Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pamatuju si na trailery k jedničce, kde ukazovali interakce s dalšimi přeživšimi civilisty a kecy o tom, jak budete muset poznat kdo je přítel a kdo nepřítel, nakonec ve hře nic takového nebylo a 100 % postav mimo animačky a sidekicky byli jen nepřátelé, snad tohle nedopadne podobně
  • A jéje.. slyšel jsem správně že tam mluví o nějakém naboženském kultu? To už neumí vymyslet nic nového? *7*
  • Akože strašne prezentujú, že všetko vyzerá nextgen ale niekto myslí aj na emocie ? Keby mi kladivom niekto rozdrtil ruku tak asi sa inak prežívam. a nie ešte sa tam ním oháňam...
    • Alebo obesena polomrtva zena dokaze nohami zakliesnit zrelu zdravu a vitalnu zenu tak ze sa nemoze pohnut

Tak samoucelne video som nevidel uz dlho
      • A ja kdysi hral Dizzyho...bylo to neco jako vejce s nohama...no jo no - HRY...pri HRACH je realismus to nejdulezitejsi...pevne doufam, ze pri Elexu resis nerealni kraviny taky, fanboyi... ;)
        • O tom, kdo je tady fanboy, by se dalo silně polemizovat podle tvojí triggernutý reakce hehe...

Srovnávat Dizzyho a LoU... lolmao. Tak si řikám, proč v LoU nelítáš. Taky čekám, že ta ženská uzvedne kamión. Vždyť je to jen hra, na realismu nezáleží. Oh wait... když někdo nerozlišuje mezi realismem, logikou a uvěřitelností...
          • Uklidni se a dychej, ty realisto, stejne to hrat asi nebudes, ze jo, kdyz je to na packovaci?
          • jednička na tom s uvěřitelností nebyla tedy nijak extra, takový to, když se Ellie v cutscénách prezentuje jak křehká zranitelná teenagerka a pak je zbytek hry buď nesmrtelná, což poněkud zabijí myšlenku. že jí máš jakože ochraňovat, nebo se změní ve vraždící mašinu co během 20 minut vykuchá tábor plnej kanibalů, Joel je pak už uplná mašina na zabíjení vln nepřátel (ne tak moc jako Nathan Drake, ale skoro) a co se týká samoúčelnosti, už jen intro k jedničce, kde ti jakože zastřelej v náručí dceru a 3..2..1.. emoce! Jasně, nebylo to samoúčelný z hlediska narativu, aby uvedli Joela jako zlomeného starého cynika, ale jinak to byl hrozný nesmysl. Uvidíme, jak se s tím vypořádá druhý díl
  • no v americe to bude muset mít 21+ docela brutus
    • Nikde jsem tam neviděl prso, takže 18 max
  • Fyzikálně hodně špatné.
    • Dej si facku :D
  • Jack1947
    Vypadá to hezky a nevadilo by mi ani kdyby se Joel a Ellie tam moc nevyskytovali... jsem rád že popuzdí uzdu lidským pudům v brutalitě, je to takové víc naturalističtější, syrové a drsné prostě jako by to bylo doopravdy. Takže těšing *5*
    • proc?
      • Jack1947
        Já nevím, nemusí to nutně bejt třeba jako Uncharted. Mohli by tam bejt i jiné postavy třeba chvíly hrát za ně a pak za jiné jinej příběh trochu... ( nějak to střídat...)
  • Vzpomínám si, že jsem odvracel zrak, když v prvním díle trhali houbíci Ellie na kusy, ačkoli jinak to s úrovní brutality celkem šlo. Tady ale ten rozdrcený loket byl na mě už taky kapku příliš.
    • „Z hlediska vyššího principu mravního vražda na tyranu není zločinem.“ *3*
    • Možná by stálo zato navštívit odborníka a nechat se vyšetřit, když ti nedělá virtuální realita dobře.
      Co maj říkat policajti, hasiči a doktoři, kteří to vidí v reálu denně?
    • Jack1947
      Padavko...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit