Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Potřebuju nutně pomoc koupil sem si Dead Island pres steam,stahnul a kdyz ho chci ted spustit jen se ukaze ze se dead island spousti jenze se nespustí...jestli víte co s tim moc díky *3*
  • Proč to nepojmenovali Left for Dead 3? Kooperace pro 4 hráče, modifikovatelné zbraně, hordy zombií... Jediné, co v L4D není, jsou prvky RPG a popravdě... v takovéto hře jsou v podstatě na *****
    • Hmm modifikovanim zbrani u L4D myslis ten laserovy zamerovac a special munici?
      Heh v DI toho bude DALEKO vice,takze tady tvoje prirovnavani dost pokulhava.

      Co se tyce "hordy zombii" tak ta je prakticky v kazde hre, vysoke pocty zombiku jsou vlastne jednim z jejich znaku, stejne jako chut po mozku nebo aspon po lidskem mase.

      Kooperace pro 4 hrace je treba v Borderlands a mas tam i DLC se zombikama, to z toho ale nedela klon L4D....co treba zminit,ze v Dead Island budes mit questy, ktere jaksi v L4D moc nenajdes hmm? Sbirani kanistru bych questem fakt nenazval.
      Nebo ze v DI budes moct obcas ridit auta, je tam opotrebovani melee zbrani a kupa dalsich veci, co v L4D proste neni..

      Je mozna svudne pripojit se k davu fandu L4D, pro ktere je temer kazda dalsi zombikarna jenom klonem jejich modly. Pockejme az hra vyjde a az potom vynesme rozsudek.
      Ja si zahraju kazdou KVALITNI zombie hru zvlast s moznosti kooperace, nejakyma rpg elementama a snad i nejakym pribehem a atmosferou.
  • Skoda, ze tam nepujde masakrovat misto zombiku nase politicke spicky, treba narvat Vondrovi krumpac mezi lopatky nebo rozparat Drabka katanou to by bylo prima hehe
    • Třeba vznikne mód, určitě bych ho stáhnul...
  • Nez se (vpodstate donedavna) vedelo, co Dead Island bude vylozene za typ hry, byl jsem poradne natesen. Ja si pral nejakou survival akci, spolu s mirnymi rpg a adventurnimi prvky. Takovou zombie hororovou smesku, aneb hraju vlastne film (zjistuju co a proc se deje, v bezvadnem prostredi a atmosfere). Po zverejneni prvniho poradneho gameplaye, jsem byl az znechucen. Aneb zombie Serious Sam, mixnuty s Boiling Point. Velka skoda. To uz tu prakticky mame v pripade L4D.
    Moznaze za par mesicu na Vanoce, jsi v pripadne akci na Steamu preci jen tuto hru poridim. Ale popravde nevim nevim, spise ne...
  • Ethy
    Jako sorry, ale zombie mi už lezou krkem... Může mi někdo vysvětlit proč je okolo toho tak neskutečný hype ?? Fakt to nechápu *8*
    • Neskutecny hype? S B3 to nejde srovnat.

      Jinak zombie byly proste odjakziva v oblibe, co se horroroveho zanru tyce. Ona se proste tak trochu zase opakuje rovnice "zombie jsou v kurzu = tak vsichni delame film, serial, hru na toto tema => prichazi nevyhnutelne "prejedeni" zombie manii...".
      • Takové téma 2.sv. války taky v minulosti bylo rejžováno pořád dokola a nakonec se publikum přejedlo. Totéž čeká zombie a vše ostatní a nakonec se po čase zase vrátí, protože lidé po tom za nějakou dobu zase budou volat... A tak pořád dokola...
  • Tahle hra má docela velký hype... Uvidíme jestli bude lepší než L4D(2)
    • no, nie ze by som mal nieco proti L2D, prave naopak, 2ku mam kupenu cez Steam a par desiatok hodin som pri tom presedel, ale od tohoto ocakavam nieco ine, hlavne atmosferu aj singleplayeru, dufam teda, ze to nebude klon L2D
  • zx_spektrum
    Hra by mohla být zajímavá, uvidíme jak to dopadne, ale... když vidím ten trailer, ty hyperlesknoucí se postavy a všechno přebloomované, tak si říkám, kam "jsme" to s tou grafikou v dnešní době dopracovali?
  • Zrovna před 2 hoďkama sem objednal za 899Kč a tenhle trailer mě navnadil. Tak snad se to nějak nep*sere a bude to dobrá hra.
  • Tak ještě pár dní a už se snad dočkáme. Hra vypadá slibně, přestože zombie je už dost ošoupaný nápad. Existuje tolik nápadů, které by se dali vložit do her - Ty hry by byly fantastické a to hlavně díky tomu že je v nich něco nového, nepoužitého. Mno, tak zase zombie, ale co... zábava snad bude, když nějakýmu uřízneme hlavu *4*
    • Zombie tématika v plnohodnotném zpracování = ošoupaný téma? :D Když nepočítám L4D a Dead Rising a do budoucna DI, tak si nějak nevybavuju tituly, které by to tady "zas*ali" zombie mánií za poslední půl dekády. Multiplayerové módy pro CoD a jinde nepočítám.
      • Zombie hry: L4D, Dead Rising, Plants vs Zombies, Stubbs The Zombie, Zombie Driver, Necrovision, Resident Evil, Prototype, Dead Space, Dark Sector, Doom, House of the Dead. To je jen něco málo, co mě momentálně blesklo hlavou. Takže zombie tématika už opravdu nic originálního není.
        • ucho
          je zombie tématika a zombie tématika. těch s temnou atmosférou, kde se můžeš vžít do dané situace se zombieky a brané vážně je velmi málo. zbyde ti L4D a Resident Evil (ten je navíc v prostředí, které není pro obyčejného člověka běžné). reality zombie horory prakticky nejsou a Dead Island zatím vypadá jako první hra, která by měla nabídnout onu volnost ve světě zombie apokalypsy... otázka je, jak to dopadne, ale to brzy uvidíme.
      • Tak tos neviděl tu hromadu menších her na Steamu.
        • Je dobre rozlisovat mezi plnohodnotnou a hlavne kvalitni hrou a nejakou hrickou na Steamu.
          Kvalitnich Ackovych her se zombikama je minimum a to plati i o filmech (krome Dawn of Dead a Crazies a mozna Zombielandu,toho moc co by stalo za rec nebylo. Resident Evil byl spise zklamani).
          • zombiland je blbost cirou nahodou kdyz jim ukradnou zbrane najdou hned vedle hammer plnej samopalu a brokovnic atd a takhle je pojatej celej film jedinej dobrej film za posledni roky je shaun of the dead
            • re:"jedinej dobrej film za posledni roky je shaun of the dead" Tohle plati mozna tak v pripade,ze jsi hardcore fanda zombie komedii/parodii. Me osobne to az tak nenadchlo.

              Remaky Crazies (2010) a Dawn of the dead (2004) bezesporu jsou kvalitnima zombie titulama...zrejme jsi je nevidel, jinak bys to vedel.
              Nekteri lidi sice tvrdi,ze Crazies neni zombie film, ale ja bych rekl, ze patri do kategorie novodobych zombie filmu kde zombie nejsou plouzici se mrtvoly,ale nejakym virem zasazeni lide, kteri si radi kousnou do lidskeho masa a neciti bolest.
            • Zombieland je hlavně komedie/parodie, takže tam o tohle vůbec nešlo a film splnil svůj účel. Jinak, já osobně čekám na druhou řadu Walking Dead :)
        • a taky všemožné mody ve hrách a jejich variace.. je toho doopravdy hodně za poslední rok a půl asi.. je pravda, že se, se zombie toho zkazit moc nedá.. radši bych uvítal trochu vampirismu či vlkodlaků v nějáké hře typu Masquarade :)
  • Jazz
    Jen by mě zajímalo, proč tam pořád střílej, když v rozhovoru jasně říkali, že chtěj udělat hlavně řežbu s ručníma zbraněma.
    • GlaDOS
      Viděl jsem půlhodinový gameplay jen s ruční zbraní a i když to vypadalo perfektně, je to docela obyčejné. V traileru vždycky musí být něco, co lidi zaujme. Pořádný bouchačky a vnitřnosti.
    • Protoze tu trailery s melee je nespocet.
    • Protože potřeboujou nalákat i codťáky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit