Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    No dal sis s odpovědí na čas ale já tě chápu ale u Dakaru moc nevím... na druhou stranu horší než toto to určitě nebude.
  • Posun třeba k tomu že bude mít hráč pocit že skutečně jede v něčem co nejede po silnici a něco váží. Za mě to mají za poslední léta Dirt rally, spintires, Forza Horizon3 a možná bych sem zařadil i Dirt3. Proto doufám že Dakar 18 bude mít ten "feeling"
  • ale jo
  • Jack1947
    Beze mě asi ne... Ne ne
  • Hry od Milestone jsou jako tvoje komentáře. Stojí za h@vn@ a svět by se bez nich obešel *14*
  • Jack1947
    Posun směrem k čemu ? dobré "Offroady" měl DIRT jenže to už je hrozně dáávno. Jo Dakar by mohl bejt příje,mné oživení nebo další srágora.
  • No právě že v Horiznu je vcelku velké množství offroadů a je i kde je využít ( na tohle je opravdu pecka hlavně dlc blizzard mountain ). Tady v té hře spíš vidim třeba Dirt3 ale o něco horší. Osobně jsem pak dost zvědavý na Dakar 18 kde by nějáký posun být mohl.
  • Jack1947
    Jde spíše o to že podobnejch arkád s offroady moc není no... ale i tak to nestojí za pozornost.
  • Taky jsem zkusil demo a tak před 5 lety by to úspěch mělo (možná). V dněšní době bych to viděl spíš na Switch nebo WiiU. Navíc pokud existuje FH3 tak není důvod pořizovat jinou hru s autama. Tedy pokud nejste opravdu hardcore hráči s G27 co honí každou vteřinku :D
  • Jack1947
    Zbytečné plácání místa na disku hry od milestone už zpravidla stojí za prd.
  • Lukyz
    No, zkusil jsem si "demo" od Codexu, zda po tom vůbec pokukovat a je to, bohužel, jako většina her od Milestone, nemastný a neslaný. Prostě nuda *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit