Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak toho bych se chtel zucastnit.
  • pilotní průkaz na UL mám, tak o létání něco vím ( :D )
    ale cesta k Cajzlovu mi nezaplatí v přepočtu ani hra jako dárek...

BIS jsem přestal fandit po vydání Army
    ( - jsem patriot, Resistance a CWC jsem miloval!!!)
  • tomu se rika betatesting zdarma, aneb nevime jak na to :P
    Mimochodem ti testeri dostavaji fakt vic nez jen original. Ale je to cesky BIS - aneb mame tricet patchu, je to znamka toho, ze nam na tom zalezi, ne ze to nefunguje. Chceme to testovat zdarma, tak na to dame nalepku vstricnosti :D
  • Pete.palis
    vždyť ty lidi sotva zapnou rotory (pokud je to simulator;), tak jak pak chtějí vysvětlit svůj zážitek?? *1*
    • Co třeba: "Jsem na*ranej, protože jsem čekal, že to bude jednodušší..."? *1*
      • Pete.palis
        Thumbs Up *1*
  • Takyto pristup zo strany vyvojarov sa mi elkom pozdava,asi sa uz poucili z tej zabugovanej ARMY
  • Tak ať to udělaj jako s Armou ne? Vydaj betu za plnou cenu a oni si už uživatelé řeknou co chteji v patchích :D
    • no tohle k tomu nema daleko vetsinou se pri podobnych Focusech dost plati obvykle 500/h a to ze dostanou testujici i darek ve forme testovaneho produktu je bezne jako bonus navic, pekna vycuranost
    • Dobrej joke *4*
  • Hned bych se přihlásil,kbohůžel bych se v případě vybrání sotva mohl dostavit takže mám smůlu
  • Hmm...chtělo by to více krve a epičtější výbuchy.
    • Přidal bych létající kusy pilotova těla rozšmelcovaného listy od vrtule*1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit