Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nic proti, ale tahle radoby Pokemon hra, nema s tema skutecnejma nic spolecnyho, za me velky zklamani.
  • Mě se celkem líbí, jak zde někteří dospěláci argumentují tím, že by tohle hrály jen děti a že člověk s mobilem hledající pokemona vypadá jak blbec a další dospělácké argumenty :)
    Já Vám něco povím. Všichni, kdo hrajeme hry to děláme pro to, že je v nás kus dítěte. To, jestli si někdo hraje na vojáčky v CoD, na fantasy hrdinu v Zaklínači, nebo na lovce pokemonu na mobilní hře, to na tom nic nemění. Jsou to prostě hry, baví nás a každý má v tomto trochu jiné priority a vkus.
    A že u toho člověk vypadá jak blbec? No a co. Chápu, že spousta lidí ma potřebu řešit, co si o něm myslím naprosto neznámí kolemjdoucí a proto zachovávají konformitu, ale to je naštěští jen jejich problém a my se můžeme bavit a hrát si jako děti.

    BTW Pokemon GO nehraju, naposledy jsem pokemany hral hodně dávno na GBC a z AR her jsem hrál asi týden Ingress.
    • Ano, svět kultury je zaměřen na různé věkové skupiny, nikdo nemůže 50ti letému profesorovi zakazovat, aby pravidelně četl komix o kačátkách místo románů pro dospělé, dokola sjížděl všechny řady Teletubbies, do práce jezdil na dětském kole s pomocnými kolečky a nosil mikinu s Mickey Mousem, na druhou stranu, nikdo se nemůže divit zbytku světa, že nad tím minimálně pozvednou obočí *4*
      • Kdo zná profesora M.Kohouta, tak obočí nezvedá *1*
    • Hážeš perly vepřům, kolego. Tady je víc pózy, než na blackmetalovém koncertě.
    • sry ale slintat jak Geralt ojíždí čarodějky je daleko dospělejší než hledat Pokemony. I když vlastně počkej. Není. Spíše naopak :)
  • btw vypadá to, že zábavný je hlavně to chytání - bitvy vypadaj docela tragicky (nehrál jsem, dojem z videí). a propojení se Sun and Moon (na což se těšim rozhodně víc) by tomu myslim jen prospělo.
  • Kravina. Chodit venku a čumět do telefonu kde co je a tomu podřídit vaší cestu.

    Kdyby raději udělali RPG na PC kde by to bylo propracovanější a s MP (bez f2p a pouze o dovednosti). Nebo snad i na telefon dát verzi jaká byla v minulosti na gameboy. Tedy dobrá SP hra.

    Ale tento sociální experiment? No lidi kteří s tím budou chodit po okolí a klidně do něčeho nabourají je dost. Závislé to najde. Ale trávit den s kámošem nebo přítelkyní tak, že budeme chodit venku a čumět do telefonu *15* Geniální. Navíc to je f2p a stejně kdo chce hrát nějakou úroveň platí aby měl výhody.

    Navíc jestli nemáte lenovo p1 pro s 5000mAh baterií, tak bude otroci powerbank
  • Morraw
    My jsme s přítelkyní strávili celý víkend venku zpestřený právě chytáním. Aplikace je to velice jednoduchá a moc funkcí tam zatím není. Chytání je zatím zjednodušené (bez soubojů). Ale podle mě je dopad na sociální život lidí momentálně mnohem zábavnější než samotná hra. Takže snad se brzy dočkáme nových vylepšení.
    A marketing funguje. Mám chuť si koupit DSko s pokémony.
  • Vlna mne nezasahla a z krytu jsem nevylezl...ted nevim...asi to bude tim, ze s*ru na socialni site...a na Pokemony...ale behat po meste jak b.l.b. a honit s mobilem v ruce potvory muze byt fakt "skvele".
    • 2 SadButTrue

      pravdu diž, plně s tebou souhlasím......ale znáš to starý pořekadlo "potrefená husa vždycky kejhá" :)
      Pokémoni jsou skutečně primitivní zábava a jen hlupák na tom může něco ocenit. Jsem strašně rád, že mě ta doba minula, i když tyhle kriploidní epilepťárny vysílali už někdy od roku 1993, kdy začala TV Nova. Jsem rád, že mi to přišlo ubohý už v těch 6 letech a mrzí mě, že někteří z vás jsou z toho u vytržení i v dospělosti.

      Asi si přijdete strašně cool, když běháte s touhle appkou po lese, hřeje Vás pocit, že tu máte 10 x plus od stejně postižených pacientů, ale uvědomte si, že tahle republika má 10 000 000 obyvatel, tenhle konkrétní článek rozkliklo 60 postiženejch dementů a 10 hejtařů.......bylo by krátkozraké myslet si, že tahle ptákovina je cool a že vy jste cool, když s "kamarády" běhate po ulici a hledáte pokémona :-DDDD sakra lidi, žijete jenom jednou, proč ztracíte čas s hrama pro ty nejmenší? to jsou vaše životy tak prázdný, že vám fakt přijde normální sledovat přes displej telefonu, jestli náhodou v tramvaji číslo 22 není nějakej uchcanej plyšák??...............pohled z druhé strany barikády, záměrně napsaný bez zkrupulí. Sorry vyrůstal jsem v 90. letech, jezdili jsme na kolech, hráli fotbal, chodili ven a jo hráli na 486 a P90.......Někteří jste vyměnili skutečný život za internet, chytrý telefon, hraní her.....a už si neuvědujete, že jste tím hrozně ztratili.
      • 0011
        Hele nepodepisuj se jako Olejník, když jím zjevně nejseš, děláš mu špatné jméno svým primitivním nadáváním, argumentací Franty z hospody a navíc Honza olejník si vždycky zjistí fakta, takže by nenapsal, že pokémoni vysílali od roku 1993, když seriál vzniknul mnohem později, hlavně si ještě jako Dobrovský přitakej a nezapomeň jít ven a zahrát si na 486 *7* já tenkrát neměl ani tu 486 a venku jsem strávil daleko víc času než vy mudrlantský trolové
      • nova myslim nabehla na tieto japonske superkktiny az po roku 2000
      • ty pako!!!!! takhle psát nemůžeš!!! víš kolik přecitlivělých jedinců jsi teď nařkl z demence?
    • Skutecne tady na games vidim bitku, jestli jsou lepsi pokemoni nebo digimoni ?
      To vedro vam tu vsem uz tak vlezlo na mozek nebo se tak nudite ?

      PS : Veskoslav + Bob - nemyslite, ze uz to stacilo ? Vy dva zacinate pripominat boj o lego nekde ve skolce. Vazne mate pocit, ze ty vase zabo-mysi valky nekoho zajimaji ? Trocha urovne by neuskodilo.
      • Ne, zadnou bitku tady nevidis, jen nekolik lidi konstatovalo, ze Digimony udelali kratce po Pokemonech, aby se svezli na jejich slave. Je to jako v mobilnim prumyslu. Vsichni kopiruji napady, ktere prodavaji. Nebo jako v hernim.
    • Jsou lidi co jako malý sledovali pokémony, a teď je pro ně Pokemon Go splněný sen. Jsou lidi kterým děda kdysi dávno pustil Příliš vzdálený most, a dnes dělají airsoft. Každý má něco. :D
      • Je to tak. Já jsem třeba jako malý hodně sledoval slabikář. A taky klacík, kamínek a provázek. Dnes se od těch věcí vůbec nedokážu odtrhnout!
    • Ano, muze to byt zabava, pokud mas kamarady a vite, jak se bavit. Jako malí kluci jsme na gameboyi pokémony hrali jako diví. Já měl Pokemon White a všichni záviděli, že za mou postavou běhá Pikachu :)
      • Podstatna je ta veta - jako mali kluci. Decka se s tim urcite zabavi, o tom nepochybuju.
      • Ted mě napadá, že se myslím jmenovali Pokemon Yellow, ne White *1*
        • Ty kráso. Fakt by mě zajímalo, co je na tomhle postu tak závadný, že jsem dostal tolik mínusů *1*
        • no to bys předběhl dobu o 14 let, to by fakt záviděli *1*
  • Zní to dobře, dokud u toho neumře pár dětí - přeci jen, každá činnost venku je nebezpečná a zvlášť, když člověk kouká po pokémonech a nekouká kolem. Selfíčka jsou taky velká móda a už se při nich zabilo docela dost lidí - alespoň dost na medializaci a na to, aby se z toho stal tzv. problém.

    Tak uvidíme.
  • Je hodně velká škoda, že chytání pokémonů není udělané klasicky jako v těch původních pokémoních hrách. Prostě bys musel chytaného pokémona oslabit, hodit pokebal a doufat, že neuteče.
    Myslím, že by ta hra byla pak hodně výborná.
    • To jako, že bys na ulici mlátil nějakého bezdomovce a pak bys na něj hodil míč?
  • AR hry vystrkují ružky :) Nebude dlouho trvat a budete na náměstí chodit pro questy...
  • Nejcennější pokémoni budou na území ISIS.
    • Vybusne pokemony najdes i v Evrope, jen jsou tady trosicku vzacnejsi. *3*
      • Vzácní nejsou, jenom jsou v prvním stádiu a čekají na vhodnou dobu, aby se vyklubali.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit