Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Supr, akorát by se tvůrci už mohli přestat furt ožírat do němoty a konečně to dokončit.
  • Cajk
    Alaska Hockey Mom:D Navíc to dělá pár tatíků v garáži, Postal prostě asi moc lidí nepochopí:)
  • len sa obavam pribehu, dvojka bola spravena suprovo, ale za tie roky ktore sa trojka vyvyja mi pride aby to nedopadlo ako daikatana.
  • konecne novy postal vy hajzli uz mi chybali tie macky na zbraniach ako tlmice a rezanie ludi macetou na drobne kusky a nasledne hranie footballu s hlavou obete a najma ostavanie ludi ktory z toho grcali atd atd ...
  • Debilovina...
  • Coming soon

(Sex sounds)
    ... I SEE what you did there *7*
  • Krudanze
    no konecne! at uz je to tady. dvojka byla genialni.
  • No k traileru bych řekl toto. To že je něco šílené neznamená, že je to vtipné... *3*
  • Postala 2 si parkrat zahraju doted, libi se mi ze tam vlastne nikoho zabit nemusite (zalezi na ktere hrajete obtiznosti) a relativni volnost s objevovanim lokaci (treba pri 1. zahrani jsem uplne minul slony a skryte doupe teroristu)

Bezucelne nasili sice jo, ale treba manhunt mi v tomto prisel jako mnohem vetsi extrem.
    • Kdyz jsi delal mise, tak ses stejne k nasili musel uchylit.
      • No jo, ale k jakému násilí? Nikdo nikoho nenutil vymýšlet nějaké rafinované a brutální formy zabíjení, stačilo používat obyčejné zbraně co byly ve hře, brokovnica a třeba nůžky apod., ale dobré je na tom prostě to, že ta možnost tu byla pro úchyláky jak su já.
        • Nejlepsi bylo utery. Na zem jsem vylil cely kanystr benzinu a pockal nez pochod dorazi *2*
      • postupom casu ano, ale prve dni si sa mu mohol vyhnut tym ze si vyhladaval pomoc policie. ale preco by sme to hrali keby sme si nechceli zastrielat?
  • Trailer je geniální tím, že je ve stylu Grindhouse a dýchaj z něj Tarantino *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit