Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A já si říkal, co to zase má být :D. Díky za osvětlení :). Já jednoznačně pořizuji standardní edici :). Sakra jak se těším :).
    Hezký den :)
  • ales.smutny
    Vycházím z oficiální tiskové zprávy českého Sony. Že si to obchodníci budou měnit je logické, leč nemožné pokrýt.
  • 1599,- je doporučená maloobchodní cena od Sony. Vě většině obchodů však bude levnější, protože se obchodníci budou jako vždy přetahovat se snižováním marží.
  • Ta cena za samotnou hru je mylná... si myslim. Nejspíš se jen Smutný překlikl, protože ani na JRC, kde ty ceny za hry jsou absurdně vysoký, to tam nemají za 1599,- ale o kilo levnější.
  • Nemálo znalců angličtiny si rádo zahraje hru i v češtině, poněvadž je to jejich přirozený jazyk a hra tim získává zase jiný rozměr. Palec nahoru pro českou Sony!
  • Ok, chápu jsem zaostalá opička že neumím anglicky na úrovni B2 :-) Chápu, jdu zase vylést na strom a jíst banány :D:D
  • frag.ment
    Paráda, tímto je koupě jasná (hlavně mě zase mínuskujte za to, že neumím pořádně anglicky). Cena je trochu přestřelená, ale co naděláme, že.. Ale edice s mikinou by se mohla vyplatit, jestli to nebude nějakej šunt a nebude na ní nápis přes celou plochu..
  • ZvacA
    http://youtu.be/hVzkm0Ovi6I?t=13s :)
  • Kori
    Ten bundle mě dráždí.
  • Takže hra na obyčejnou konzoli vyjde na 1599kč? Jakkoli o kvalitách samotného titulu nepochybuji, nedovedu si představit objektivní důvody tohoto nehorázného přecenění.
  • Jako PC hráč, který vyrostl jen na PC jsem rád i za Vás že budete mít české titulky :-) Když jsem vždy přemýšlel na koupi konzole, tak mě vždy odradila ta věc, že se nevydávají hry s českými titulkami, to je škoda. U PC se poté dají české titulky nainstalovat, ale jestli se nepletu tak u konzolí to nejde ? Kdyby bylo více her na kozole v rodném jazyce, tak bych již tu mrňavou krabičku měl :D:D:D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit