Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Amylee.Anderson
    Kdyby to urychlilo vydání HL2E3 (nebo HL3), vykoupim celej steam.
    • MishKonn
      Amen.
    • Valve má asi v plánu sesadit z trůnu Duke Nukem Forever ;-)
    • Ja sa už pomaly zmierujem s tým, že to tak ľahko nebude...
  • Miluji Valve a jejich nápady. Super! *4*
  • Tak pokud jsem to správně pochopil tak se do teď podařilo vydání Portalu uspíšit téměř o hodinu, ale taky z toho grafu vyplývá, že doba o jakou lze vydání Portal 2 posunout má předem daný limit. Ono všechno má svý kouzlo dokud neprokouknete princip, ale i tak pěkný nápad. Celý marketing okolo Portal 2 byl vynikající a Valve jen potvrdilo, že reklamní poradci jsou na nic a udělali dobře, že s něma vyrazili dveře. Ono se stačí i u nás kouknout jaký běží v televizích reklamy, někdy vážně přemýšlím na jaký retardy ta či ona reklama míří. BTW: Já si kupuju krabicovou verzi Portal 2, jen abych si ji mohl postavit k ostatním do vitríny, takže ať do dopadne jak chce já si minimálně dva dny počkám x-)
  • Je to tu špatně. Samozřejmě stačí vlastnit (a hrát) aspoň jednu z her obsažených v tom balíčku.
    • ucho
      tak to jdu podpořit, napsal jsem si pro kontrolu čas, jestli třeba pojede rychleji ten odpočet :)
  • kostejnesmrtelny
    Famózní nápad *1* ze všech myslitelnejch aspektů.
    • kostejnesmrtelny
      Áá, koukám, že už tu mám osobní fanklub *1*
      Někdo mě mínusuje z principu *5*
  • kostejnesmrtelny
    Hrajte pilněji, otroci *3*

(just joking)
  • super nápad ,ikdyž jsem čekal trochu víc :-)
  • Half Life..... čeká na tebe celý svět.. kdy proboha kdy *11*
  • Valve ví jak na to :)
  • ucho
    nepochopil jsem z toho jedno. opravdu je nutné vlastnit ten potato sack? já ho třeba nemám, ale mám přibližně polovinu her v něm. tedy jestli to měří, zda se ta hra hraje, nestačí prostě hrát nějakou z těch nezávislých her?
    za sebe mohu doporučit: Toki Tori, Defense Grid, Amnesia.
    • Není nutné vlastnit vše..hrej svoje hry a chytej zemáky :)
      Jinak,uspěchat to můžeme,ALE nebude to dřív než v úterý :D možná + - hodina dvě.Není nikde napsáno,že ten resrat ukazuje pravdu :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit