Přejít na výpis diskuzí
Pokémon GO zvedla za dva dny hodnotu Nintenda o 7,5 miliardy dolarů
11.7.2016 | Aleš Smutný
87 příspěvků
-
Každý nebyl tak blbé děcko jako ty:)
-
Dneska jsem nějakého pokémona viděl, hledal něco chutného v kontajneru za Albertem, kam hází prošlé věci, zřejmě to byl Garbodor.
-
teď už jo, ale tehdy to byla pecka. Možná nejlepší seriál mého dětství, před Beybladem
-
Liší se od sebe vlastně jednotlivý díly série i něčim jinym, než tim, že přidávaj nový a nový Pokémony?
-
ty asi nemáš deti jinak bys vedel že jim treba neustale rikat aby koukali na cestu. a to ani nemusí hrát hru
-
Akcie stoupají a klesají, voda teče a život plyne dál.
-
Tak většinu to nezasáhlo ani tady, protože u nás oficiálně aplikace ještě není spuštěna:)
-
Každý není pako ja ty, Maxíčku. A pokud ano, tak vždycky můžeš dostat tu Darwinovu cenu.
-
Mě to ještě nezasáhlo a nejsem z protiatomového krytu ani z pustého ostrova, musím totiž chodit do práce a dělat podobné zbytečné věci.
-
No to sice jo. Ale každej si tu značku stejně spojí s nintendem. Je to tedy obrovská reklama, takže to má nepřímo obrovskej vliv na samotný nintendo, a akcie stoupají... a stoupají. Tudíž nevydělaj na Pokémon GO, ale může to bejt nakopnutí nový éry Nintenda.
-
jit po ulici a nedívat se na cestu aby te srazilo auto nebo aby upadli do kanalu, to detem rozhodne prospeje.
-
nebo proto že pokemoni jsou blbost
-
Spíš protože jsou tu děti, které to minulo
-
Souhlasím s tebou a doufám, že se to k nám dostane ofiko taky. Trochu hraju ingress ale ten mě moc neba. Tohle by mohlo být lepší. Tak snad to brzy dorazí i k nám. :)
-
Mínusy máš proto, protože jsou prázdniny. Nic víc v tom nehledej.
-
No jasně, mam mínusy, protože teď už ten seriál neni moderní. Ale tehdy ho žral každej v mym okolí a věku.
-
čekal sem něco více ve stylu klasických pokemonich RPG. Tohle mě docela zklamalo, ještě že v listopadu vychází tradiční díl serie.
-
Skoda ze Nintendo vlastni jen 30% investic do Nianticu a cast spolecnosti a presto vsecka slava pripada jim (prestoze udajne ve hre neni ani logo nintenda a prava vlastni dalsi dve firmy kdyz na to prijde)....trosku skoda, pac Niantic ma zasebou Ingress a ted toto, zaslouzili by si vic zminek nez tento megalodon
-
hrál si Ingress?
-
hele tak je to v pohodě tady jsou stejnak jenom prvních 151 pokemonů