Přejít na výpis diskuzí
Pohled kamerou do zákulisí vývoje české hry Age of Defenders
13.8.2013 | Redakce Games.cz
24 příspěvků
-
Super gamesa... jen tak dál! Konvoj mi teda dává zabrat *5*
-
eeeeevropa 2 maximum reklami
-
hrozny bordel tam maju
-
diky moc, vazime si pochvalu a makame dalej, nech to uz konecne doklepeme! :)
-
prosim ta ak mozes posli mi obrazok, bud sem alebo na filip.kuna (at) geewa.com . dakujeme :)
-
tvl ten salát na tom notebooku :D
každopádně i když nejsem fanda a techto her tak vidím ambice a pěkně se vypracovali, držím palce kucí ať Vám to klapne :) -
Ty jsou japonské a ještě k tomu vizuální romány. Ty buď vyšly jen v Japonsku a nebo vyšly i jinde pod tamním názvem. Každopádně o vizuální romány se zajímají hlavně fanoušci japonské kultury a navíc bývají brány za jakousi samostatnou kategorii od normálních her.
-
opravdu žasnu že taková blbost uživí tolik lidí
-
o těch jsem v životě neslyšel...
-
Dotaz na IT support games: Kluci, když video nedokoukám ani napopáté spuštění, nechtěli by jste raději popřemýšlet nad technologií odjinud? Je to vážně otravný
-
po načítací obrazovce mi prostě vyskočí error. Zkoušel jsem různé prohlížeče, pořád stejné. *9*
-
Harukoi Otome nebo Haru no Ashioto.
-
Obchází firmu, povídá, ukazuje, ale jenom na Mirku si musí sáhnout.
-
no Botanická zahrada zněla jak nějaká stolní hra, ten název je sice tuctový, ale volba anglického jazyka je určitě správná volba
ono se to kecá, když člověk neriskuje vlastní kůži..
jinak frajeři (a frajerka) vypadají jako sympaťáci, držím palce ať to vyjde :)
a ty beďare mě přestaň otravovat s těma ikonama, každá nová mi nahání husí kůži, perverzáku -
Odpověď na beďara
-
Neříkám, že by česky se jmenující hra nemohla zaujmout, ale asi by je to handicapovalo. Přece jen třeba takoví Američani asi nejsou zvyklí na neanglické názvy. Mohu se však mýlit, osobně mě nenapadá hra, která nemá anglický název a mezinárodně uspěla (možná japonské, ale ty jsou dělány pro domácí trh, který je tam dostatečně velký).
-
dej nějaký příklady her bez anglickýho názvu, mě normálně žádný nenapadají (když opomenu věci typu Ve stínu havrana a Dračí historie, ale to na sebe myslím velkou pozornost neupoutalo)
-
Proč by ne? Je mnoho her, který nemají anglickej název a v pohodě na sebe upoutaly pozornost díky svojí kvalitě...
Mě by to spíš nezaujalo proto že se to jmenuje Age of něco -
Mě docela překvapuje, že to dali do dvou článků hned po sobě. To trochu vypadá jako by neměli o čem psát.
-
...pánové a dámo, já tleskám! Jsem opět udiven, jak parádní máme na našem malém trhu vznikající hru a jak moc šikovné vývojáře máme. Hra vypadá skvěle a vzhledem k tomu, že jsem pamětník a C & C: Tiberian Sun či první StarCraft patří k mým hodně oblíbeným titulům, tak si mě Age Of Defenders opravdu získal. Graficky se mi absolutně trefujete do mého vkusu. Navíc lze vidět, že si necháváte na všem záležet. Ať už je to zmíněná famózní grafika, ale třeba i prezentační video. Držím palce a přeju JEN úspěch!!!