Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co to? On se najde někdo nad 12 let, kdo se toho zúčastní? Ten kolega bude teda pěkná pi..kaču..
  • Vlna mne nezasahla a z krytu jsem nevylezl...ted nevim...asi to bude tim, ze s*ru na socialni site...a na Pokemony...ale behat po meste jak b.l.b. a honit s mobilem v ruce potvory muze byt fakt "skvele".
  • Mart9
    *1* *1*
  • Jj to se mi potvrdilo hned včera, když 30 letého kolegu cestou z oběda málem srazilo auto, protože chtěl chytit Ratata *1* .
  • Ja taky chodim do prace a stejne si to zkusim naposledy jsem hral pokemony na gameboy col tak proc si nepripomenout stare casy :D
  • No co už. Alespoň se ukáže, kdo nemá ani základní pud sebezáchovy.
  • Zní to dobře, dokud u toho neumře pár dětí - přeci jen, každá činnost venku je nebezpečná a zvlášť, když člověk kouká po pokémonech a nekouká kolem. Selfíčka jsou taky velká móda a už se při nich zabilo docela dost lidí - alespoň dost na medializaci a na to, aby se z toho stal tzv. problém.

Tak uvidíme.
  • Je hodně velká škoda, že chytání pokémonů není udělané klasicky jako v těch původních pokémoních hrách. Prostě bys musel chytaného pokémona oslabit, hodit pokebal a doufat, že neuteče.
    Myslím, že by ta hra byla pak hodně výborná.
  • ale no tak pánové, tak vememe to popořadě - jak se říká pro hloupého každý hloupý, jelikož se snažím anime u nás podpořit všelijak tak co vyšlo česky na našem trhu, to mám originál disky, mám i pokémony, jenom to co šlo sehnat, byl bych radši za japonský dabing s titulkama, ale což. Jako seriál pro děti to funguje bezvadně, možná byste se z nostalgie mohli podívat na ty kačeří příběhy, nostalgie je mrcha, nejsou tak dobrý, jak si je pamatujete, taky jsem kdysi vstával o víkendu ráno, ale dneska pohledem člověka přes 30 působí směšně a někdy až otravně. Poslední pokémoni, vlastně remake z GBA Alpha Saphire byla jedna z mých prvních her na 3ds a první co jsem dohrál, komplexnost by některé z vás, co mají zafixované pokémon=cipovina pro děti, docela jistě překvapila a to včetně délky herní doby, kdy v endgame můžete strávit klidně stovky hodin, což sice není nic pro mě, stačilo mi dojet hlavní příběh a šampiony, ale s herní dobou necelých 60 hodin, což je těžký nadprůměr i u PC her, to není tak špatný, ne? Tady to vytáhne aspoň děti ven, o což se nintendo snažilo roky i u předchozích verzí handheldu, vlastně už od dob gameboye, ale najít v 90tých letech někoho, kdo měl gameboy a propojovací kabel bylo skoro nemožné, bylo to drahý jako *12* a to je i dnes, hlavně hry
  • AR hry vystrkují ružky :) Nebude dlouho trvat a budete na náměstí chodit pro questy...
  • Mart9
    Tam Pokémoni vyhrávají. Rychlá rota je blbost a My z kačerova se začaly líbit až později
  • Nejcennější pokémoni budou na území ISIS.
  • Femto
    Pokémoni neobstojí právě ani jako dětský pořád. Si to porovnej s Rychlou Rotou či My z Kačerova...
  • Mart9
    No to vůbec neni o nostalgii. Je to o věku, ve kterém na to koukáš. V dospělosti podle mě nemůžeš hodnotit dětské pořady.
  • Femto
    Digimoni jsou naprostý odpad. Pokémoni zase zapříčinili předsudky vůči Anime jako žánru. Kvalitu to nemá žádnou, samozřejmě nostalgie může být někdy mocná.
  • Mart9
    Právě Digimon byla hloupost. Přišlo mi to, že to chce vytěžit z popularity Pokémonů, ale nepovedlo se to.
  • Aha, díky. Já do toho právě moc nevidim, naposled jsem hrál Pokémony coby malej spratek někdy ke konci devadesátek, takže si z toho pamatuju tak akorát to, že mě to bavilo. A vzhledem k tomu, že poslední dobou uvažuju o koupi handheldu na cesty, možná by nebylo od věci se do světa Pokémonů vrátit.
  • Femto
    Pokémoni byli naprosto podprůměrné anime. Následovaly podobné strašnosti jako Digimoni apod. Na druhou stranu režisér Digimonů vytvořil dvě moje nejoblíbenější anime, takže i z takových hoven se dá odpíchnout.
  • Gordar
    Ano, pokud vím přidávají nové mechaniky, noposled myslim mega evolution atd. Ty hry jsou opravdu hodně komplexní i když se to od pohledů nemusí zdát.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit