Přejít na výpis diskuzí
Portalovskou sci-fi puzzle Magrunner představuje první video
3.5.2013 | Adam Homola
8 příspěvků
-
Tak souhlasím, ta reklama mi taky nesedla, ať už si o těch brýlích a vůbec jejich potřebě a nutnosti myslím co chci. Článek měl mít před název "OS:" (obchodní sdělení), což by měl dělat každý alespoň trochu solidní web.
Nicméně přesto, co má dělat tvůj výkřik u článku k Magrunner??? -
Vypadá to neskutečně konzolově přebarvičkované. Jak nějaká hopsačka na PS1, uff.
-
To teď budeš spamovat do každýho článku? Stačí to napsat jednou.
-
Kříženec Portala a Half-Life, vypada to dobre, zajimave puzzle i chytlavy pribeh.
-
Web spadá do portfólia Tiscali, tudíž místní redaktoři asi těžko o něčem rozhodují. Jinak tyhle PR články jsou standard a nejpsíš je to fungující byznys model, jinak by Tiscali nebylo jedním z největších na českém internetu. Navíc v českém pidirybníčku bez toho asi těžko web s redakcí uživíš. Kolik dostávají za reklamu, na to se můžeš podívat zde: http://www.tiscalimedia.cz/wp-content/uploads/2011/08/tiscalimedia-cenik-2013.pdf
Je to dost na to, abych to i já sám narval kde se dá.
Další věcí je tvoje naivita v tom, že si nejspíš myslíš, že to píšou místní redaktoři. Tohle si daná společnost napíše sama, zaplatí 50 tisíc a oni jim to "otisknou" na webu. To, o čem si tam blábolí, o tom nerozhodují. Tím pádem tvůj povzdech nad těmito brýlemi si můžeš směřovat někam do ******.
Vůbec styl tvého vyjadřování a pocit nadřazenosti je spíš trapný a naopak tě shazuje. -
No tak po dlouhé době jsem zavítal na tenhle pseudoherní web, navštěvuji pouze zahraniční weby. Nakonec proč nemít info přímo z první ruky, a čekat ?Teoreticky si pamatuji kdy byly stránky poprvé spuštěny. Ale tohle je opravdu zoufalé, tolik reklamy se jen tak nevidí. No nic zapl jsem ADBlock a je ok. Ale co mě nejvíc dostává jsou zofalé propagační články místních redaktorů, copak došli peníze? :D Kolik dostanete za jeden takový "nenápadný" PR článek?
Největší zoufalství a PR článek na propagaci "herních" brýlí, větší FAKE snad ani nenajdu. :DTomu by mohlo konkurovat virální video s Tučkovou. :D Nikdy bych nevěřil, že si někdo uděla byznys na brýlích pro hráče, no i tak to jde. Nápad roku vezmu klasické brýle, přídám skla s filtrem, o ničem ta "technologie" není. ;) a prodám to za 2 500 Kč výrobní cena, samozřejmě z Číny,ale ne teď frčí Indie, (je levnější) 250 Kč i s dopravou. (kontejner, loď) A hop prodáme to za 2 500 Kč. :D Na zahraničních webech (nechci dělat reklamu) se ty samé prodávají za 350Kč i s poštovným. :D Kdo hledá najde. ;)
Ještě jsem chtě dodat proč asi je vypnutá diskuze pod každým PR článkem? :D Opravdu "demokratické". Co kdyby se tam někdo vyjádřil k produktu. Ne, ne to by byla špatné reklama pro náš PR článek. :D -
Singularity křížený s portalem jak originální a hnusně barvičkovytý blééé *11*
-
Mmmm, vyzera to slubne. Dufam, ze ro bude mat dost dlhy gameplay.