Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • proč sem všichni taháte flatout? to byla prostě jiná hra, ted makají pro Namco a dělaj pro ně Ridge Racera... mi přijde jako když se pod komentama k Portal 2 ozývaly bukvice co chtěly Epizodu 3. a i to šlo víc dohromady...
    • No porad je to Bugbear ne?
  • to jako že to je od tří let? *8*
  • PANEBOŽE...tohle vyjde i na PC? Evidentně je třeba zvednout vlnu konkurence pro NFS: The Blbost nebo jak se ten novej xindl menuje. Za co nás trestají, to by mě fakt zajímalo... A to byl starej Flatout super závodní hra-a normální. Nehledě na to, že Ridge Racer sem hrál na PSX a nic z tohodle hnusu si v tom nepamatuju-taky to byla zábavná závodní hra, ne explozivní blbost
  • ten temně drumový podkres se mi líbí...neví někdo název...... *5*
    • http://www.youtube.com/watch?v=oYHC9KhguWs
      • díky ti dobrý muži...... *3*
  • Mě to připomíná nejmenovanou hru od cryterion
    • Myslis tu hru kde mas cele mesto kde plne stejnych zavodu a kdyz chces neco rozbit muzes projet billboard nebo branku nebo porazit krabice? K tomu pocit z jizdy = 0. Pro me Burnout byl zatim snad nejhorsi koupe a nejvetsi zklamani a to jsem si ho koupil prave proto jak jsem ze vsech stran slysel ze Flatout je jeho kopie. Byl to teda sakra omyl! Flatout u me stale vyhrava na cele care.
      • Burnout byl vždycky burnoutem, nejspíš jsi od toho čekal to co to nikdy nebylo... jsou to arkadovy nereálný závody kde polovina hratelnosti jsou bouračky, na kterých byl už první díl založenej.
  • Bugbear is back!
    • Podobnost s Flatoutem je zcela zamerna! :-) Tesim se moc. Mimochodem Flatout 2 je posledni automobilova akrkada, ktera me fakt bavila a bavi dodnes.
      • Presne,taky si jen obtizne pamatuju kdy naposledy me arkadove zavody takhle bavily,snad krome trackmanie,ale to je zase uplne jiny styl hry.
      • Ja mel urcite nejradsi jednicku prisla mi takova prisnejsi na chovani aut ale i tak me dvojka i Carnage bavili moc tak uvidime :o)
    • http://www.youtube.com/watch?v=uO9SnVZjeoQ
  • takhle sem si predstavoval nfs run ale pracda je jina.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit