Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mě se trailer líbil. Postal vždy bude pro malou skupinku hráčů. Doufám, že to bude pr*el jako 2 díl.
  • Ta grafika je opravdu otresna, doufam ze tak to vypadat fakt nebude. *7*
  • Vypadá to jak udělaný v garrys modu :D
    • taky to jede na Source engine
  • no uz se nemuzu dockat az to vyjde :) ale mohly si stim pohrat vypada to jak Remake 2heho dilu:(
  • neni to "politicky korektni", ale moc jsem se bavil u dvojky a trojku si taky koupim *1*
  • Postala 2 si parkrat zahraju doted, libi se mi ze tam vlastne nikoho zabit nemusite (zalezi na ktere hrajete obtiznosti) a relativni volnost s objevovanim lokaci (treba pri 1. zahrani jsem uplne minul slony a skryte doupe teroristu)

Bezucelne nasili sice jo, ale treba manhunt mi v tomto prisel jako mnohem vetsi extrem.
    • Kdyz jsi delal mise, tak ses stejne k nasili musel uchylit.
      • No jo, ale k jakému násilí? Nikdo nikoho nenutil vymýšlet nějaké rafinované a brutální formy zabíjení, stačilo používat obyčejné zbraně co byly ve hře, brokovnica a třeba nůžky apod., ale dobré je na tom prostě to, že ta možnost tu byla pro úchyláky jak su já.
        • Nejlepsi bylo utery. Na zem jsem vylil cely kanystr benzinu a pockal nez pochod dorazi *2*
      • postupom casu ano, ale prve dni si sa mu mohol vyhnut tym ze si vyhladaval pomoc policie. ale preco by sme to hrali keby sme si nechceli zastrielat?
  • upoutavka ala Robert Rodriguez
  • len sa obavam pribehu, dvojka bola spravena suprovo, ale za tie roky ktore sa trojka vyvyja mi pride aby to nedopadlo ako daikatana.
  • trapnost z hnusnou grafikou .delete
  • proc ten pes suka toho chlapa do pusy ? asi jsem divnej, ale tohle mi jako humor neprijde.
    • A to si este nevidel co budu robit "AIDS infected monkeys":P
    • toe vopice ty pse
      • "HYPERAKTIVNI" opice !!!!1!
    • Cajk
      to byla ta vopice ne:D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit