Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdo hral hru (ne demo), je z ni nadseny. Trailer ji ukazuje jako nejakou akcni strilecku. Demo je o nicem. Lepsi je se na ne vubec nedivat.
    Kdyz jsem ji hral, skutecne jsem citil atmosferu puvodniho UFO (to z roku 1994). Jedine vytky jsou vertikalni destrukce, baze mohla byt vice customizovatelna a informace o technologiich/pitvach apod. mohly byt o neco lepsi.
    Pridali multiplayer, uprava TU na 2-kolovy boj je take skvela, ...
    A mimochodem Jake Solomon (lead designer) je take obrovsky nadsenec do UFO - uz jen to by vas melo naladit.
  • Mozno som sa narodil na stastnej hviezde, ale mne tu na games.cz idu vzdy vsetky videa. Ziaden problem ani na domacom, ani na pracovnom pc *1*
  • Jsem na tom stejne. Taky se mi to nejlepe hralo
  • ... to abys jako mohl pak brblat, že ti zprznili tvou další oblíbenou hru? *3*
  • Styl grafiky se k teto hre absolutne nehodi.
  • pravda, měl bych mrknout na další díl dneska...
  • mě teda adblock těchhle nervů šetří. Možná proto mám problém s přehrávačem *1* I když tohle video mi nepřišlo tak hrozný, jak většina (slabši komprese?)
  • *1*
  • Paulcz
    stačí si přečíst text této novinky :)
  • To není přehrávač. To je zobrazovač reklam na jehož pozadí běží (mizerně) video.
  • XCOM:My Little Pony *4*
  • walltar
    Jenom škoda, že se někdo nevrhne na Xcom Apocalypse .... to byla mohle nejoblíbenější hra ze série.
  • recyklace ufa už tu byla kolikrát? 5x nebo 6x ? No každopádně když těch pokusů bude dost, tak jednou se to podařit musí, ne? Tak nějak to učí i ve škole *2*
  • walltar
    Já né ... mě vůbec nepřehrává. *1*
  • walltar
    Spíš než reimaginace je to reciklace značky.
  • EuroSamurai
    Musi mit co nejmin pixelu a motto "hipster friendly".
  • LTM3
    A já jsem zase smutný ze zdejšího přehrávače. *13*
  • Toto není remake UFO Enemy unknown, ale jak uvádějí autoři, je to reimaginace. Původní základ hry v novým kabátě a zmodernizovanej. Takže od toho nečekejte něco co vám ta hra nemuže dát.
  • rancor1223
    No s tou specifickou stylizací bych to nepřeháněl, protože tam žádný společný znaky nejsou (mluvím čistě o grafice), snad s výjimkou jednoho bonusového účesu pro vojáky.
  • To kazda hra ktera vyda nejakej trailer je prehypovana nebo jak si predstavujes neprehypovanou hru?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit