-
Na pultu u Bibové je ocet a chleba. Ten ocet je náhrada za ustalovač . *1*
-
Ahojky prosím jak je to s inventářem že se neotvírá jako u posel smrti 1 tam to šlo automaticky tu dlouho čekám a klikám na co jde abych otevřela díky předem za radu N.
-
prosím nevím jak se dostat v první kapitole to koupelny abych mohla vyvolat fotky. Zřejmě nemám náhradu ustalovače ale nevím kde to mám vzít. prosím poraďte co nejdřív
-
http://www.abcgames.cz/?p=navody_zobraz&id=11204 tady je ten portrét cizince
-
ahojky, muzete mi prosim nekdo poradit??
Ve 2 kapitole se dostanu pred tajne Fullerovi dvere, mam vyrovnanou vahu, znam i kod od dveri, ale proste, kdyz kliknu na tajne dvere, tak se mi hra zasekne a nemuzu nic. Uz jsme hru i dvakrat preinstalovali a zkouseli nizkou i normalni uroven a stejne se to tam pokazdy sekne :/ :/ -
nebo jsi zapomel vzit krabici z posty...jako ja
-
nebo jsi zapomel vzit krabici z posty,jako ja:-)
-
Taky jsem zaseklej u vyvolávání fotek a dopisy pro matku nikde. *10* *10* *10*
-
Nevite nekdo kde najdu ten prazdny fotograficky papir?uz mam i angelininy fotky a jsem v procesu vyvolavani a jinak je vse vsude na mrtvem bode ale ten fotograficky papir proste nemam
-
Jak mam sebrat dopisy pro matku a nejit ten postakuv dit tam zadnej neni *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *10* *13* *13* *13* *13* *13* *9* *11*
-
musiš jit pryč z kavarny pokecat se setřičkou v nemocnici o té kartě ona ti řekne že ji nepotřebuješ že je to jen pro zaměstnance a pak jak sni dokecaš jdi do kavarny zpět a už to pujde
-
Jak píšete, že úvodní video není směrem k prvnímu dílu pochopitelné, tak je to asi vaší nepozorností :) pokud si pamatujete, Samuel v prvním díle byl tím který každou noc vraždil, předtím už se z black mirror odstěhoval kvůli požáru ve kterém zemřela jeho žena.. tady je vysvětlení, že i za její smrt může on :)
-
Potřebuju poradit sem zrovna na policajtech a mám nakreslit portrét toho chlapa na počítači dělám vše podle návodu a prostě pořád říká,že musí něco doladit tak nevím co stím už.... *7*
-
Můžete mi někdo poradit ohledně druhé části ve třetí kapitole, kde mám vzít recepčnímu pohlednici a kde mám vzít svazek svítících klíčů z prvního dílu???
Děkuju moc, nevím si rady -
Ja mam taky problem s paní Bibovou ona mi to kafe proste nechce dat tak co mam delat poradte *10* *10*
-
lidi poradte,jak mám paní Bibovou poprosit o kafe tak Derren řekne že už neví co by mohl říct...udělal jsem vše co je v návodu ale nejde to.. *10* *10*
-
Jo ta tyc bje tam v tom dvore to tam najdes
-
Myslim, že byla vzadu na dvorku za fotobarákem, pokud si pamatuji, nebo u infocentra na pobřeží? Safra, fakt už nevim.
-
nevite, kde seberu tu zeleznou tyc, abych s ni na lane mohl vypacit mriz od sklepa do fulerova domu?