Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Call of Duty: Battlefield 4
    To je realita. Hnus. Strčil bych jim to do prdele, kam přesně takové hry patří. Nevidím jediný důvod, proč tu mít x téměř identických her. Battlefield byl svůj a nepodbízel se úplně všem. To je pryč a teď je z toho čistě komerční humus (soudě dle BF3). Pro vývojáře dobré, pro některé hráče dobré, pro mě jako fanouška série naprostá katastrofa. *7*
  • Mě by se třeba líbilo kdyby sony přišla s něčím podobným jako oculus rift na ps4.
  • Vrook@tiscali.cz@ Máš pravdu že hry mají primární funkci a to bavit lidi. Jenže ať je to arkáda nebo simulator má to fungovat na nějakych reálných základech. Bohužel demence nové herní generace nic jiného než CoD nebo BF nezná a myslí si že tohle je realita a engine Frosbite 2,5 alias Frosbite 3 jak říká EA je realita. Bohužel je minimum her s reálným základem nebo realitou ve hře. Ale her jako je CoD nebo BF je mnoho. Proč to tak je je jasné protože lidé nemyslí u hraní a jen mačkají tlačítkana klavesnici a myši. Pokud hráč přejde na jinou hru která má reálný základ tak brečí že je pořad mrtev a že se automaticky po zásahu nevyléčí. To je přeci realita se sám vyléčit bez cizí pomoci že? I arkáda má mít své pravidla a hlavně hra kde se používají reálné modely které fungují v reálném prostředí. Pokud budeš hrát scifi hru tak mlčim ale tohle je fakt demence na entou. Pak tu je chování EA a přečti si staré prohlášení DICE a EA a porovnej to s tím co je v BF 3 a co mělo být v BF 3. A už to nikdy v BF 3 nebude když vyjde BF 4. Prostě jste jen dojné krávy pro EA nic jiného v tom nehledejte. A už mě osobě to stačilo s BF 3. Nový díl nechci ani zadarmo. Je mnoho zajmavějšího v herním stvětě a hlavně free to play systému než nějaké zabugované BF 4.
    • Vrook
      Za A neni žádný pravidlo ani zákon, že každá hra musí bejt postavená na reálnejch základech. Za B, pokud se v tom teda chceš patlat, tak BF na reálnejch základech postavený je. To, o čem mluvíš ty jako o "realističnosti", je pro casual hráče "obtížnost" a já se vůbec nedivim člověku, kterej příjde domů unavenej a chce si u hry odpočinout, že ho nezajímá něco, kde se musí soustředit, jako při pilotování stíhačky.

      Já kdybych chtěl realitu a s tim spojenou obtížnost, tak nebudu hrát ani BF3 ani Armu (protože i přes tu obtížnost to má k realitě fakt ultimátně daleko), ale joinu armádu, nějaký zásahový jednotky, nebo si alespoň půjdu zahrát airsoft/paintball..

      A vůbec ku*va.. pokud budu chtít hrát Armu a ne BF, tak půjdu hrát Armu a nebudu nadávat na BF v diskuzích :DD To fakt nedává smysl.. Prosil bych o JEDEN jedinej důvod, proč nadávat na BF! Vždyť BF neexistuje na úkor neexistence Army. Na trhu jsou oba produkty a pak taky stovky dalších, takže fakt nevidim žádnej smysl v nadávání na ani jeden produkt a jeho uživatele.

      A o dojnejch kravách prosím nemluv ve druhý osobě, když to adresuješ mně. Já BF4 kupovat nehodlám a BF3 mám stejně jako ty. Takže buďto ve třetí nebo v první osobě množného čísla... děkuji..
      • Naprostý souhlas s Vrookym
      • Jo no nejpočetnější skupina hráčů cod a bf chodí ze škol stráááášně unavená.
  • Jak tu každý naříká, ale nikdo vás to nenutí hrát. Nikdo neříká že nemůžete hrát COD a musíte si kupovat BF4. Stejně až se to ukáže v obchodech, tak mnozí z vás budou první co tam pro to poběží a tady sbírají jenom plusy kritizováním něčeho. Já si nejspíš BF4 koupím. Grafika je lahůdka a jestli nezkazí zábavu, mevidím jediný důvod proč to nehrát *5*
    • BF4 je to samý co COD. Na to všichni nadávaj. Ve hrách všude jen kopírování. Pomalu těžký rozeznat, která hra je která. Platí to o většině MMO a platí to i o FPS hrách. Je na nic mít xy totožných her. Chci mít výběr a ten nemám.
    • Blábol od zhora až dolu od zhrzeného fanboye. Ale je fakt že jestli je pro tebe jedinou alternativou k Bf CoD tak jsi nejspíš cílovka. Já sobně raději investuji do Army 3.
      • Vrook
        Tohle třeba vůbec nemá cenu provnávat. Lidi co porovnávaj Armu a BF/COD jenom proto, že v obojím hrajete "za vojáčky", nemaj očividně vůbec páru o čem mluvěj.

        Já, ač si zatím BF4 pořizovat nehodlám (proč, když mám BF3 a na občasný zahrání mi to stačí), tak prostě rozlišuju mezi vojenskym (polo-)simulátorem a arkádou. Nikdo nikde a nikdy oficiálně netvrdil, že BF nebo CoD série je superrealistickej simulátor a že to neni arkáda. Je.. A světe div se, některý lidi to prostě baví. Já si rád hodim relax u BF a když chci něco náročnějšího, tak si zahraju Armu.

        Nevim co je tak hrozně obtížnýho na tom pochopit, že spousta lidí chce u hry vypnout, střílet a moc nepřemejšlet, např. po krušnym dni v práci nebo ve škole. Né všichni jsou hardcore mega ultra profíci, pro který je hraní hrozná challange. Prostě to hrajou pro zábavu a odreagování.

        Navíc naprosto nechápu, jak může pouhá existence produktu, jako je BF, někoho tak vytáčet, jak to vidim tady v diskuzi. Chápu rozhořčený reakce na určitý kroky EA v marketingu a přistupu k zákazníkům, ale tohle fakt ne..
        • Ach můj bože, matláš tu něco co jsem nenapsal. Já Armu a Bf neporovnával, já jen napsal čemu dám přednost protože je to podle mě lepší hra. Ono dřív nešlo porovnávat ani CoD a Bf. Nepřu se s nikým co je simulace a co arkáda, jenže Bf 3 podle mě není ani dobrá arkáda, skvělá arkáda byla CoD 1. Minimum bugů, dobré mapy, hra vás odměňovala za skill (mod SaD speciálně, špatný hráč neměl dobrého šanci zabít ani do zad. Mě vytáčí že EA poslali k šípku spoustu skvělých herních sérií a Bf je jen další z nich, tečka.
          • Vrook
            ROFL protože říct o něčem, že je to lepší než něco jinýho bez podrobnějšího vysvětlení neni vůbec porovnávání, že? *15*
        • Problem neni v tom, co to je, protblem je v tom, ze COD = odjakziva nacriptovana koridorova strilecka.

          BF (bejvavala) takticka MP hra v otevrenym terenu, u ktery bylo treba premejslet a kooperovat. Ted je z BF dalsi COD, nic vic.

          COD byl odjakziva o tom, nekam rychle dobehnout vystrelit a zhebnout ... BF bylo o tom, pekne opatrne postupovat ve skupine a protivnika precislit. Pockat si trebas na tank, a postupovat s nim ...

          Ano, spousta retardu to nedokazala pochopit a pak pochopitelne dostavali neustale a opakovane naprdel.
        • @vrook a Houba: Presne tak, naprosto s vámi dvěma souhlasím. Hraní FPS je o zábavě na prvním místě, a určitě hodně i o osobních preferencích/vkusu. Brečet a hádat se o to, jak moc je něco simulátor nebo arkáda podle mě nemá význam, pokud má hra velkou komunitu hráčů. Ti zkrátka vědí, proč ji hrají. BF3 má rozhodně nějaký mušky, pár odpovědných lidí v EA (možná i v DICE) by za přístup k práci zasloužilo lehce proplesknout, ale rozčilovat se kvůli tomu nebudu.. Místo toho si dám na relax dvě rychlý mapky po příchodu z práce a pak se jdu se věnovat rodině. ... a někdy stihnu i další dvě večer :) ... a na BF4 a třetí ARMU se těším zhruba stejně :)
      • Ale no tak. Kde jsi sebral že jsem funboy a zhrzeným bych nazval tebe. Se podívej co jsi napsal *5*. Battlefielda 4 si koupím, protože se mi líbí zpracování a styl boje. Od vojenské techniky až po herní mapy. Dynamika boje je zběsilá. A je mi jedno jestli se to jmenuje COD, BF nebo "ARMA", jestli je to simulátor nebo arkáda. Jde tady přece o zábavu. A až si budu chtít užít pořádně zabugovaný simulátor války, tak si pořídím ARMU. Ale od předchozích dílů nevěřím, že to bude první dva roky hratelný. A věřím, že právě ty poběžíš pro BF4 jako první *5*
        • Ano vystihl jsi to přesně, jde o zábavu, proto ta moje volba a přestaň mi furt podsouvat tu svojí moderní parodii na dobrou hru, nerozumím tomu proč bych to měl kupovat. Fanboy jak vyšity.
  • Fuj, další hnusná arkáda, jako BF3. To už mužu hrát COD, vyjde to na stejno *11*
    • Menorri
      Alespoň jeden člověk vidí to co já .....moc nás není ale přeci jen *14*
  • Ohledně DLC to se dalo čekat jelikož už BF2 měl několik DLC a to dost drahých za to co nabízeli.. na to lidi docela zapomínají při kritizování
    • Akorat az na Special Forces je dali zdarma ke stahnuti po dvou trech letech... A ani az tak nepridavali, aby jsi si uzil BF2 tak ti stacil Gulf of Oman a Karkand...
    • Jinak receno, prodaj ti jednu spatnou hru za cenu peti dobrych ...

      Je ovsem fakt, ze umeni to je, jen me osobne to teda nijak nedojima.
  • A proc ne oblaka prachu po cele mape, nebo snehovou vanici?! To by nekdo mohl brecet ze nic nevidi a nic netrefi, ze musi nepritele hledat a nestaci lezet za bukem a solit to sniperkou nebo kropit ze vzduchu. Vzdyt valky se bezne vedou jen za slunecneho dne.
    "Extremni" mapy v takovem MP ME3 jsu ty nejzabavnejsi. *6*
    • Za predpokladu ze nemas Krogan rage mod na hazard FBW, lebo potom vonku vidim prd :)
  • Bude to sra*ka smiřte se s tím.
    • Nestraš nebo mě jeb*e...
      • **jeb**
  • Menorri
    "Nepoškozovat multiplayerovou složku"....tam se dá ještě něco zkazit? *1* ...opravdu by mě zajímalo zda si alespoň jediný člověk z DICE pamatuje na takové "bezvýznamné tituly" jako BF2 a BF2142? *9* *13*
    • Tak on BATTLEFIELD Bad Company 2 je náhodou ještě slušný.. ještě těd si ho rád někdy zahraju *5*. Jenomže je fakt, že já u BF2 a BF2142 moc dlouho nevydržel, protože mě to nějak nebavilo, tak třeba o kvalitě kecám. Nevím. Mě celkem na dlouho zabavil BF 1943 *5*
      • Menorri
        To je právě to, že dnes nikdo už neví, že staré BF se s CoD vůbec nemohli porovnávat jelikož to byli dvě odlišné hry.....až od BF BC2 si DICE řeklo že se bude do CoD navážet a od té doby to jsou dvě naprosto stejné hry....takže když řekneš že BF je skvělá řežba tak máš pravdu ...ale je to skvělá CoD řežba *9*
        • wtf ?
        • Tak jestli ty tvrdíš ze cod a bf3 jsou naprosto stejne hry tak bys měl navštívit svého doktora ať ti předepíše brýle
          • Menorri
            V tom případě bych rád slyšel pár rozdílů.....a pokud někdo řekne vozidla a velký mapy tak já naopak doporučim rovnou cvokaře *2* *15*
            • Menorri
              Otázka dne....jak se v CoD doplňuje munice?...to se tam pak kuchaj nožema (ještě k tomu animací aby to nebylo moc těžký stejně jako v BF?)*1* *1* Rád bych aby si pokračoval protože jak vidno tak zásadní rozdíly těchto her si z předešlých BF moc nepochytil...ale pokud si žádný nehrál tak nic proti ale bohužel už si nezažil to co jsem zde popisoval a tudíž nemáš co komentovat.
            • No to jsou dost velké rozdíly. A budu pokracovat v tom ze kulky padají k zemi ne jako v cod kde to proste leti tam kde zamiris, nebo potlacovaci efekt, oživování nebo doplnění munice atd.... Mohl bych dále pokracovat.
            • vozidla a velký mapy ,to mi připadá jako dost velkej rozdíl
  • No to snad ne ! A já se tak těšil, že si na PS3 poběhám se Sharpshootrem *16* ! Já si ten MOVE koupil abych se bavil a ne aby mi ležel doma ve skříni ! Jediné hry, co na to jsou fakt dobré je Killzone 3, nejnovější Grandslam tenis a Dead Space Extraction .. Resistance 3 se mi na tom ovládal blbě, to samé Dust 514... Bioshock Infinite jsem na tom nezkoušel. Dokonce je na to prý FIFA 12. Jasně jsou na to sportovní hry, ale ty mě moc teda neberou :/...
    • kennyB
      Já jsem tedy rád, že se to bude ovládat jen klasickým ovladačem. Pohybové ovládání u stříleček stojí za h.vno.
    • command42
      nemas kupovat somariny :D:D...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit