Přejít na výpis diskuzí
Postal III představuje krev, masturbaci a Usámu
6.6.2011 | Aleš Smutný
49 příspěvků
-
Supr, akorát by se tvůrci už mohli přestat furt ožírat do němoty a konečně to dokončit.
-
No jo, ale k jakému násilí? Nikdo nikoho nenutil vymýšlet nějaké rafinované a brutální formy zabíjení, stačilo používat obyčejné zbraně co byly ve hře, brokovnica a třeba nůžky apod., ale dobré je na tom prostě to, že ta možnost tu byla pro úchyláky jak su já.
-
skor jebo
-
Protože je to všetečnej člověk:)
-
Alaska Hockey Mom:D Navíc to dělá pár tatíků v garáži, Postal prostě asi moc lidí nepochopí:)
-
Když tě tahle hra "ani trochu nezajímá", tak proč měls potřebu číst tenhle článek a hlavně reagovat na něj?
-
len sa obavam pribehu, dvojka bola spravena suprovo, ale za tie roky ktore sa trojka vyvyja mi pride aby to nedopadlo ako daikatana.
-
konecne novy postal vy hajzli uz mi chybali tie macky na zbraniach ako tlmice a rezanie ludi macetou na drobne kusky a nasledne hranie footballu s hlavou obete a najma ostavanie ludi ktory z toho grcali atd atd ...
-
postupom casu ano, ale prve dni si sa mu mohol vyhnut tym ze si vyhladaval pomoc policie. ale preco by sme to hrali keby sme si nechceli zastrielat?
-
Debilovina...
-
Coming soon
(Sex sounds)
... I SEE what you did there *7* -
no konecne! at uz je to tady. dvojka byla genialni.
-
taky to jede na Source engine
-
No k traileru bych řekl toto. To že je něco šílené neznamená, že je to vtipné... *3*
-
Kdyz jsi delal mise, tak ses stejne k nasili musel uchylit.
-
Postala 2 si parkrat zahraju doted, libi se mi ze tam vlastne nikoho zabit nemusite (zalezi na ktere hrajete obtiznosti) a relativni volnost s objevovanim lokaci (treba pri 1. zahrani jsem uplne minul slony a skryte doupe teroristu)
Bezucelne nasili sice jo, ale treba manhunt mi v tomto prisel jako mnohem vetsi extrem. -
Trailer je geniální tím, že je ve stylu Grindhouse a dýchaj z něj Tarantino *3*
-
traposina.
-
neni to "politicky korektni", ale moc jsem se bavil u dvojky a trojku si taky koupim *1*
-
no uz se nemuzu dockat az to vyjde :) ale mohly si stim pohrat vypada to jak Remake 2heho dilu:(