Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jojo přistálo mi to tam. ani klackem ale :D 

  • ravux

    80GB a jde jen o single campaign. Nema to multak. Ponekud zbytecna zalezitost.

    • froztik

      Nechci tady rozjíždět nějaký hate, ale hrál jsi to ? V Destiny 2 je samozrejme kampan, pvp i cely svet bez pridavku z DLC Curse of Osiris, Warmind a ted noveho Forsaken. Ten svět sdílíš s ostatními hráči a jediné čím se odlišuje jsou ty bonusové lokace, Gambit (ten teď bude k vyzkoušení) max LVL, max powerLVL a zbraně/equip, který je s těmi datadisky spojen. Takže to rozhodně není málo. Nehledě na to, že ve hře je hráců víc než dost. Nemám problém se kdykoliv připojit do jakékoliv hry a mít hráče.

      • Jack1947

        Spíše to je nepříliš povedený troll -.-

    • Derp_1337

      Nechápu na co, si stěžuješ.

      - 80GB? Dědečku, doby, kdy hry měli velikost 1,44MB a vešly se na diskety jsou dávno pryč.

      - Dobrá single playerová kampaň? V Destiny 1 si hráči stěžovali na absenci pořádné kampaně pro jednoho hráče, tak v Destiny 2 ji dostali. Tu dobrou single playerovou kampaň si hráči chválí, tak netuším, proč tu pláčeš.

      - Hra nemá multiplayerovou kampaň? A co je na tom špatného? V Destiny 2 stejně jako v hrách z podobných žánrů jde hlavně o raidy, komunitu, PvP a podobné věci.

      Z těch vašich řečí je jasné, že jste Destiny 2 asi nehrál a nevíte, o čem mluvíte.
      ---------------------------------------------------------------------------------------------------------
      Největší chybou Destiny 2 je fakt, že to přišlo příliš brzy po Destiny 1 a přineslo to dost nepopulárních změn (např. změny v PvP, mikrotransakce a lootboxy!)
      Hodně vypovídá to, že v současné době hraje o trochu více lidí Destiny 1 než Destiny 2.

      • Cypri

        Že destiny 1 hraje více lidí než destiny 2 víte jak? Na steam hry pouzivam steamcharts.com ale tohle jaksi na steamu není. Tím nekritizuju, jen bych to taky rád věděl jak se tyhle info dozvím. 

        • Derp_1337

          Statistiky k D2 určitě najdete na Guardian a Destiny Tracker.
          D.T. mělo i statistiky k 1. dílu, ale někam je přesunuli a momentálně je nemůžu najít. Nicméně jak jsem se díval naposledy, tak počet "aktivních" účtů byl větší na Destiny 1.

          Samozřejmě populace může kolísat, jak vychází nový obsah nebo jsou nějaké akce. Zvlášť teď, když se D2 rozdává zadarmo, tak populace určitě bude větší na D2.

      • ravux

        Nestezuju, neplacu. Konstatuju. 


        80GB -> tim objevnym argumentem, ze doby 1,44MB her jsou uz pryc, rozporujete co presne? Ze to nema 80 GB? Nebo ze je to malo? Nebo moc? Vsiml jste si nekde, ze bych to cislo jakkoliv hodnotil nebo s necim porovnaval? 

        SP campaign - opet, ja se nebavim o (relativni) kvalite nebo nekvalite. Konstatuji, ze tato free verze neobsahuje multak. Jak tento fakt souvisi s SP kampani nebo dokonce jeji kvalitou?

        Absence MP - proc se me ptate, co je na tom spatneho? Tvrdim neco takoveho? Jen konstatuji, ze tam neni. 


        Mam dojem, ze jste chtel napsat nejakou sracku a cekal na prvni prispevek, ve kterem se objevila klicova slova, aniz byste si dal praci si to precist a pochopit. Nebo alespon precist. Je mozne, ze toho druheho proste jen nejste schopen.

      • Maxianimal

        Dobrá SP kampaň? Koukám, vysokými nároky zrovna neoplýváš, tak nudnou slátaninu jsem dlouho nehrál. Bylo to zábavný jen kvůli tomu, že se to dalo jet v coopu. A i tak to bylo zatraceně málo.

        • Derp_1337

          Na příběh ryzích singleplayerových RPG to samozřejmě nemá, ale v porovnání s průměrem MMORPG je to slušné.

          • Maxianimal

            No já ti nevím - takový TESO (ač jinak šílená srágora) nebo SW:TOR jsou na tom nepoměrně líp. Destiny 2 se krásně hraje, o tom žádná, ale to je celé.

            • Derp_1337

              Tak třeba SW:TOR měl jeden z nejlepších multiplayer příběhů/kampaní vůbec, takže s ním snese srovnání málokteré MMORPG.

              TESO nemůžu úplně posoudit, nezaujal mě a nehrál jsem ho.

              Smůlou SW:TOR byly mikrotransakce (bez prem. účtů to byl nekonečný grind) a absence zajímavého endgame: když lidi dohráli hlavní dějovou linku a dosáhli max lvl, tak většinou začali hrát novou postavu.

  • residentevilfans

    Ale copak  Activisione? Váš úžasný Forsaken za 60 euro nikdo nehraje. Další rána pod pás hráčům co si koupili základní hru a předražený DLC ignorují. End game content v DLC za 60 euro. #fuactivision

  • Jack1947

    Jo zadarmo dobré, příští víkend je navíc FREE Forsaken/Gambit.

  • Jack1947

    Náhodou kampan nebyla tak špatná jen trochu roztahaná, ale to je tím že je to prostě grindovaci RPG ale neurazilo baví i PVP, nicméně je škoda že se nedají Nightfall a Story raidy hrát jinak než v clanu nebo s někým.

    Taky limitace daná  DLC, které bych si třeba i kopupil protože mě příběh zajímá.

    Potom je +optimilizace vše na max krom renderovaného rozlišení. Vypadá to fakt úchvatně.

  • TheSuffering

    Líbí se mi, jak na to každý nadává. Přitom když jsem to v pondělí stáhl a začal hrát, tak v první startovní lokaci The Farm pobíhalo odhadem 70% hráčů s dementními nicky xxxxCZ, zbytek byla hromada šašků se jmény např. pivopyj atd.😉

  • Derp_1337

    Battle.net má teď " SMS Protect " ?? Proboha jen to ne. V praxi je to jen další způsob, jak otravovat lidi.

    Když jsem se lognul do svého starého účtu, tak mi to vyhodilo hlášku "Chcete aktivovat SMS protect?" > NE! 😂

  • Morlang

    Četl jsem na to teda jen samý hejt, ale když už jsem to dostal zadarmo, tak si to asi zahraju :)) Je tu někdo kdo by potvrdil, že ten grind tam je vopruz a nuda?

    • Morlang

      Díky za názory, hru asi ještě párkrát vyzkouším s přáteli, ale nemám tolik času jako oni, takže to brzy asi vzdám, až se mi začnou vzdalovat s lvly.

    • Hidden

      V porovnani treba s Warframe je ten grind podstatne mensi. Problem je, ze po dosazeni max. light levelu uz neni moc duvod proc pokracovat (pokud te nebavi hrat porad dokola multiplayerovy Gambit nebo Crucible, ale to neni v zakladu). Ale nez ho dosahnes, je to i celkem zabavna hra. Urcite stoji za vyzkouseni, i kdyby sis jen projel kampan a pak ji odlozil... :)

    • Maxianimal

      Kampaň je suverénně jedna z nejhorších, co jsem kdy v podobném žánru hrál - např. s Borderlands se to absolutně nedá srovnat. V coopu se to dá, sám ani za trest.

    • Derp_1337

      Pokud jste hrál první díl Destiny, tak vám to může přijít jako otravný grind - 1. díl byl mnohem akčnější a svižnější.
      Ale pokud máte zkušenosti s ostatními MMORPG jako třeba WoW, tak vám míra grindu přijde úplně v pohodě (na grind ve WoW to vůbec nemá). Na grind si stěžujou hlavně konzolisti, co nemají zkušenosti s MMORPG.


      Nicméně ta Solo Kampaň v Destiny 2 je celkem slušná a stojí za zahrání.

  • triptich

    účel splnili. dokopali ma pozrieť si battle.net a tam ma reklama na warcraft III reforge nalomila. teraz budem týždeň chodiť a dumať, či sa to oplatí predobjednať, alebo nie :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit