Přejít na výpis diskuzí
Pokémon GO zvedla za dva dny hodnotu Nintenda o 7,5 miliardy dolarů
11.7.2016 | Aleš Smutný
87 příspěvků
-
Nic proti, ale tahle radoby Pokemon hra, nema s tema skutecnejma nic spolecnyho, za me velky zklamani.
-
Kdo zná profesora M.Kohouta, tak obočí nezvedá *1*
-
Ano, svět kultury je zaměřen na různé věkové skupiny, nikdo nemůže 50ti letému profesorovi zakazovat, aby pravidelně četl komix o kačátkách místo románů pro dospělé, dokola sjížděl všechny řady Teletubbies, do práce jezdil na dětském kole s pomocnými kolečky a nosil mikinu s Mickey Mousem, na druhou stranu, nikdo se nemůže divit zbytku světa, že nad tím minimálně pozvednou obočí *4*
-
Vzácní nejsou, jenom jsou v prvním stádiu a čekají na vhodnou dobu, aby se vyklubali.
-
To jako, že bys na ulici mlátil nějakého bezdomovce a pak bys na něj hodil míč?
-
Ratata..."Vemte si, soudruzi, takovej samopal vzor 24. Kontrolní otázka: teď by mě zajímalo, jestlipak víte soudruzi, jakou má takovej samopal kadenci. Nevíte, co? Tsch! Chacha! Podívejte se, já vám to řeknu naprosto přesně, soudruzi: takovej samopal vzor 24 má kadenci ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta!!! Někdy ještě mnohem rychlejší."
-
Hážeš perly vepřům, kolego. Tady je víc pózy, než na blackmetalovém koncertě.
-
sry ale slintat jak Geralt ojíždí čarodějky je daleko dospělejší než hledat Pokemony. I když vlastně počkej. Není. Spíše naopak :)
-
Mě se celkem líbí, jak zde někteří dospěláci argumentují tím, že by tohle hrály jen děti a že člověk s mobilem hledající pokemona vypadá jak blbec a další dospělácké argumenty :)
Já Vám něco povím. Všichni, kdo hrajeme hry to děláme pro to, že je v nás kus dítěte. To, jestli si někdo hraje na vojáčky v CoD, na fantasy hrdinu v Zaklínači, nebo na lovce pokemonu na mobilní hře, to na tom nic nemění. Jsou to prostě hry, baví nás a každý má v tomto trochu jiné priority a vkus.
A že u toho člověk vypadá jak blbec? No a co. Chápu, že spousta lidí ma potřebu řešit, co si o něm myslím naprosto neznámí kolemjdoucí a proto zachovávají konformitu, ale to je naštěští jen jejich problém a my se můžeme bavit a hrát si jako děti.
BTW Pokemon GO nehraju, naposledy jsem pokemany hral hodně dávno na GBC a z AR her jsem hrál asi týden Ingress. -
Horší stupeň je už jenom diskuzní troll
-
Tipnul bych si na sociálního ztroskotance (ajťák nebo ještě hůř, závislák na počítačových hrách).
-
Souhlas, zavřít děti do vypolstrovaný cely bez předmětů, aby si nemohli ublížit.
-
Ty kráso. Fakt by mě zajímalo, co je na tomhle postu tak závadný, že jsem dostal tolik mínusů *1*
-
btw vypadá to, že zábavný je hlavně to chytání - bitvy vypadaj docela tragicky (nehrál jsem, dojem z videí). a propojení se Sun and Moon (na což se těšim rozhodně víc) by tomu myslim jen prospělo.
-
asi takhle - někdy od třetí generace (Ruby/Saphire) je to co se herních mechanik týče poněkud trestuhodná stagnace, Gen 6 (X/Y, ORAS) přinesla hlavně obrovský grafický zlepšení, ale levelovat znova Pidgeyho už začne nudit, protože se učí víceméně pořád stejný útoky. na druhou stranu tvůrci z Gamefreaku konečně víc a víc registrujou competitive battling a přidávaj mnohý, často nenápadný drobný zlepšení - vzhledem k tomu, že Sun a Moon nebudou graficky zdaleka takovej skok ve formě (grafice), pevně doufám, že autoři si tentokrát daj pořádně záležet na tom vylepšení obsahu.
-
Další z řad anonymních "dospělých"?
-
Kravina. Chodit venku a čumět do telefonu kde co je a tomu podřídit vaší cestu.
Kdyby raději udělali RPG na PC kde by to bylo propracovanější a s MP (bez f2p a pouze o dovednosti). Nebo snad i na telefon dát verzi jaká byla v minulosti na gameboy. Tedy dobrá SP hra.
Ale tento sociální experiment? No lidi kteří s tím budou chodit po okolí a klidně do něčeho nabourají je dost. Závislé to najde. Ale trávit den s kámošem nebo přítelkyní tak, že budeme chodit venku a čumět do telefonu *15* Geniální. Navíc to je f2p a stejně kdo chce hrát nějakou úroveň platí aby měl výhody.
Navíc jestli nemáte lenovo p1 pro s 5000mAh baterií, tak bude otroci powerbank -
Je to tak. Já jsem třeba jako malý hodně sledoval slabikář. A taky klacík, kamínek a provázek. Dnes se od těch věcí vůbec nedokážu odtrhnout!
-
že by debilita národa a společnost, která oslavuje infantilní chování a pitomost?
-
Taky si myslím že jsem nebyl blbe dítě a hle včera v noci,zahleden do pkmnu, jsem naboural do cedule XD