Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mother_of_god
    Takto poserú hru, keď to začnú vyvýjať aj pre shitbox a gaystation...
    • Díky bohu že na nich nehrají individua jako ty :)
      • Gojira
        MYslíš, že nehrají? *5*
        • Nezbývá mi než doufat :)
  • bude taky recenze na secret world nebo alespoň první dojmy?
    • montatatana
      Bude. Sleduj Drdův tvítr :)
      https://twitter.com/KarrullD/status/222064335558680576
  • Tedy podle tohoto popisu mi Port Royale 3 připadá, jako kombinace prvního a druhého dílu.Vše co je bráno jako mínus se vyskytovalo v obou dílech.V prvním ovšem byl hrozně jednoduchý život piráta.Port Royale 3 se zdá být recyklovaný bez nových osvěžujících nápadů.Škoda. *9*
    • je pravda ze se v jednicce dalo namornima bitvama snadno a rychle vydelat, ale byla to zabava.. to se o trojce (a asi castecne i o dvojce) rict neda. ve trojce zas staci nastavit automatickou obchodni trasu, zrychlit cas a znudene civet do monitoru nez naskacou prachy...
  • Opravdu je to také zlé? *15*
    • Bohužel jo. Je to opravdu zklamání a tahle recenze v ničem animoc nepřehání..
      • pokud to tak je je to opravdu škoda.. hral jsem jenom druhý díl docela dlouho a hra mě fakt bavila vyjma LAN hry mě tam nechybělo takřka nic možna bych přidal nějaké souboje několik lodí x několik lodi ne jen jedna za jednou proti x lodím.. mm je to škoda 2díl jsem si opravdu oblíbil jako mix budov. strategie boje a piratského plánovaná přepadů... čekal jsem že to 3tí dotahne k dokonalosti
  • PreidaQ
    Teda, nezlobte se.. ale to byla fakt příšerná recenze. Člověk celou dobu čeká především na srovnání s předchozími díly, ale nic takového se nekoná. Mám dojem, že autor napsal recenzi s přesně takovými nedostatky, jaké vytýká hře.
  • Hrál jsem jedničku a dvojku a zatím jsem se nikde nedočetl v žádné české recenzi jaká je vlastně trojka vůči předešlým dílům. Jediné co mi přijde, že to recenzují lidé, kteří o sérii nemají ani páru a stejně tak to hodnotí. *7* Dát na to člověka co hrál předešlé díly by bylo strašně fajn.
    • dvojku sem nehral ale pripada mi to jako jednicka, jen brutalne zjednodusena.. namorni bitvy jsou neovladatelny, ekonomika je automaticka (automaticky obchodni trasy). k staveni budov ve mestech sem se nedostal (pokud tam zustalo). jediny pozitivum je navrat multiplayeru (kvuli tomu sem 2 vynechal), ale to tak spatnou hru nezachrani..
      • nevidím jedinej důvod, proč by měl být návrat multiplayeru pozitivum!?! co Vám všem jebe z toho multiplayeru v každé kravině, u 90%, spíš 95% her je multiplayer úplně k ničemu, autoři tím zbytečně ztráceli čas a tvůrčí energii na naprostou zbytečnost, která se jim žádným způsobem nevyplatí, zvlášť když je teď k MP dycky potřeba, aby měla firma pro hru vyhrazený server/servery přes který se to hraje, jo pokud by tam byla forma MP pouze možnost zakládat si servery hostované z vlastního PC, tak neřeknu, ale u podobných titulů jsou vyhozené prachy dělat multiplayer, který nebude nikdo hrát a jeho udržování stojí neustálé finance
        • vyhrazeny online servery je u vetsiny her fakt zbytecnost, ale standardniho multiplayeru se to netyka.. prodluzuje hratelnost a pridava vyzvu kterou u AI postradam

ale port royal 3 je tak spatna hra ze je ten multak zbytecnej
        • Chovej se slušně...
  • Ataker
    To by měli dávat litr rumu jako bonus ke hře a ještě s 20% slevou ne? :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit