Přejít na výpis diskuzí
Portal 2 se stal nejlépe hodnocenou hrou 2011 (zatím)
19.4.2011 | Petr Poláček
67 příspěvků
-
Právě jsem to dohrál (sp) a je to rozhodně skvělá hra - o nic horší než jednička.
Ti idioti, kteří tomu dávají na metacritics 0 apod, jsou z nějakého důvodu nasraní na:
1) Délku hry -> 6,5-10hod (já to dohrál za 7)
- upřímně, kdo sakra čekal víc? Slibovali, že to bude dvakrát delší, než jednička... já jedničku dohrál za 2hod... kde je problém?
2) Drahému DLC = skiny, kloboučky a různé jiné zbytečnosti pro mp, které mají jen estetický charakter
- když to nechcete, tak si to nekupujte...:/ Hráči, kteří si to koupí nejsou nijak zvýhodněni... Uznávám, ceny jsou přemrštěné, ale nijak to neovlivňuje hru samotnou.
Já osobně doporučuju si Portal 2 zahrát... za těch 34EUR, které jsem za něj dal, mi rozhodně stál... -
Skidrow verze naštěsti už je taky k dispozici...
-
no tak si to mlada damo zahrajte. i kdyby byl jen zpoloviny tak dobry jak se o nem rika a alespon tak dobry jako jednicka tak snad neni co resit? ja uz se tesim jak malej jarda, az mi dojde krabicovka. :)
-
Jednička ne.
-
Volové, jsem říkala, že jsem to nehrála :D
-
Zahraj a uvidis, ze zmenis nazor. Moje ocekavani ze hry bylo opravdu vysoky a po tom co sem to ted dohral sem nadsen *4*
-
Mohls prostě napsat že ti čtenářské recenze nevyhovují a ušetřit tu zeď. Ano to PS jsem četl, nic to na tom nemění.
8/10 *7* ... -
když už je steam srvr i v čr (teda nevim jestli je v čr fyzicky, ale je to jako volba)
-
la noire = důvod abych si koupil xbox
-
jako hodnocení DA 2 4.3 je fakt naprosto ujeté, to je jen protože že určitá minorita má mindrák z toho že se tam pár vecí změnilo (vyhodily jen pár zbytečností), a tak si založí 5 emailu a naseká tomu 0 aby to stáhli, proste hodnocení od fanousku neni objektivni, protoze nikdo a nic je objektivni byt nenutí, a stěžovat si že DA2 má blbej příběh je fakt ubohé (mě třeba už i v origins sr*lo to cliché, že přijdeš, zabiješ draka, zachráníš království a dostaneš princeznu za ženu), Jako ano u DA2 je videt ze vyvoj netrval 6 let, a par veci (vcetne hnusné grafiky) je odfláknuto a proto se ztotožnuji s hodnocením 8/10 na games, o portalu 2 nevím, nehrál sem
ps: vím že to není topic o DA2, ale doufam že sem na tom vysvětlil, co si myslím o fan-recenzích na metacriticu.... *5* -
jj ten zacatek se muze zdat stejny ale cim ses dal tim je to lepsi....
-
Počkejte až vyjde L.A.Noire. *1*
-
Jedna z tych horsich nahypovanych hier. Skoda.
-
steam verze koupena a stazena :) dnes v noci asi nepujdu spat :D doufam, ze to bude alespon dost dlouhe *1*
-
pravda pravdoucí
blizny a jejich SC2 ktere po stránce SP stojí za velké H navíc rozděleno na 3 části
a Valve a jejich vyvařování z L4D 1/2 a naprosto k uzoufání debilní HL2 E 1/2.... 3
ale lidi se z nich mužou po....
*12* -
pravda a novej half.life bude to same ze? radsi ho ani taky nehraj az vyjde :D
-
Wow, díky za radu !!! Z Německa na Holandsko, a rázem to fičí mega za sekundu. *5*
-
Ale taky dost pravdivý :) Na Valve a Blizzardu PC žije...
-
Tak si zmen preferovany server z kama tahas...snad nebudou vsechny tak pomale ;-)
-
Tohle zbožštování Blizzardu a Valve je ovšem taky dost směšný...