Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takovej software už existuje, ale není to moc rozšířený.
  • Uplay už vlastní digitální distribuci vzdalo - přes jejich shop nelze pořizovat další hry. Uplay už dnes funguje pouze jako spouštěč (DRM), nikoliv jako digitální distribuce.

Všechny UBI hry jsou i na Steamu. Když si budeš chtít hru pořídit přes jejich shop, přesměruje tě to na Steam.
  • Já mluvím především o tom, že INQ je exkluzivní pro jedno DRM (Origin). Zaklínače si můžeš pořídit přes Gog, Steam atd. Tohle o čem mluvím není otázka ceny, ale exkluzivity pro platformy digitální distribuce.

EA je vývojář INQ, EA má vlastní digitální distribuci - takže docela chápu, proč to není na steamu a proč nechtějí dávat Valve 40% zisku, ale zároveň tím přijdou o některé zákazníky - zákazníky jako mě. Doufám, že to za pár let dají do GOTY verze a vydají i na ostatních distribucích.
  • Asi tak poslední hry od Ubi a EA jsem zazdil hlavně kvůli Originu a UPlay. Pomalu začínám opouštět i Steam (ve wishlistu mam asi jen 5 her do kterejch bych šel kdyby nebyly za klasickou Steam cenu) a vystačuji si jen s GoGem.
  • Zrzzek
    To jo, chtělo by to něco jako "knihovnu knihoven"... *1*
  • tjn ale treba zaklinac3 je na steamu tak drahy, ze na to se jim muzu vykaslat
  • Dokud to nebude na Steamu, tak si to nezahraju. A jsem si celkem jistý, že hromada lidí to má podobně. Nepřijde mi nějak praktický mít rozstrkanou knihovnu her v několika digitálních distribucích.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit