Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to mimo téma, ale mohlo by ti to pomoct. Osobně mám čistej system, win media player + bezinstalacni Media Player Classic + jeden balík kodeku z 'shark007.net/' a spustim vsechno.
  • Tohle bych až tak neřešil. :D Každej druhej tu píše jako totální mentál :D
  • No já si tu knížku koupil, ale videa nebo nějaký ty interaktivní obrázky, které tam jsou (nebo něco takového) mi vůbec nejdou přehrávat :( Nevim čim to je a štve mě to. Je to škoda. Chystám se k reinstalu systému, až mi přijde novej disk, tak to snad potom půjde :)
  • Přesně tak, navíc v té knížce všechny tyhle informace jsou, takže mi není úplně jasné, proč se v článku píše o GDC konferenci...
  • Koho to zaujíma... chceme HL3!!! (smerované pre Valve, nie games.cz)
  • tiez sa mi koniec portalu velmi pacil hlavne ten mesiac bol vtipny a zaverecne outro ma tiez rozosmialo
  • GlaDOS
    Doporučuji si na Steamu koupit interaktivní knížku Portal 2 - The Final Hours. Je tam shrnut celý vývoj hry, zajímavosti, koncepty,... Hodně dobré čtení.
  • Portal 2 bez portalu... Jasne...
  • Jo, to byla pecka. Fakt jsem to nečekal. :)

PS: Píše se mně; tak raději příště piš mi. ;-)
  • Měsíc se píše v tomto případě s velkým M. ;-)
  • Myslim si ze Portal 2 dopadol velmi dobre. Tie dalsie sfery mozu este vyuzit v multiplayer :).. Ked sme pri veciach ake boli prezentovane a neboli. Napriklad pamatate si na ten "vysavac", ktory ukazovali pri gamplay portal 2?
  • Dokonca mala byt coop s 2 ludmi Chell a Mel http://half-life.wikia.com/wiki/Mel
  • A zapomněl sem dodat, že jsem první *15*
  • Musím říct, že konec portalu 2 byl jeden z nejlepší závěrů hry co jsem kdy hrál. Zůstal jsem prostě sedět a zírat s otevřenou pusou *8*
  • Vakek
    Konec se mi hodně líbil *4*
  • Hlavně, že to dobře dopadlo :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit