Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • „V prvním Mass Effectu je spousta věcí, které jsme neudělali správně. Proto jsme je museli vypilovat a vylepšit ve dvojce, abychom je ve trojce následně zdokonalili,“ tvrdí autor.

    Jediné, čo zlepšili bol tak akurát gameplay a poniektoré vedľajšie + companion questy, hlavný príbeh od 2ky išiel s logikou a nadväznosťou ťažko dolu.

    Každopádne prechod na iný engine dosť skomplikoval prácu developerom a a niet divu, že potom to tak aj vyzeralo.

  • Ja to ale rikam sakra odjakziva. Lidi to srovnavali s celou trilogii, no tak jasne ze jedna hra se v tomhle rovnat nemuze.

    Misto toho nejaky oblek zahlasil ze se vracime do Mlecne Drahy protoze Shepard by se prodaval, ne?

    • MalyZeli

      Tak určitě by to bylo lepší, a já jsem jeden z mála koho hra bavila, protože podle mě souboje byly strašná sranda. Bohužel story bylo hodně slabé a konec byl meh. Je tam hodně špatně, a když chtěli zajistit další díly, měli tu hru aspoň pořádně dodělat, optimalizace je pořád strašná, konverzace jsou stále k smíchu díky strašné animaci. 

      Mě nejvíc mrzelo absence více zajímavých planet a emzáků. Těšil jsem se na několik nových ras a zajímavou politiku v jiné galaxii, a dostali jsme docela prd. Že to mohli přidat v dalších dílech, určitě, ale potřebovali nalákat lidi, a tohle nebylo ono.

      • Jo, jako jo, postavam jejich trilogie hodne chybi kde by je mohli rozvest a dat jim nejaky rust, konec v podstate eliminoval polovinu hry coz me taky prave dvakrat nenadchlo, ale ve finale to byl hezky pribeh a libil se mi, a bude me navzdy mrzet ze nedostal pokracovani, protoze ted uz to opravdu nevypada ze ho kdy udelaji.

        Co se tyce toho ze sme dostali vseho vsudy dve nove rasy, na to nadavala spousta lidi, ale vetsinou to byli takovi co si pletli hvezdokupu s celou galaxii, a je jasne ze kdyz Mass Effect 1 zacina v celogalakticke spolecnosti tak tam bude vice ras nez v jedne hvezdokupe. Kdyz to clovek veme takhle, tak v Mlecne Draze taky nebylo ze by v jedne byla vice nez jedna rasa, ale diky prenoskam a tomu ze lidstvo vlezlo do spolecnosti ktera bez nej existovala ve vicemene tom slozeni po staleti, byly vsechny rasy rozlezle vsude...

        Planety jsou trosku prusvih, zajimavych je dost, ale vetsinou jsou to takove ty postranni na ktere se clovek podiva jednou a dost. Ta hra mela naprosto neomezeny potencial.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit