Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • oh god
    • Lukyz
      Zmínka o Bowiem + líbí se redakci, to mohl být jedině Lukáš, milý Watsone! *1*
      • kulhy_parici_spici
        Pavla jsem taky někde viděl obdivovat Bowieho. Tak aby jsi to nepřepískl s tím pátráním.
    • kulhy_parici_spici
      Spíš ta druhá možnost – koho by při záběrech vzletu do vesmíru tyhle tóny nedojaly. Já jsem upřímně z využití Space Oddity trochu smutný. Co ty na to Bowie? Nějak se to nerýmuje…
  • Jak AW tak i BO3 mě velmi bavily a opět navrátily k této sérii, takže doufám, že to bude do třetice všeho dobrého. Nadruhou stranu, trilogie Modern Warfare mě moc nechytla, takže své nadšení zase tolik nehrotím.
  • Ja by som bol rad ak by ani remaster nebol. Ale zamakali by oto viac na iw.
    Proste by sa online bitky odohravali v troch odlisnych prostrediach.

Zem, vesmir, planety.
    Zem - cod mw styl
    Vesmir - vesmirne stanice s moznostou stretov v kozme.
    Planety - cod aw styl s exo suitmi

To by bol top multiplayer model
    • Napr match by pozostaval z troch fightov v troch prostrediach, popritom efektne prelety do kozmu namiesto nejakych loading screenov
      Sad v kozme by bol zaujimavy, mohol by si si skratit cestu k cielu preletom v skafandri.

Podla mna ak by to takto vymakali bol by to multiplayerovy hit.
      Napr aj pocas preletu do kozmu by Doslo k dog fightu medzi tymami
  • TheGGG
    těším se víc a víc... snad konečně po dlouhé době vesmírna sci-fi fps... od dob božské resistance a killzone série uplynula už moc dlouhá doba sucha...
  • Tak vzhůru za zájmy jůesej do vesmíru třeba na takové glendtathu :D
  • Koukám, že se od dob CoD2 toho moc nezměnilo (jen kulisy a grafická stránka), protože z traileru, který jsem ani nedokoukal, je to opět jen scriptovaná arkáda. Tím nechci říct, že je to špatně, protože prodeje této značky tvrdí přesně opak, ale pro mě tohle nebude.. Kde je čtvrtý díl Brothers in Arms.. *13*
    • U jiného studia.
      • Naštěstí u jiného, ale bohužel v nedohlednu
  • Jack1947
    Tak to bohužel začiná už ted celkem nelibě zavánět nebo dokonce smrdět, když to bude spíše takový bonus k nejnovějšímu COD není něco dobře.

Třeba se mýlím i obrázky nevypadaj zle ( i když kuck kuck starej engine z Quake 3:Arena už je zasmrádlej)

No nic no, tak třeba MW2 až bude remástr bude hra která nebude jen ponoukat ke koupi značně vyčpelých "nových" COD.
  • TheGGG
    Tak, už jsem to taky prý ordnul... *14* *14* *14* škoda že neremástrovali MW 2 a 3, které byly v singleplayeru mnohem zajímavější, ale co, kupuju to stejně hlavně kvůli IW...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit