Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zx_spektrum
    Hra by mohla být zajímavá, uvidíme jak to dopadne, ale... když vidím ten trailer, ty hyperlesknoucí se postavy a všechno přebloomované, tak si říkám, kam "jsme" to s tou grafikou v dnešní době dopracovali?
  • Jazz
    Jen by mě zajímalo, proč tam pořád střílej, když v rozhovoru jasně říkali, že chtěj udělat hlavně řežbu s ručníma zbraněma.
    • GlaDOS
      Viděl jsem půlhodinový gameplay jen s ruční zbraní a i když to vypadalo perfektně, je to docela obyčejné. V traileru vždycky musí být něco, co lidi zaujme. Pořádný bouchačky a vnitřnosti.
    • Protoze tu trailery s melee je nespocet.
    • Protože potřeboujou nalákat i codťáky.
  • Potřebuju nutně pomoc koupil sem si Dead Island pres steam,stahnul a kdyz ho chci ted spustit jen se ukaze ze se dead island spousti jenze se nespustí...jestli víte co s tim moc díky *3*
  • Nez se (vpodstate donedavna) vedelo, co Dead Island bude vylozene za typ hry, byl jsem poradne natesen. Ja si pral nejakou survival akci, spolu s mirnymi rpg a adventurnimi prvky. Takovou zombie hororovou smesku, aneb hraju vlastne film (zjistuju co a proc se deje, v bezvadnem prostredi a atmosfere). Po zverejneni prvniho poradneho gameplaye, jsem byl az znechucen. Aneb zombie Serious Sam, mixnuty s Boiling Point. Velka skoda. To uz tu prakticky mame v pripade L4D.
    Moznaze za par mesicu na Vanoce, jsi v pripadne akci na Steamu preci jen tuto hru poridim. Ale popravde nevim nevim, spise ne...
  • Zrovna před 2 hoďkama sem objednal za 899Kč a tenhle trailer mě navnadil. Tak snad se to nějak nep*sere a bude to dobrá hra.
  • Skoda, ze tam nepujde masakrovat misto zombiku nase politicke spicky, treba narvat Vondrovi krumpac mezi lopatky nebo rozparat Drabka katanou to by bylo prima hehe
    • Třeba vznikne mód, určitě bych ho stáhnul...
  • Tahle hra má docela velký hype... Uvidíme jestli bude lepší než L4D(2)
    • no, nie ze by som mal nieco proti L2D, prave naopak, 2ku mam kupenu cez Steam a par desiatok hodin som pri tom presedel, ale od tohoto ocakavam nieco ine, hlavne atmosferu aj singleplayeru, dufam teda, ze to nebude klon L2D
  • Proč to nepojmenovali Left for Dead 3? Kooperace pro 4 hráče, modifikovatelné zbraně, hordy zombií... Jediné, co v L4D není, jsou prvky RPG a popravdě... v takovéto hře jsou v podstatě na *****
    • Hmm modifikovanim zbrani u L4D myslis ten laserovy zamerovac a special munici?
      Heh v DI toho bude DALEKO vice,takze tady tvoje prirovnavani dost pokulhava.

Co se tyce "hordy zombii" tak ta je prakticky v kazde hre, vysoke pocty zombiku jsou vlastne jednim z jejich znaku, stejne jako chut po mozku nebo aspon po lidskem mase.

Kooperace pro 4 hrace je treba v Borderlands a mas tam i DLC se zombikama, to z toho ale nedela klon L4D....co treba zminit,ze v Dead Island budes mit questy, ktere jaksi v L4D moc nenajdes hmm? Sbirani kanistru bych questem fakt nenazval.
      Nebo ze v DI budes moct obcas ridit auta, je tam opotrebovani melee zbrani a kupa dalsich veci, co v L4D proste neni..

Je mozna svudne pripojit se k davu fandu L4D, pro ktere je temer kazda dalsi zombikarna jenom klonem jejich modly. Pockejme az hra vyjde a az potom vynesme rozsudek.
      Ja si zahraju kazdou KVALITNI zombie hru zvlast s moznosti kooperace, nejakyma rpg elementama a snad i nejakym pribehem a atmosferou.
  • me ty hektolitry krve prijdou naprosto zbytecnny a nerealny - jinac jsem dost zvedavej na hru
    • Mě už jen ti zombíci přijdou dosti nereálný, ale snad to bude zábava :-)
      • Až někdy potkáš reálnýho zombíka, dej vědět *1*
        • Koukám, že úplně chápeš, co tím myslel...
  • Počkám na recenzi a pak uvidím. Jestli to bude mít poutavej příběh a zajímavý herní prvky půjdu do toho. Ale jestli to bude jen bezhlavý střílení zombíků, tak to mě bavit nebude, rozhodně by mi to nestálo za 1200,-.
    • ucho
      hra se dá sehnat přibližně za 800,-, za 900,- seženeš tu special edition, ale nic moc extra v ní není. s nákupem bych určitě počkal na pořádné recenze a kolem Vánoc bych čekal větší pokles ceny...
      • Dík za info, 800,- už zní líp, tady sem právě viděl přeobjednávku za 1200,-. Jinam sem se zatím nekoukal.
        • JohnyTheZik
          Tady, co jsem tak koukal, jsou ty ceny celkove dost mizerny :D.. Zkus treba heureku apod..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit