Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To bych si zahral a stacilo by ,aby to bylo podobne Ultime Underwordl 2.
    Z te jsem uplne u*hcaval ve sve dobe. Prvni souboj se stromem, hledani lepsich zbrani a pancire, paradni 3D (v te dobe a to i kdyz prisery byly tusim jen 2 sprity). Atmosfera se dala krajet.
  • Jen tak vedle bych pripomenul Arx Fatalis, kterej mi prisel podobnej a taky hodne povedenej. Kdo by si chtel trochu zkratit cekani..
    • Arx Fatalis bylo naprosto vynikajici
  • Ach jo, hra meho mladi. Moje nejoblibenejsi hra. Moje TOP3: UW, UW2, System Shock. Origin byl nejlepsi tvurce her sve doby, v dnesni dobe je prekonala pouze Bethesda Softworks s Falloutem a TES:Oblivion a Skyrim. Ostatni na tyto dve firmy nemaji.
    • del0
      Bulfrog, Sir-Tech a Black Isle na ně mají v pohodě. *15*
    • Looking Glass. Origin zrovna tyhle hry pouze vydali.
  • UU2 top3 RPG co jsem hrál, pamatuji si, jak jsem s kámošem nešli na zkoušku, která se dala opakovat až za půl roku jen proto, že bylo třeba utlouct nějakou potvoru :-D Podpořím je z nostalgie, třeba z toho něco vyleze.
  • Ale lol! Kouknu natu stránku a je tam 1992 backerů. Hra vyšla roku 1992 :)
  • popravde, je mi vse jedno, nici nazor - pokud neni jako ten muj - me nezajima. Tohle chci hrát, ukrutně...
    držim palce, at se to povede, a nemusim vas po celym svete nahánět, až vás budu chtít upálit v kleci za znesvěcení legendy, lllláááááááááááhgbar
  • Keyz
    Divný, že tam dávají důraz na herní legendy a investor nikde. Jestli to jsou takový borci tak si mohou vybírat, ze zástupů investorů protože budou něco garantovat svojí osobou i prací kterou již jinde odvedli...O kecy o 100% nezávislosti neplatí jestliže podmínky se řeší v dohodě a je výsledkem jednání...

    Pak by to mohlo vypadal i na pohled pěkně a na dnešní dobu trochu pokročile. Jako třeba CryEngine, Unreal případě nějaký mega pokročilý vlastní jako mají borci u Zaklínače 3...
    • Co ja viem, tak investorom ide iba o peniaze, takze riskovanie nemaju radi. A mozu si za to hraci samy, pretoze sice sa na forach vyplakava o tom ako nove hry stoja zaprd, ale ked pride nieco nove inovativne, pripadne komplexnejsie tak su predaje male. Takze ako investor by si do coho investoval? Do osvedcenej znacky, ktoru masy kadorocne kupuju jak teple rozky, alebo do niecoho neisteho, aj ked na tom budu pracovat legendy?
    • Ale to je přeci klasika. Jdou na KS, kde něco vyberou. V tomto případě díky (doufám) KS udělají aspoň něco a s tím půjdou za investorem. Zjevně nic nemají a jméno nestačí. Jméno nezajistí nic a už vůbec ne zisk, tedy přesně to, co zajímá investory.
      • Keyz
        To je škoda jestli to zůstane takto.

        Máš tam skladbu borců a museli vybral nějakou jebku engine. Namísto aby předvedly maximum v enginu který umí to nejlepší tak tohle... Skutečně to vypadá, že na jejich jména a práci nikdo z investorů moc nedává anebo neumí tu technologii využít.

        WH to využilo a získali prachy navíc. Fakt kdyby ty záběry z podzemí byly z nějakého pořádného enginu a ne barevné low textury, tak by to možná zasáhlo více lidí. Jako jak se mám sakra děsit nějaké barevné potvory, ze které bleješ jak vypadá blbě. Borci v Grimrocku v několika lidech udělal potvory skvěle!

        Každopádně přeji aby získali co nejvíce. Lidem to udělá snad radost a možná i mě jestliže to bude propracováno jako Ultime Online. Což je jediná Ultima kterou jsem kdy hrál.
        • zober to tak, ze keby ziskali investora, tak z tejto hry bude tunel s par ingame videami, radsej nech to zacaluje komunita a hra sa aj bude podobat na Ultimu Underworld *3*
  • Moc jim to preji, UU2 nejlepsi RPG vsech dob.
    • tak to fakt nevim kámo,,,, Ultima Underworld je nejlepsi RPG vsech dob (po boku Daggerfallu), zato dám taky ruku do ohně, ale dvojka? Pocitam ze 99% lidi to tu nehralo, ale muzete mi nekde vysvetlit, jak sejmout toho prvniho headless zombika? Todle nechápe nikdo kdo tu hru hraje. Ja natý zmiji rozmlátil vsechny zbrane... fakt ne! Diky. Zlatá jednička
      • Velice jednoduse - headless monster mas v te dobe obehnout. Ja jsem ho sejmul, kdyz jsem ukradnul tusim Dupremu mec. Jinak pokud se Ti je (jsou tam totiz 3) podari sejmout hned na zacatku, tak se dostanes z levelu 1 na level 8. Dohral jsem i jednicku, ale na 2 rozhodne nema.
        • aha ok diik, rikal sem si to ze to mozna bude takhle, no sem tupec, co se dá dělat :) Jednicku sem dohral a byla to naprostá nádhera. Takze esi tvrdis, ze dvojka je lepsi, mažu rovnou na abandonware a rozehraju to znova, potřetí.
      • ... a nejsem sám, todle resi kazdej, kdo to chce nejak seriozne zahrát. Jako já prolezu komplet celej hrad, vyberu vsehny secrety, po 10ti hodinách zalezu podzem a potkám zombíka, mám 10 mečů a seker, beham kolem nej jak tard, trefim se kazdou 150tou ranou (a stále se cca bavím, jako správnej oldskool masochista). Ale i kdyz se trefim, dá to dmg 0 a poskodi to zbran. Beham kolem nej hodinu, dokud po 1000 ráně nerozbiju a ten poslední meč. Pak co???? Restart hry, nasbirat nový mece a jit to zkusit znova? uhhhhh.
  • Vávra ukázal, jak se to má dělat na KS. Oni jsou skoro pravým opakem. Sice tam hážou jmény a odkazují na řadu dobrých her, ale já osobně nemám rád, když jde někdo na KS s ničím, tedy přesně s tím, co zatím mají. Vávra ukázal gameplay a měl opravdu hodně materiálu. Oni bohužel neukázali prakticky nic.

    I tak jim přeju úspěch, ale nelíbí se mi, že nic nemají.
    • Jenže Vávra měl KS jako poslední šanci. Peníze od Bakaly došly, žádného vydavatele/investora nenašli, tak se s Bakalou dohodli ze to dají ba KS a když to uspěje, tak to dofinancuje celé.
  • NO vida a už jsou na 100 tisících :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit