-
Ako alternatívu môžete skúsiť hru Super Mario Bros, inteligenčne je na tom podobne, len násilie je úchylnejšie (vraždíte korytnačky, hríby a tak).
-
Něco mi říkalo, že tam asi nebude desítka
-
-
desítku dostávají jenom vyhypovaný srajdy made in usa, těm si nízkou známku nidko dát nedovolí
-
-
Nevšiml jsem si, že by nová vyhypovaná srajda made in usa (CoD:MW3) dostala deset... máš error v rovnici šéfe *1*.
-
-
-
No vlastně jedinou opravdu závažnou chybou jsou ty technické chyby jako např. špatné ukazování zaměřovače, proskakování nepřátel zdmi apod. Pokud je pravda, co se v té recenzi píše a hráč na tyhle chyby opravdu naráží tak často, až to nejde přehlížet, tak pak to hodnocení chápu a taky by mě to při hraní znechutilo.
Ale jinak mi to v jádru přijde jako klasický Postal se svým nezaměnitelným stylem, který někoho znechutí a jiný ho má pro to rád. Třeba to časem hromada patchů spraví a po nějaké té slevě bych byl ochotný i tak tomu dát šanci a obětovat pár šupů. -
-
lol koupit.. *7*
-
-
Co je na tom vtipného, z.rde? Jsou i tací, kteří si hry kupujou.
-
-
-
stejně mě tohle baví víc než poslední cod
-
Postal 3? Skvele, kupuji. Pak si o tom udelam nazor sam, kazdopadne jednicka byla dobra, dvojka byla super (vedeli jste o tom ze kdyz jse hru dohrali na jednu z nejvysich obtiznosti odemkl se vam specialni mod, kde jste mocili napalm a nezranoval vas ohen?). Takze trojka, pres technicke chyby, bude taky skvela (pokud ne, tak jednu hru u ktere budu litovat ze jsm ji koupil si za rok muzu dovolit).
Pro pana redaktora: I ve dvojce bylo par modelu ktere se opakovali, podle nich clovek poznal do ktere frakce kdo patri. Jinak zhodnotim az zahraju a dohraju. -
Nesouhlasim postal 2 me bavil silene a trojka taky. 2 bych nedal, pro me je lepsi hra nez cod mw3!!! a za tim si stojím, ale jak se říka mnoho lidí mnoho chutí.
-
-
Dvojka bola aj podla mna bombova, tam nejde o AI :) Ale toto vyzera fakt spatne... tesil som sa ale asi zbytocne.
-
-
Působí to na mne jako Call of Duty
-
Postal III má, jak už tu někdo psal, jedinou chybu a tou je technická odfláknutost a padavost. jinak ovšem je ta hra tak úžasně prkenná, že se nejde parádně bavit, už jen "příběh" sám, kdy vystřílíte banku od ekologů a polišů, načež vám Dude sdělí, že poliši na to jaksi zapoměli po 10 sekundách a jeho další štací je práce pro ně......paráda a 8/10 ode mě... *1* ....už jen udělat něco s tou padavostí a bude to moc fajn
-
Cože, už to vyšlo? *15*
-
Postal III 2/10 flatout 3 1/10 letos bude asi zajimavy rok *2*
-
-
Snad to zachrání Mass Effect 3 *15*
-
na podzim nový codko.... 9/10..... taky nebudem chápat proč 9 za stejnej (a špatnej obsah) *11*
-
U Flatoutu 3 se ani není čemu divit. Co jsem se chvíli díval na videa, tak snad i jednička měla lepší model poškození a bouračky vypadaly lépe. Jinak letos mě snad zajímá hlavně jen Bioshock Infinite a GTA V (určitě by se ještě něco našlo). Sakra, hlavně na informace o GTA furt čekám....
-
-
Jednička Flatout byla minimálně tak desetkrát lepší než trojka i dle mého názoru (a názoru matematiků, kterým tento výsledek vyšel po přečtení recenze a následného hodnocení tu na games.cz *4*). Dvojka je super, ale jednička je oproti ní hardcore *15*.
-
-
obě hry vyšli už v prosinci - v lednu jen patch v1.12 pro Postal 3 a v1.04 pro FO3
-