-
Nemáte někdo cd klíč k port royale 3? moc prosím!! :) buď sem nebo na e-mail kachna.orky@seznam.cz
-
-
Napiš sem prosím svojí adresu bydliště. Děkuji.
-
-
Ty si další z těch online hero offline zero ? Hrdino přes internet,bydlím v Opavě,kdy se stavíš ...
-
-
CD klíč obdržíš při nákupu.
-
-
Tedy podle tohoto popisu mi Port Royale 3 připadá, jako kombinace prvního a druhého dílu.Vše co je bráno jako mínus se vyskytovalo v obou dílech.V prvním ovšem byl hrozně jednoduchý život piráta.Port Royale 3 se zdá být recyklovaný bez nových osvěžujících nápadů.Škoda. *9*
-
-
je pravda ze se v jednicce dalo namornima bitvama snadno a rychle vydelat, ale byla to zabava.. to se o trojce (a asi castecne i o dvojce) rict neda. ve trojce zas staci nastavit automatickou obchodni trasu, zrychlit cas a znudene civet do monitoru nez naskacou prachy...
-
-
Je to porad stejny system jako 1. a 2. dil i jako Patrician, ten uz snad ma dily 4 a pritom je to porad na jedno brdo. Nuda, sunt, nebrat.
-
bude taky recenze na secret world nebo alespoň první dojmy?
-
-
Bude. Sleduj Drdův tvítr :)
https://twitter.com/KarrullD/status/222064335558680576
-
-
Takto poserú hru, keď to začnú vyvýjať aj pre shitbox a gaystation...
-
-
Díky bohu že na nich nehrají individua jako ty :)
-
-
MYslíš, že nehrají? *5*
-
-
Nezbývá mi než doufat :)
-
-
-
-
Ano, tato hra mě úplně zklamala. Alespoň jsem čekal že hra vydaná roku 2012 bude mít výbornou grafiku, u níž se budu bát aby mi to PC vůbec utáhlo. Opak je pravdou.. hru s tak špatnou grafikou jsem dlouho neviděl. Vydržel jsem u toho asi hodinu a pak to letělo do koše. Hratelnost špatná, ovládání nesmyslné a navíc ta grafika...Hra může být sebelepší ale s grafikou která je jako z roku raz-dva nemůže nikdy nikoho pořádně zabavit...Asi by bývalo bylo lepší předělat PR1 nadupat tomu grafiku vylepšit, popř přidat různé vymoženosti a hurá za zábavou.......
-
Nj, zlatá jednička, tam šlo alespoň v bitvě ovládat celou flotilu. Proč další dva díly udělali tak zpátečnicky nechápu....... žádný nový koncept, žádné nové utility, stejná grafika.
Je to je ořezaná Jednička, škoda.