Přejít na výpis diskuzí
Poslední výzva k návštěvě herního veletrhu For Games
29.9.2012 | Petr Poláček
29 příspěvků
-
Za chvílí tu už máme crysis 3 našel jsem drsné videa na trojku na http://crysis3.cz/
-
Nechci do toho moc hnípat , ale vypadá to že všechno z FOR GAMES bylo v jedné hale ... :(
To je sckra málo .... -
-
To je sprosta lez. Na For Games byla k videni a zahrani tuna skvelych her (Český veletrh For Games představí tunu skvělých her), psali to na Tiscali. A TUNU her by do jedne male haly nenarvali, uznej. IMHO jsi tam neco musel minout a tu tezkotonazni halu vubec nenasel. :o)))
-
-
Bohuzel sem se vratil z Italie az vcera v poledne a nestihl jsem vely For Games, ale i tak musim rict ze super! Uz se tesim na novou Forzu, vedle ni je NFS: Most Wanted jak deset let starej brak :D Jinak Wii U s ZombieU je moc zajimave, docela uvazuji o koupi......opravdu nadchlo :)
Ted uz jen doufat jestli se z For Games stane tradice a jestli se trosku rozroste :) -
Mazec :D to jsem já s přítelkyní a mastíme Gran Turismo :) jsem fakt nevěděl že nás vyblejskli *5*
-
Klika, že za tu cenu se mohla jít podívat manželka na kočárky a já pak na mašinky, RC ponorky a další pěkný ptákovinky pro věčný kluky. Kdybych měl vyhodit 150 za halu plnou dětí, kde bylo jedinou kloudnou hrou Forza Horizon a možná na skok MoH, tak jim to hodím na hlavu.
-
jo, jdu to sem taky pěkně zkritizovat, celý léta si řikám, proč neni nic v Praze, pak už na hry neni ani čas a tak, no a najednou 2012, zklamaly mě jak hračky, tak videohry, tyhle věci celkem ještě furt sleduju, ať už jde o stavebnice, různý originální záležitosti, jsem koukal, jak málo pestrý to bylo, nic moc hightek, akčních figurek jsem si nevšim, sakra, všecko cílený jen na 10ti letý děcka, komerční hry, měl jsem pocit, že se ještě nějaký hry krapet sekaly :), hrát demo Crysis bez zvuku? no a já nevim, měli tam dát víc počítačů/konzolí. Když člověk vidí fotoreporty z těch E3 a japonskejch akcí, no, děs, prostě ČR, malost, trapnost, hlavně, že je tam spousta de*ilních stánků s hnusnym občerstvenim..možná trošku přehánim a něco neni až tak přesně, byl jsem tam jen ke konci, během se třeba děli zajmavé soutěže o lákavé ceny pro děcka, ale holt by to chtělo víc možností, originalitu, nápady, větší zábavnost....třeba ještě ty modely, když prodávám tanky na dálk. ovládání, proč tam nepostavim umělou krajinku, terén, nepřipravim pro diváky nějaký bitvičky, proč nelítaj všude vrtulníčky a letadýlka......
-
-
z Crysis jsem určitě nadšenej teda nebyl, nic moc novýho k hratelnosti, grafika nepůsobí příliš fotorealistickym dojmem, spíš stylizovanějc...ale je to jen Crysis...velkej hype
-
-
No musím říct čekal jsem víc... u všech her narváno jak se dalo čekat hry 16+ atd... hrály už kolem 10 let. jak se píše výše. Na NFS prcek seděl 20 minut než se o něj zajímaly aby už pustil dalšího, hrál to tak že div neschodil obrazovku na zem. to u MoH:W také sedělo spousty mladších kteří by u toho neměly asi ani bejt, ale zase to nebyla taká fajná ukázka aby si to nemohly zahrát podle mě a pár kámošu to mělo i špatnou odezvu hra kolo trvalo 2 minuty max. Crysis tam akorád dva metrový kompy čekačka dlouhá AC3 opravdu moc neukázalo a já vlastně už ani nevím co bych řekl akci bych dal tak 70% že se to tam dalo ozkoušet ale nebyl jsem z toho moc nadčenej.
-
Jelikož na podobné akci jsem byl naposled asi tak před 7 lety na invexu v brně tak se mi to moc líbilo vyzkoušel jsem si mulťák medal of honor a far cry 3 jednu misi z crysis 3 a vyblbnul jsem se v darksiders 2 na wii-u.
-
PEGI funguje jako doporuceni pro rodice, konecne rozhodnuti je na nich, protoze kazde dite je jine a snad jeste nejakou svobodu mame.
Ohledne prodejcu si nejsem jisty, podle PEGI by rating meli respektovat, ale nevim, jestli to ma u nas oporu v zakone. -
-
pravdu dis, tak nevim proc ti tam nekdo prasknul to minusko
-
-
Včera jsem veletrh navštívil, jen abych zjistil, že vyhrazená plocha "For Games" byla jedna z těch (nej)menších na jinak rozsáhlém veletrhu. Ovšem, pokud jste fanoušky různých modelů, hraček a nebo již plánuje či máte potomka, jistě návštěvu oceníte více. *5*