Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vypadá to jako simulátor vysoký školy. Nevěřte jim, neni to taková zábava!
    • tj, taky jsem po 5 minutách videa začal klimbat jako bych byl na přednášce *1*
  • Tak uvidíme, zatím mě nadchnul spíš zdejší text než samotná prezentace...ale RPG není nikdy dost:)
  • Kinet1c
    No... uvidime, zatial ma to nejak neohromilo a to nemyslim grafiku, ta nie je nic extra, ale ani uplne na nic, myslim tym tak celkovo to zatial nevyzera na nieco hm nadejne, ale ved no mozno to bude lepsie.
  • Nedošlo k omylu? Není to nějaká jiná hra z roku 2005? *1* No přinejmenším grafika nebude zábavnou stránkou hry. Animace zřejmě také protože NPC jsou jenom stojící figuríny bez pohybů které při mluvení neotevřou hubu... no vlastně jsem neslyšel ani dabing.... luk a meč levitují před vámi - ruce přece nejsou potřeba *15* A abych nezapoměl velmi silnou stránkou hry bude herní náplň kdy můžete prozkoumávat univerzitu které sice vypadá všude skoro stejně ale to nevadí. Pitomá a hnusná NPC jistě taky neodradí a souboje osvětlováním černých mráčků také nemůžou odradit........ *1*

Ale teď vážně - jestli to není raná alfa hry a nemají před sebou spoustu práce tak to vidím bledě

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit