Přejít na výpis diskuzí
Poslední výzva pro váhající: Arma 3 zítra vstoupí do bety
24.6.2013 | Petr Poláček
105 příspěvků
-
Showcasy běží v poho. Pokud vím, je tam 30+ jednotek.
-
graficky vyzerajú posledné dve army úžasne... nehorázna pastva pre oči za čo bude mať u mňa arma vždy +... no len čo z toho keď AI je tak nehorázne tupá... z toho mi pre zmenu ostávajú oči pre plač... kde mi je schopný moj abrams prifrčať k nepriateľskej T80 na 20 metrov a tváriť sa že tam vlastne nie je (v takejto situácii si to fakt môžem ukočírovať sám a presunúť sa z miesta velitela na miesto strelca)... neschopnosť presunu celých bojových skupín... načo tam tie bojové skupiny vôbec sú? prečo si komplikovať život celými rotami keď je jednoduchšie ako vo flashpointe riadiť malú skupinu? už aj s tým má AI v hre problém... a že sa v arme 2 DOTERAZ nedá navádzať strela z UAV laserom tak to už je tiež podpásovka... flashpoint prerazil HLAVNE vďaka ignorácii veľkých operácii lebo AI bola dementná... dominovali jednoduché misie typu dojdi, urob a zdrhni prípadne sa jedna misia rozložila na viacero loadingov aby z toho tá AI neosprostela... arma sa pre zmenu z tohto asi nikdy nepoučí...
-
Po přepnutí na Developer Build se hlásí jako Beta už dnes (24.6.)
-
Ano, souhlas. A trvalo přes dva roky, než naučili trávu blokovat LOS AI.
-
Já sem třeba hrál betu Guild Wars 2 a tam byl dost propastný rozdíl od začátku do konce bety co se fps týče. Když začínala sem měl kolem 25-30FPS a ke konci kolem 120FPS
Ono je to jak u které bety ... -
tady vidíme, že o tom vůbec nic nevíš a nejsi schopný si hru ani vyzkoušet, když máš přitom možnost...
-
Jak v čem. Částicový efekty má BF3 jednoznačně lepší. Pak samozřejmě mapy jsou detailnější, je tam víc poházenýho bordelu, beden atp. ale to je logický, nemuseli dělat desítky kilometrů map. Arma III má lepší modely postav, techniky, zbraní a těchhle věcí. A detaily na dálku maj líp zvládnutý a scenerie obecně. Ale taky se to všechno projevuje na náročnosti, že?
-
Samo že to běhá trumpeto, dokud nezačnej přidávat (v editoru) objekty a jednotky. Editor třeba ještě v Armě II běhá suprově, ale singl je pro mě nehratelnej.
-
tak fandové mínusujou.... můžou třeba argumentovat?
Já mám taky raději modnutou AI, která nevidí skrze stromy a křoví, střílí líp než Clint Eastwood ...
S originální AI za nejvyšší obtížnost neni hra vůbec hratelná -
Real Virtuality 4 engine, na kterem nova arma bezi je jeden z nejlepe optimalizovanych enginu za historii pc her. Tato hra na full narokach bezi i na 4 roky starych main stream sestavach a ofocialni naroky jsou potesujci o pro majitele slabych pc.
Co se tyce Army 2, tak ta byla na svoji dobu hodne narocna (ne toliky jako treba crysis), ale nebylo to optimalizaci, ale vypoctama balistiky. -
Ten Carrier Command by me taky zajimal... kdyby se dali preskocit debilni FPS mise a AI uz alespon v 5/10 pokusu dojelo na misto urceni tak bych si to klidne dal znova.
-
Vývojáři totiž věří, že PC hráči mají aspoň minimální znalost grafického nastavení, o čemž poslední dobou silně pochybuji. Arma 3 Alpha se mi podařila rozjet na dvoujádru Intel i3 - 2,3 Ghz, 4GB RAM a Intel HD 4000 (nativní rozlišení), Avarage FPS - 40. Takže hra běží v pohodě, ale to by jste museli nahlédnout do nastavení, což ani někteří z vás, kteří jsou zhýčkání konzolemi, neví, co znamená.
-
Prosím ne. Když už chceš něco takové "tvrdit", tak to tvrď někde, kde k těmto hrám nemají lidé přístup a nemůžou srovnávat.....
-
Docela by mě zajímalo kdy a kde to slibovali, protože já nic takového neslyšel a to se tomu celkem věnuju *3*
-
Osekaná verze dostupná zdarma, tedy něco jako demo, běžela poslední cca tři měsíce. Takže jsi to mohl už dávno vyzkoušet.
-
klidně počkámna finiš
-
jj, taky hlavně kvůli editoru :-)
-
To jo a Arma II vypadá stále úžasně. Navíc A.C.E 2 z ní dělá úplně novou hru. Navíc takový projekty jako třeba předělání klasické Operace Flashpoint i s ostrovy je bomba.
s Armou si připadám znova jako malý kluk. Stačí mi editor, Hind pár tančíků na střílení a jen si tak lítám :-) -
Dokud neudělají fakt radikální kroky k vylepšení AI, tak si ji koupím tak za dva až tři roky. Armu 2 hraju do teď (a sérii následuju už od roku 2000) ale s módy zásadně upravující AI (a nevím, proč funkcionalitu módů nedokáže naprogramovat přímo BIS) a tak mi zkušenost s tvůrci radí počkat ještě pár let...
-
Slibovali, že místo CPU začnou ždímat GPU, tak jsem na ten novej engine zvědavej. Asi jediná hra, kvůli který bych přemšlel o upgradu.
A jen tak mimo, co Carrier Command, už se dá hrát? :-)