Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty 3 kliky, ktere musis pri instalaci provest jsou vazne extremne narocne.
    O ovladace se starat nemusis, kdyz nechces.
    Pokud do systemu vylozene nerypes, mas antivir a nestahujes blbiny, pojede Ti bez problemu, stejne jako libovolna konzole.
  • Proboha zase hádka PC vs. Konzole. Pochopte už že plno lidí absolutně kašle na to, že tadyhle ta texturka vypadá líp. Koupí si prostě konzoli, připojí doma na velkou televizi a ta jim tam vydrží šest i více let. Jediné co je pak zajímá jsou hry a těch je dost na každé platformně. Jakékoliv hádky postrádají smysl, prostě není "lepší" a "horší" platforma. Je možná výkonnější, ale to nikoho popravdě moc nebere, pokud není fanboy nebo idiot.
  • Jenže to trvá přes 10 let, takže bych žádné zlepšení už nečekal :-D Funguje to? Funguje. Tak co.
  • 100% slouhlas, ale je pravda že tihle redaktoři rádi vyvolávají flame war, protože to zvyšuje čtenost článku. Tohle bohužel vypovídá o (ne)kvalitě české herní žurnalistiky...
  • Pardon měla být reakce o pár řádek níže
  • Cokoliv, co muzes delat na konzoli, muzes delat i na PC. Klidne i se stejnym ovladanim. Jediny rozdil je, ze na PC mas vice moznosti (v podstate ve vsem).
    Navic si na konzolich IMHO dobre nezahrajes RPG, strategie apod. (kvuli ovladani).
    Kdyz vrazis ty extra penize, ktere bys dal za konzoli do PC, ziskas herni PC.
    Nicmene jako zarizeni treba do obyvaku se konzole hodi vetsinou vic. I kdyz na PC se dnes uz da take koupit slusivy case, ktery muze esteticky ladit se zbytkem mistnosti.
  • @splash: Ehm je vidět že jste v tomto odborník. Jelikož sám mam GTA4 na pc odehraný (i s Episodama ;)) takže nějak sem nepochopil Váš ctěný příspěvek :) No neva snad příště až si zajistíte nějaký pořádný informace :)
  • Grafika stejná, instalaci máš náročnější, starání se o ovladače a další nesmysly. No jo, máš pravdu, PC je je vítězem největšího opruzu při chuti si něco zahrát. I proto tam už nic nevychází...
  • Porovnání PS3 a X360 verze Mass Effect 2: kdo vyhrává? ???No u mne jednoznačně PC *3*
  • No jasně, ono to nikomu nefunguje :-D
  • LOL :D decko sproste. chces mi to nebodaj dokazat? :)
  • pici .... reagujem pod urcite vlakno, dobre opisem kod, napise mi ze zly kod. ked ho prepisem tak mi to pastne ako nove vlakno... mate tu bordel.
  • ano mas mas :) a taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakto velky televizor.
    ach decko hlupe :) spamataj sa :)
  • na druhou stranu mám pocit že mi odchází ps3
    taky to mohlo být tím ale ruku do ohně bych za to nedal
  • tak to jsem nejspíš hrál jiné demo
    frame padal pořád
    i animačky se sekali
    na xku to taky nebyla žádná sláva ale bioware mělo dost času navíc aby z tim něco na ps3 udělali a ono hovno
  • splash
    No...mám pocit že dotovaný je jen PS3 asi 18 dolarů. A koupit za 6-7K PC na kterým ti pojedou nový hry....To aby si začal googlit...
  • pomer cena/vykon je u pocitacu priznivejsi nez u konzoli a ty maji jeste ke vsemu dotovany HW takze by meli byt levnejsi
  • splash
    RE: Arkham: Asi tě musím poučit z mluvnice chlapče. Když někdo řekne 10x nebo 1000x (př.: Tisíckrát sem ti to říkal) tak je to hyperbola. Používá se k zveličení.

80%...to je pěkný. Jdi si na PC zahrát třeba GTA4 a budeš vědět o čem mluvím :-). Neustále se tu řeší že studia na PC serou a že by to MOHLY změnit nové windows 8. Pak nějakej inteligent vyrukuje s tím že to není pravda...
  • Zajimave je, ze jsem se s uvedenymi nedostatky na sve ps3 nesetkal. Mam ME2 na xku a v grafice neni vyrazny rozdil, tedy mysleno ve prospech ps3. Rozliseni je vyborne, zadne zubate hrany jsem nezaznamenal a tearing uz vubec ne. Ovsem to same plati pro xbox verzi. Takze jak rikam plus minus vse na stejno. Nicmene, kde je alespon v demo verzi ps3 verze lepsi je stabilita frameratu, ktera je opravdu rock solid...ani jeden pokles...tedy samozrejme zaznamenatelny okem. Coz je urcite prijemna zmena :-) Co se tyce kontrastu, vestinou mam zapnute jeste dva filtry primo na televizi, takze se mi blbe posuzuje, kazdopadne ps3 je vzhledem blize k pc nez k xkove. Cerna je cernejsi, vse je o kousek hlubsi, celkove sytejsi barvy. Rekl bych to tedy tak, majitele ps3 konecne dostanou hru, kterou si urcite stoji zahrat a je jedno odkud vzesla. Vyraznym plusem jsou pouze pridana DLC a odladenost na jejich pristroj. Vzledem k hernimu suchu si tedy nedokazu predstavit lepsi vysledek. A kdo vyhrava? No samozrejme HRAC a je jedno na cem hraje...
  • PS3 jak jinak.Připadá mi zbytečný se tu hádat s nějakým nekňubou kterej je slepej.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit