Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ilusiveman
    jsem hroznej a mezi lidma prokletej. mam nejradeji čtvrtý, ale zadneho rebornu se asi nedockam. :D
    • BoB.2
      ano
    • A já zase pětku, takže mě by fanoušci třetího dílu ukamenovali raději než tebe.
      • Päťka (po oboch datadiskoch) ma tiež veľmi bavila. A na fanúšikov sa vyprdni, snáď ti nebude nejaký truľko z internetu hovoriť, čo sa ti má páčiť a čo nie.
    • Veskoslav
      První věc, co mi vadí u 4. je pohled na bojiště, druhý mizerná AI, která je oproti III. dílu naprosto tragická a v neposlední řadě smrtelní hrdinové. Takže člověk první, co udělal, sundal hrdinu.
      • Bojiště bylo trochu neštastně řešený, nicméně hrdina šel ochránit. AI bych až tak nezatracoval, po několika hodinách hraní, kdy souboje vypadaly už lehce podobně jsem zapínal automatický hraní a popravdě jsem se nestačil divit, že táhne takřka stejně, jako já (kouzla, atd..)
    • Krescz
      že? ten soundtrack byl prostě epický
      • ale to bylo bohuzel vse co se tyce toho dilu....
  • nevim no....mám na HDD asi 15 let HOMAM III a HOMAM IV - jednou za rok, když je venku hnusně a zima, tak se občas po letech přihodí, že dáme "dlouhej kouř" a s klukama zavzpomínáme na mládí. Nicméně jsme nikdy za posledních 15 let nedohrály ani jeden scénář :-D - nebyl čas a hlavně vůbec chuť sedět u toho 4,5 dní ( mapa XL,XXL ).

Každopádně děkuji vývojářům, že tahle hra vznikla. V době kdy jsme byli špunti, nebo na základce, tak jsme u toho seděli stovky hodin. Královská zábava a vzpomínky. Další díl si už ale nekoupím, stačí III a IV díl ------zbytek byl už jen 100% recyklace a nastavování omáčky (pro starší ročníky, kteří byli u release dayů původních dílů ) chápu, že mladší hráče uhranul V,VI,VII díl. Když na ty dnešní hry koukám, jsem rád, že jsem zažil příchod na scénu Half Lifu, System Shocku, Ultim, Deus Exe atd.....buď jsem zestárl a neumim dnešní hry náležitě ocenit, nebo ty dnešní hry jsou čím dál hloupější a nezáživné.
    • a čím byla trojka tak vyjímečná?
      • V první řadě svět; Erathie, Enroth a Jadame jsou prostě stokrát hezčí, stylovější, na lore bohatější, smysluplnější a originálnější, než cokoliv, co přišlo po tom nesmyslu s "koncem světa". V druhé překrásná a nadčasová grafika a dokonalá hudba a nakonec i dokonale vypilovaná hratelnost a vyváženost (jasný, deset tisíc kostlivců je deset tisíc kostlivců, Conflux je Conflux ale stejně).

A pak samozřejmě příběh a celkově "pocit" z hraní. Ale to je věc subjektivní :)
        • Ashan má taky krásné fantasy lore s bohy v podobě draků, Elrath, Asha, Sheog...mě se Ashan příjde hezčí než Erathie..
        • no ale mohl bys jít vic do detailu? v čem to bylo lepší v hratelnosti
          • Bez na GOG, vyplazni $10 a zkus to sam. Osobne si taky myslim ze 3ka byla ze vsech dilu nejlepsi. A ano, na tom GOGu ji mam taky :-)
    • K té poslední větě: Řek bych, že je to určitě věkem ale je pravda že jsou hry čím dál hloupější.
  • Ubisoft? Ne díky, to stačí. Opravdu.
    Nejen, že zprznili tuhle hru. Jsem opravdu velkym fandou starejch 3DO HoMaM a MaM. Design potvor a všeho je otřesnej, Warcraftovskej, prostě komerčně vedenej pro širokou škálů "nerozmanitých lidí".. Napsal bych to hodně sprostě.. ale bohužel nemohu.. Z bety jsem odešel po dvou minutách, včetně loadingu. Stačilo vidět, jak to vypadá. Byl jsem v betě i pro tu online vtipnost. Jinak se to nazvat nedá. Karty? To samý.. už jen z těch nemrtvejch padam k zemi smíchy.
    To, že 3DO, mělo stejný potvory pro aktuální sérii Heroesů a Might and Magicků bylo super. Ale nevypadali jak kdyby je kreslil mentál. Ten design nemrtvejch atd.: Jako, to, že jsou napůl zelený a trčí z nich všude nějaký divný bodáky a řetezy? To je jako co? :D To je jako styl, nebo maj vypadat trapnovtipně? Možná pro prvňáky a druháky. Tohle není graficky hezký. Ani z jedný obludu nečiší taková ta "osobnost", natož strach to fakt potkat v noci. Prostě je to něco, co nějak vystylovali a nějak to vypadá a je to divný. Je to jen "něco". Nějaký jednotky. Ani mě nenapadá, na rozdíl od trojky, proč by rovna tahle sestava jednotek měla bojovat pospolu. Jasně, jelen a z hydry je rozštěpená žížala.
    Prostě vzali kultovně luxusní a legendární dospělou dobrou hru a totál jí zruinovali tak, že se prostě z toho její jméno už nikdy nevzpamatuje, protože má podělanou sérii. Ale Ubisoft není nadšeně herní firma. Je to komečně nadšená firma. Prachy, prachy, prachy. A kdo je nejvíc přínosem? Děti a blbý hráči do manga blbostí atd, takže spousty barviček. Aby se to uchytilo na východě.
    Ale třebas.. teď jsem si chtěl zahrát F2P hru Ghost Recon online.
    V čem spočívá F2P? Pro přístup na svůj vlastní profil, do obchodu, kamkoliv. Vlastně pro dělání jakýchkoliv základních věcí ve hře, než je nastavení zvuku a grafiky si musíte pořídit Infinity Pack.
    V čem spočívá? 10 Euro.
    Tak dobrá, chtěl jsem zkusit hru, příhlásil jsem se do Lobby, jednou po dvaceti minutách a ničeho, jsem to zkusil ještě jednou 17 minut a odinstalace.
    Tohle opravdu nepochopim.
    • už jsi to tady psal, každopadne bych doporučoval radši napsat smysluplnej post na oficialni fora, možna te tam i nekdo podpori a mam pocit že vyvojari to i čtou a nemaji komunitu na haku...
      ješte mužeš zkusit legends of eisenwald, to ma realistickou stylizaci
    • Ubisoftu nemůžu príjít na jméno.
      Zprznění série Heroes a jejich přístup ke hrám si beru nějak osobně.
      Kdekoliv je podepsanej Ubisoft, kdyby našel zlatej grál a psal o tom článek, nezájem.
      Zvysoka na něj plivu a bohužel i na sérii her na kterej jsem vyrůstal a pamatuju si úplně všechno, Hrdiny, jména, jejich primární schopnosti, kouzla. Kolik maj všichni HP, kolik co kde... Názvy a vzhledy map. Náhodný setkání, kde se k Vám přidá banda golemů a kde brání artefakt schovaný obludy, kde je jaká dračí utopie.
      Pamatuju si z Heroes 3 úplně všechno.
      Ubisoft je fakt mor. A že těch her co mam fakt rád není moc. :(
  • Me staci videt obrazek s trapnym zoomem na infantilne obtloustle postavicky a mam chut tak maximalne oprasit netopiry z 3ky WOG co mi lezi na disku, VIVAT krasne stare 2d *3*
  • tomocz
    Zkusil jsem a ke koupi mě to rozhodně nepřesvědčilo a to miluju H3 a užil jsem si pětky i šestky... ale tohle prostě... nebylo zábavný. Nevím proč, ale něco tomu zkrátka chybělo. A koneckonců ani ten návrat ke trojkám v tom moc nevidím - kdyžtak mi, prosím, prozraďte, kde bych ho mohl najít.
  • Troška sa bojím toho, že keď predĺžili túto poslednú betu, tak tam je ešte veľa vecí na optimalizovanie a doladovanie.
    • samozrejme, že je ono ľudia po zahraní tej bety aj spisovali petíciu za odloženie hry, lebo hra padala, mala obrovské nároky na ramku a veľké mapy boli nehrateľné, mne padala hra pri každom treťom načítavaní boja a z veľkosťou mapy sa mi predlžovali loadingy a nakoniec som betu vzdal, keď sa mi pri takmer celej odkrytej mape po ďalšom páde načítala uložená hra 45 minút a hneď pri ďalšom boji znova padla. tak som si povedal, že toto nie.
      • Sr_Lobo
        Hmm tak to je teda slusna prace, snat to nesesadi batmana z optimalizacniho trunu.
        • tak Ubisoft sa asi nechce z prvenstvom rozlúčiť tak ľahko, celý rok na tom pracovali aby ho vybojovali a potom príde nejaký batman a ich o to okradol to teda nie *16*
      • to co popisujes to je pre-alfa max. a ne beta proboha, to myslej fakt vazne?
  • beta hlavne potvrdila zabugovanosť a mizernú optimalizáciu a to chcú zachvíľu vydať. zdá sa ža ubi sa s tých katastrof ako bolo Unity nepoučilo.
    • Proto snad ta beta běží ne? S tím, že odesíláš informace o chybách.

Mně se to líbilo, i když ta mapa s osmi nepřáteli byla opravdu dlouhá a čekání úmorné. Boje mě bavili, ale je fakt. že všechny heroese jsem stejně hrála kvůli příběhu, takže na ten jsem zvědavá.
      • no ale keď zistím, že je niečo totálne rozbité, tak predsa to nevydám
        • V tom pripade budes vsetkym naokolo tvrdit ze to je Feature a az ta komunita prevalcuje, tak sa zacnes hrat na urazeneho a nepochopeneho umelca... hlavne ze sa to preda...
  • Děsí mě optimalizace, dá se hrát tak maximálně proti dvěma protivníkům, s dalšími už je to mezi tahy přestávka na kafe. O nějaké jejich inteligenci se navíc nedá vůbec mluvit, i na těžkou obtížnost prakticky nezabírali doly, takže je to spíš nuda, protože chybí jakákoli výzva. Jsem docela skeptický, že s tím něco kloudnýho za ten zbývající čas do vydání ještě udělají (ostatně už by to měli mít vylisovaný na discích, takže maximálně přes day-one patch). A to říkám jako fanda série vlastnící všechny díly od jedničky...
  • Sakryš, jak tu sedmičku mohli takhle doje*at?
    Hraju jenom hotseat s přáteli už od trojky a co mě zabíjí je nekonečné táhnutí AIčka...
    Zvuky a animace kouzel by zasloužili pořádnej patch, je to hnus.
    Pokud tyhle tři podstatný věci dotuní, tak se bude jednat o parádní pařbu, nicméně zatím bohužel lehce nadprůměr, což je velká škoda.
  • Radsej by som prijal priklon k 4 dielu. Predsa len uz Vtka mala byt priklon k 3 dielu, 6tka detto a sice hry dobre ale uz mierne zatuchnute ako nekromancerova kobka. Predsa len IV diel priniesol do serie trosku sviezeho vetriku a ozvlastnil hratelnost.
    • Ale no, hral si vobec 6tku? Lebo ta nebola absolutne priklon k 3,4 alebo 5 a je to asi najhorsi diel co sa tyka mechanik, balansu a tym padom hratelnosti...
      • ja si ted zkusil nainstalovat znova šestku ale uz mne to nechytlo, hlavne mne vadi jak tam hrdina leveluje pomalu a že tam nejsou ultimatni kouzla jako tady v bete; nejsou tam ani valečne jednotky, boj je osekany...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit