? Ne, dekuji. To novemu dilu tak malo veri, ze si eventualne chteji nahnat timto krokem prodeje?
-
Velkolepá továrna na peníze, podobající se na filmy Michaela Baye.. Nic pro mě.
-
Ja bych taky uvital, aby cena CoD1 + UO nebyla stále 40€.
-
To je jako nějaká nová hra nebo jen promo k druhému filmu Den nezávislosti?
-
těším se víc a víc... snad konečně po dlouhé době vesmírna sci-fi fps... od dob božské resistance a killzone série uplynula už moc dlouhá doba sucha...
-
"Ostatně právě multiplayer se bude v remasterované verzi lišit nejvíce, když do něj tvůrci zakomponují prakticky všechny novinky, které se objevily v moderních CoD hrách – killstreaky, systém prestiže, zkušenostní body a tak dále."
Killstreaky, prestige i expy byly uz v COD: MW, takze tam pridaji asi jen to "a tak dale". -
Jak AW tak i BO3 mě velmi bavily a opět navrátily k této sérii, takže doufám, že to bude do třetice všeho dobrého. Nadruhou stranu, trilogie Modern Warfare mě moc nechytla, takže své nadšení zase tolik nehrotím.
-
Já bych uvítal remaster Call of Duty 1...
-
Tak nevím zda to bylo trailerem nebo jen diky Space oddity, ale tohle se mi libí. Nikdy jsem si nemyslel že tohle řeknu o COD. Teď je otázka jak dopadne gameplay a jak to celkově pojmou.
-
oh god