Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je teda holka... morbidne zabiji sve protivniky, prsa ma porad pocakane krvi... a at je jakkoliv zbusena, ona to rozchodi. Celkove dobra atmosfera, ale zatim sem nic z TombRaiderky nic nevidel. Jen akci ala Call of Duty.
  • To je ten slibovanej open world? Spatnej klon Uncharted...uvidim, ale tohle je slaby..
  • Makres
    Tady pro ty některé rozumy: Udělejte lepší hru a pak tady dělejte chytrolíny. Myslíte si, že mají na některé hlouposti čas? To není jen tak, že hodíš do engine své nápady a pak ti z toho něco vyleze. Kdyby hleděli na takové zanedbatelné věci, tak by hry vycházely co 4 roky.
    Jinak, vypadá to fajně, ale doufám, že všechny akční a zajímavé momenty nevyplýtvají na tyto trailery a nechají to nejlepší do hry.
  • Cahir
    V cutscénách křičí jak hysterická pipina, ale ve hře kosí protivníky docela brutálním rambovským způsobem. Jenom v tom traileru vyřídila lukem (dobře, sem tam si vystřelila i z brokárny) asi tucet chlápků se samopalem... Proč si jeden z těch samoušů nevzala, je mi záhadou. Možná hledá holčina výzvu. *1*
  • h0p3
    abych byl upřímnej, začíná mi ji bejt trochu líto, když vidim jak v každym videu dostává do těla *1*
  • hm.. tak ten průlet padákem lesem aniž by se chytila byť jediné větve.. bože.. no hlavně, že to vypadá akčně..
  • SPOILER AVAST !!!
    http://www.youtube.com/watch?v=9Jfr3ooCpgA

    Nezamlouvá se mi ta naprosto "náhodná podobnost" s jistým soudobým literárním paskvilem. Ale jinak není skoro co vytknout, A.I. se až na několik bot chová celkem jakž-takž, prostředí zničitelné, audiovizuál na můj vkus nádherný.

    Akorát headshot do hlavy který s Larou ani nehne? Opravdu "zranitelná" Lara...
  • MidnighT91
    V USA se luky staly zase populární díky románu Hunger Games...
    • Kr.Pa
      chtel jsi rict kvuli filmu, vsechny manie v USA vyvolavaji natocene knizni romany, ne vydane knihy
    • Neco na tom bude *1*
  • Tombraider ma vzdy bavil prave koli tomu ze tam bolo minimum strielania a maximum exploracie. Toto nevyzera zle ale je to odklon od Tombraidera smerom k Uncharted. Ked lezala na skle uz som len cakal kedy povie. Ohh Crap. Inak odkial brala sipy do luku?Ved ich strielala jeden za druhym , este ich aj podpalovala.
  • Mě se to teda vůbec nelíbí. Několik minut narvanejch stupidní akcí ala call of Duty. Kde je ta 3D plošinovková adventura... No nikde... tady vám předhazujem rádoby survival tupou střílečku... To tam mohli dát jakoukoliv postavu a vyšlo by to líp. Tohle s Larou nemá nic společnýho. A restart série to není druhý, ale už čtvrtý a životopis Lary byl změněn už asi třikrát... Jako fakt to nechápu, slibujou otevřenou hru, survival styl a volbu úkolů a pak vytáhnou s takovýmhle videem...??? To nějak nepobírám. uhnout se tam nedá ani o jeden metr, každej sud co tam spadne je naskriptovanej a to, že dřevěnej sud vydrží palbu jednoho zásobníku samopalu to už je moc. Pevně věřím, že je to jen nějáký krátký úsek, třeba začátek a pak, že se hra otevře a dostaneme to co naslibovali. Jinak si radši s chutí zahraju první díl Lary....
    • Rok jsem se připravoval na putování po ostrově, odhalování tajemného a oni vytvoří opět takový kýč. Jestli byla dříve Lara vyjímečná podobně jako série Resident Evil, tak teď se dokonale ztrácí v davu. Jinak toto bylo jedno ze čtyř prezentovaných gameplay videí a prozatím nasvědčuje vše tomu, že tu máme podobný případ jako byl Alan Wake. Otevřený svět se stáčí do lineární akce připomínající spíše film než hru. Nejhorší je, že se z toho na všech fórech mohou div né po.... Nějak přestávám Crystalům věřit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit