Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nemáte někdo cd klíč k port royale 3? moc prosím!! :) buď sem nebo na e-mail kachna.orky@seznam.cz
    • Napiš sem prosím svojí adresu bydliště. Děkuji.
      • Ty si další z těch online hero offline zero ? Hrdino přes internet,bydlím v Opavě,kdy se stavíš ...
    • CD klíč obdržíš při nákupu.
  • Tedy podle tohoto popisu mi Port Royale 3 připadá, jako kombinace prvního a druhého dílu.Vše co je bráno jako mínus se vyskytovalo v obou dílech.V prvním ovšem byl hrozně jednoduchý život piráta.Port Royale 3 se zdá být recyklovaný bez nových osvěžujících nápadů.Škoda. *9*
    • je pravda ze se v jednicce dalo namornima bitvama snadno a rychle vydelat, ale byla to zabava.. to se o trojce (a asi castecne i o dvojce) rict neda. ve trojce zas staci nastavit automatickou obchodni trasu, zrychlit cas a znudene civet do monitoru nez naskacou prachy...
  • Je to porad stejny system jako 1. a 2. dil i jako Patrician, ten uz snad ma dily 4 a pritom je to porad na jedno brdo. Nuda, sunt, nebrat.
  • bude taky recenze na secret world nebo alespoň první dojmy?
    • montatatana
      Bude. Sleduj Drdův tvítr :)
      https://twitter.com/KarrullD/status/222064335558680576
  • Mother_of_god
    Takto poserú hru, keď to začnú vyvýjať aj pre shitbox a gaystation...
    • Díky bohu že na nich nehrají individua jako ty :)
      • Gojira
        MYslíš, že nehrají? *5*
        • Nezbývá mi než doufat :)
  • Ano, tato hra mě úplně zklamala. Alespoň jsem čekal že hra vydaná roku 2012 bude mít výbornou grafiku, u níž se budu bát aby mi to PC vůbec utáhlo. Opak je pravdou.. hru s tak špatnou grafikou jsem dlouho neviděl. Vydržel jsem u toho asi hodinu a pak to letělo do koše. Hratelnost špatná, ovládání nesmyslné a navíc ta grafika...Hra může být sebelepší ale s grafikou která je jako z roku raz-dva nemůže nikdy nikoho pořádně zabavit...Asi by bývalo bylo lepší předělat PR1 nadupat tomu grafiku vylepšit, popř přidat různé vymoženosti a hurá za zábavou.......
  • Nj, zlatá jednička, tam šlo alespoň v bitvě ovládat celou flotilu. Proč další dva díly udělali tak zpátečnicky nechápu....... žádný nový koncept, žádné nové utility, stejná grafika.
    Je to je ořezaná Jednička, škoda.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit