Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • fallanga
    To doufám, že to je jen začátek, protože ten systém byl hrozný. Nepřinesl vůbec nic nového. Na to, že to byl tahák hry jsem ho čekal mnohem propracovanější.
    • Vojta_Ilavsky
      Co by jsi tam třeba udělal jinak, přidal, odebral? Jedině konstruktivní kritika se počítá. :D
      • fallanga
        Přidal bych například nějaký smysl. Zabil jsi pár kapitánů, potom pár warchiefů a nic se nezměnilo. Později jsi pár kapitánů a warchiefů přitáhl k sobě a zase se nic nezměnilo. Mimo příběh to nemělo žádný smysl.
        • Vojta_Ilavsky
          Takže ti vadilo je zabíjet jen tak pro potěšení, proto chceš nějakej smysl v zabíjení?
          • fallanga
            Ano a také mi vadilo dělat pořád to samé. Stereotyp je to, co ve hrách nejvíce nesnáším.
            • fallanga
              Dokázal jsem se odreagovat, ale nedokázal jsem se bavit.
            • Jack1947
              FC4, SOM zase já nepovažuji za odreagování protože tady se prostě vypnout nedá ani kdyby ses... pokud ty to dokážeš máš určitě můj obdiv. Já ne.

Logicky také moc nebavil spíš otravoval.
            • fallanga
              Jsou hry na přemýšlení (strategie, většina adventur, nějaké to RPG, atd...) a jsou hry na odreagování (Hack and Slash, FPS, atd...). SoM a FC4 jsou na to odreagování, ale to u nich nezaručuje kvalitu.
            • Vojta_Ilavsky
              Je lepší, ale to nic nemění ne tom že je to furt blbá hra, která po tobě nevyžaduje ani zbla mozkový činnosti. :D
            • fallanga
              Mezi námi, FC4 byl lepší než tohle, ale pouze o kousíček.
            • Vojta_Ilavsky
              S běžnýma konzumenty her se setkávám poměrně často, a věř mi, že Far Cry 4 berou jak boží hru. :) Oni prostě zbožňují stereotyp na 100 způsobů.
            • fallanga
              Pro běžného konzumenta? To znamená co? Člověka co hraje 2x týdně? Sorry, ale hra má vtáhnout a nepustit. Tady se to nestalo.
            • Vojta_Ilavsky
              Chci říct že pro běžnýho dnešního konzumenta je ta hra šitá jako na míru, prostě se odreagovat, pobavit. Svůj účel to splnilo a plní, byť mě osobně ta hra nic nenabízí, prostě ten svět je prázdnej. :D Prázdnej, jakože VÁŽNĚ prázdnej.
            • fallanga
              Tohle nebyl zrovna zábavný stereotyp. Na každého warchiefa jsi musel jinak, to je pravda, ale každého jsem buď usekal nebo ho párkrát sejmul stealth způsobem a byl mrtvý. Tohle fungovalo vždy. A po třetí či po čtvrté už je to nuda. A je mi jedno, že by mě to mělo bavit více, kdybych to hrál méně. Hra mě má bavit a to se zde jaksi nedostavilo.
            • Vojta_Ilavsky
              Tak dneska se stereotyp dostaví u každý druhý AAA hry. Je taky rozdíl mezi stále zábavným stereotypem a po pár hodinách nudným stereotypem. V SoM se to aspoň snažili oživit tím že každej ten warchief měl jiný vlastnosti a na každýho jsi musel trošku jinak, takže když to nehraješ 2 hodiny v kuse každej den, ale jednou 2x týdně, tak by tě to mělo stále bavit. :D
  • Jo rád bych viděl pokračování, ale tentokrát s možností volby obtížnosti
    • Moc lehke, nebo moc tezke?:-D Inak zrovna u tohodle tipu her mam radsi, kdyz je obtiznost pevne dana(viz GTA)
      • Tak do půlky to bylo v pohodě a celkem vyvážený, ale cca v druhý polovině to začlo bejt jednoduchý až ten Nemesis systém ztratil část svýho kouzla.
      • Vojta_Ilavsky
        Viz třeba AC viď? Třeba takhle by to vypadat nemělo, tam je moc lehká. *3*
        • Jack1947
          Fanboy alert!!! Achtung.

Kvantita nad kvalitou, tady je to jen otravnější... časem stereotyp tedy pro mně už po 5hodinách.
        • Tak pry je posledni ACU celkem tezke(pouze sem slysel, takze co je na tom pravdy nevim). ACU vlastnim, ale kvuly chybam ho i po patchy 1.4 odmitam hrat(dostal sem ke grafice).
          • fallanga
            Není těžké. Je těžší než trojka a čtverka, ale to z toho nedělá těžkou hru.
            • nightborne
              Ne, v ACU jsou souboje zásadně obtížnější, nepřátelé úmyslně útočí zezadu, když se věnujete někomu jinému a zabijí vás bez problémů na dva zásahy. To by znělo skvěle, že? Problémy jsou dva, a to, že kvůli nedodělanosti hry dost často nepřátele nevidíte, protože útočí přes rohy, zasekávají se o hrnce na stolech, kloužou a propadávají schody a tak podobně, a dost často bodne do zad dýku krom francouzského revolucionáře i kamera, která nemá problém bitku suverénně zabírat přes zeď.

Druhým problémem je to, že výše popsaná obtížnost platí zhruba pro první dvě, tři kapitoly z celkových dvanácti, jakmile nakoupíte trochu lepší vybavení, souboje se z příjemně nebezpečné výzvy instantně mění ve starý známý masakr, kdy nemáte problém, jak ztělesněný Musashi, projít skupinou třiceti vojáků jen se zkrvavenou katanou na konci.

O tom jak se mi ježily chlupy v zátylku z evropského šermu prováděného katanou radši mluvit nebudu.
            • tak AC střídá dětsky lehkou obtížnost s "frustračníma" misema typu 10 minut se za někym plížit a když tě zmerčí jedna stráž tak musíš začít od začátku, to ale neni vysoká obtížnost, to je akorát k na*rání *1*
            • Jestli je tezsi oproti predchozim dilum tak to povazuju za klad! Jenze kcemu to je, kdyz hra je stale nejaka BETA verze.
  • Jack1947
    Důvod proč mně ta hra zklamala místo toho abych plnil mise, bezbranně sleduji jak mí nemesis im becilové povyšují... někoho to třeba baví a já řikám tohle je na ránu pěstí. *16*

Jalko jsem hoodně tolerantní člověk ale to že ogr nebo ork nebo cotoje se evoluje a expí na mých smrtích a přitom je to jen srabák s početnou armádou, občas i flinkne tak to je fakt na nervy jdoucí.
    • Vojta_Ilavsky
      Jako troll jsi nezklamal. *12*
      • Odkdy je napsání vlastního názoru trollení? Myslím, že 95% zdejších géniů ani neví, co to doopravdy znamená.
        • Vojta_Ilavsky
          On je to trolling v případě kdy ten člověk neumí česky, neví jak se ta hra jmenuje, co se v ní děje a proč sem vlastně píše. *3* Nehodlám respektovat kohokoliv kdo neumí napsat správně ani svoje vlastní jméno. Navíc tady to je prostě troll :D
          • Mně právě přišlo že to hrál a zná, ale nechci se nikoho zastávat, nechodím sem až tak často :-) Jinak souhlasím s definicí :-)
            • fallanga
              A jak jsi zjistil, že Jack.... nemá žádný důvod k hatu? Taky pod každý příspěvek nepíšu, proč se mi ta a ta hra líbila/nelíbila. Zkus se ho zeptat co se mu nelíbí a pak posuď jestli je to kritik, hater nebo troll.
            • Vojta_Ilavsky
              Jak si může někdo s mozkem plést trollhate a kritiku. Zrovna ty falango jsem myslel že pochopíš že tohle je prostě trolling, pane bože, dyť i taťka vávra dokáže říct co se mu na skyrimu líbí, ne jenom házet špínu na hru, protože se mu na ní nelíbí 1 věc, a to je nemesis systém, kterej netvoří páteř hry. jak psal jack, jsem tady už asi 2 roky nepravidelně, nechtělo se mi základat složitě u tiscali účet. Tadyto je prostě trollhejt, o tomhle se nedá polemizovat ani v nejmenšim :D
            • Jack1947
              Aspon se našli i normální co chápou že prostě ta hra není tak parádní... díky za vás. Umí i být férový k jiným názorům.

To je možná trochu nešikovné... že se tady těžko už odlišuje co napíšu ale ti co umí číst mezi řádky ví že jsem to myslel např vážně. Vojta.Illavský je zas místní hejtr konzolí např fanboy SOMy... abych to rozsekl.

Ty nemáš co hodnot tit Vojtíšku, si tu pouze od 7,5.2014. No možná že si tu dýl ale né aktivně. Tak prr.
              • Reakce na příspěvek:

ucet jsem si zalozil pozde pravda, a fanboy tadyty event klikacky nejsem
            • fallanga
              " Jenže tady to je čistej hate"
              Od kdy je hater troll? Jsem například hater nových Falloutů, ale nemyslím si, že jsem troll. To, že se mu ta hra nelíbí (a právem) neznamená, že je to troll. Ale dnešní generace neumí pochopit, že ne každému se líbí to co jim. Smutné.
            • Vojta_Ilavsky
              To spíš hrál než zná. :D Jenže tady to je čistej hate, tohle nemá s kritikou vůbec nic společnýho. :D Navíc on takhle píše jenom aby nás pobavil, kdyby jsi diskuze četl dýl, tak by jsi zjistil že je to jeden ze zdejších trollíků. :D
      • Jack1947
        Taky nemám nic proti zabedněncům , jen je s nimi občas těžká domluva víš. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit