Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já jsem to začal hrát včera v noci, teprv za sebou mám původní útěk, ale musím říct, že mě hra hodně překvapila.. začátek pecka, pokud to takhle půjde dál, tak opravdu doomovka roku a o to víc potom nechápu stejné hodnocení třeba Black Ops 2 ...
    • skriptovanej útěk, bla bla bla scény alá black ops 2 jsou pecka a kéž to tak půjde dál, jo? Co pak teda nechápeš na hodnocení black ops2??
      • Děj, pocit reality, atmosféra apod. Ti nic neříká ? Ano je to taky předskriptované ten začátek, ale přesto diametrálně rozdílné.
    • *úvodní útěk
  • Paul_cz
    Hra už na GMG vyšla a patch se stáhl a nainstaloval automaticky při spuštění.
  • No jo, zítra si pro ni jdu. Prej se PC verze docela povedla a dokonce se dá štelovat i FOV, takže nebylo co řešit a předobjednal jsem. Snad nezklame...
    • No ti neviem, od ultra po high mam FPS prakticky rovnake kolo 25FPS a je to take lagujuce, ked dam medium tak to zrazu raketovo vystreli na 58FPS, (framerate limit cez MSI Afterburner). Tie nove nVidia beta ovladace nieco zlepsili, ale zazrak to neni. Jedna z veci ktore naozaj nechapem je nemoznost vypnut SSAO a ich varianty, je to predsa narocny efekt a niekedy vypada dost prastene, ked postavu lemuje tien a pritom stoji vonku. Ale inac zabavna namotavka, vcera pat hodin v kuse :)
      • Chce si to pohrát s nastavením, jsou tam asi 2 položky které žerou hodně fps a na visuální stránku hry nemají skoro žádný vliv jedno je "Post FX" a to druhé teď z hlavy nevím...
    • Me to tady z games dorazilo uz dnes, akorat jsem zrovna nebyl doma kdyz tu byla pošta a dnes zavirala brzo *13*
  • Muzu se ve hre zfetovat z houbicek do smrti ? *5*
    • Proc zkouset neco ve hre, kdyz to muzes zkusit v realu?
      • Tohle si řekl Brevik. Už ho ten CoD nebavil, tak to zkusil na živo.
        • Brevik hral WoW
          • GlaDOS
            CoD taky.
  • to to předvádí za obtížnost "retard child", nebo se to takhle hraje normálně?
    • misho8723
      Keď, to človek hrá na najvyššej obtiažnosti, tak je to fakt výzva..a v hre je asi tohtoročná najlepšia AI (čo zase nehovorí o mnohom :) ), ale majú dobrý sluch, dobrý zrak a vedia taktizovať.. ale aj tak najväčší strach mám v džungli, kde človek nevie nikdy, čo na neho vybehne - raz mi nezostali žiadne náboje do zbraní, mal som len šípy do luku, a zrazu sa predom ňou objavil tiger - čo nasledovalo? samozrejme moja smrť.. neviem, ako to pôjde ďalej s obtiažnosťou, keď človek bude mať v ruke RPG, plno granátov, a ide vystrieľať dáku oblasť, ale keď sa človek snaží hru hrať spôsobom stealth, tak má čo robiť .. istotne najlepšia FPS hra tohto roka
      • nejlepší fps hra tohto roka- s tim souhlasím.. stealth funguje, AI je vcelku dobrá (sice asi nemá periferní vidění...), grafika krásná, možností zabavení nepřeberně (hledám relikvie, lovim zvířátka, pomáhám vesničanům...), vcelku ucházející příběh.. ale hlavně to střílení a krásnej svět je to co dělá tuhle hru hrou takovejch kvalit :)
        • Sakra lidi, vy me snad chcete donutit,abych to koupil.
          Nedavno jsem kupoval ve steam sleve Max Payna 3,ten moc dlouho nevydrzel,ale FC3 by melo vydrzet dele a zprijemnit tak cekani na DayZ standalone.
    • "retard child" jásá nad tím, jak mají nepřátelé VŽDY červenou na hadrech (dokonce i všechny jejich auta jsou červený) a tak nejdou na zeleném podkaldu přehlédnout ... přátelé jsou vždy v modrém... směšný
      • Možná bude Far Cry dobrá hra, já se jenom ptám. Tyhle vide prostě vypadaj strašně a mě 100% odradily. Raději si znova prolítnu jedničku a k tomu FEAR
  • Tohle bude asi nejlepší rpg od dob Skyrimu co jsem hrál.
    • P:S:
      to byl jen vtip. kdybych chtel rpg hraju rpg, strilecku kupuju kvuli strileni ne abych delal questy a sbiral kytičky a leveloval omg wtf
      • Borderlands dokazal velmi dobre sklbit obidva zanre. Ak si to este nehral, urcite vyskusaj.
        • Nezapomeň říci, že z Borderlands může bolet hlava. Dále, že respawn z Far Cry 2 v Borderlands zdokonalili. Save je tam na pytel atd... Borderlands je přeceněný sh*t. To raději Rage, který je naopak nedoceněný.
  • BoB.2
    Vaas je opravdu magor.
    • nemůžeš napsat magor
      poloviční blázen, bych napsal
  • Tohle už snad mělo být v základu ve hře ne? Tohle miluju vydat zabugovanýho šmejda a první den vydání už šířit patche ...
    • " první den vydání už šířit patche ..." no je to lešie ako keby to bolo zabugovaná a patche by dávali o týždeň :D
    • bud rad ze vydaji patche taky by to mohli nechat jak to je a to by te taky asi nepotesilo *1*
      • Myslet jako ty, to by hry teda dopadly...
  • Momentalne je to Far Cry 3 service unavailable, please try again later. Aby som si to later nekupil nabuduce ja, vo vypredaji za par susnov *7*
    • mam samej problem kurwa
    • No a co? Story se dá pořád hrát...
      • No a to ze to neslo.
        • Story jde hrát i když je service unavailable.... stačí být v offline modu v uplay...
          • To je sice pekna, ale potom nejdu achievementy a chcem si odomknut tu extra misiu. Nehovoriac o tom, ze mi offline mod v SC Conviction uplne rozmrvil postup hrou. Samozrejme ze si od vtedy pre istoru zalohuje, savy, ale je to proste otravne a basta. Inac, cim viac bodiek, tym chytrejsi post? :D
  • Chtěl bych si to zahrát ale asi si to nezahraji. Mam pomalej internet na stahování patchů. *9*
    Velká škoda. *9*
    • Joo co bych dal kdyby to bylo bez registrace... Ihned bych běžel do obchodu. Je možnost ten patch neinstalovat?
    • dial-up? halo halo tady rok 98...
      • ty osel..doufam ze ta fotka neni tva vypada jak TROLL *5* uvedom si ze jsou stale lokality kde nemaji moc na vyber...Ale to tva tlusta mestska TROLL PRDELL asi neví..
    • Je čas pořídit rychlejší internet. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit