Přejít na výpis diskuzí
Postapokalyptický Wasteland 2 demonstruje své vlastnosti novým trailerem
25.2.2014 | Aleš Smutný
65 příspěvků
-
Me se to velmi libi. Uz aby to vyslo.
-
no vypada to docela povedena, tak jen at si daji na cas, klidne si pockam na nasledovnika klasik.
-
Asi mě nebudete mít rádi, ale příjde mi to straně nemastné neslané oproti F2 nebo JA2. Obě jsou to velmi staré hry, ale obě měly nějaký svůj styl a toho se pevně držely a fungovalo to. W2 žádný styl nemá, stačí se podívat na interface, který je nejednotný, je tam snad 10 různých velikostí fontu a navíc každá část obrazovky vypadá úplně jinak. Concept arty jsou pěkné, ale příjde mi, že vůbec nemají nic společného s tím, co vidím ve videích. No a jako vrchol je ten trailer fakt nechutně amatérsky udělaý, že spíš odradí, než naláká. Od týmu, který vybral takové prachy na KS a navíc je vede legenda, bych čekal přece jen trošku lepší produkt.
-
-
Ano, je to stylově nejen docela nemastné neslané, ale hlavně rozlítané. Jestli někdo v InXile chybí, nebo chyběl, je to pořádný vedoucí grafik.
-
Graficke zpracovani nikdy nesedne vsem. V tom je problem. (me osobne se to celkem libi)
Ale cely tvuj post je o grafice-neni u tahove/takticke hry dulezitejsi hratelnost? -
-
Tak pro mě jo, protože když nebudu chtít řešit grafiku, tak si rovnou zahraju zmiňovaný F2 nebo JA2.
-
-
Nojo, to můžeš, ale Wasteland 2 bude mít nový příběh, a to je důvod, proč si ho chci zahrát já.
-
Mozna to neni nejkrasnejsi,ale pokud chces porovnavat s Falloutem nebo JA,Wasteland 2 musi vzdycky vyjit jako vitez.
-
-
Ne, co se týká o stylizace a o tom mluvil. Přece by vypadalo blbě, kdyby jedna obrazovka měla středověkou tématiku a druhá novověkou. Tohle je přehnaný příklad, ale oni to tam taky nemají sjednocené, což ve Falloutech teda bylo.
-
To je subjektivní. Pro mě vypadá F2 líp a vůbec neberu ohled na to, jestli je to 3d nebo 2d. Grafici, co dělali na Falloutech totiž měli smysl pro detail a když člověk vezme v potaz to, jaká byla drbačka dělat grafiku tehdy a jaká je to brnkačna dnes, tak je u mě F2 mistrovské dílo. Toto je pro mě prostě propracovaná grafika plná roztomilých detailů: http://img687.imageshack.us/img687/8405/mychopshop.jpg
Já jsem náročný na detaily (možná je to i tím, že sám dělám grafika) a v W2 mi ty detaily chybí. Když se třeba podívám na tohle, tak vidím jen divně rozházené objekty po mapě bez nějakého citu pro detail. Koleje někdo jen tak položil na zem do trávy bez štěrku, chybějící pražce se všude stejně opakují a výhybky nejspíš slouží jen k vykolejení soupravy. Aby tam toho nebylo málo, tak tam někdo jen tak rozházel několikatunové kontejnery... Neříkám, že je to špatná hra, jen mi tam chybí cit pro detail: http://images.vg247.com/current//2013/07/20130730_wasteland_2.jpg
Jinak je mi jasné, že většina lidí tyto věci vůbec nevšímá, proto můj příspěvek berte s rezervou. -
-
Hlavně to měřítko! Jednou jde člověk kolem vraku jakž takž reálně velikého a hned na to potká vrak pickupu, který byl dělán asi pro obry.
-
-
-
-
Mě extrémně na early betě vadilo, že je to koncipováno jako Fallout Tactics (nic proti němu, je to skvělá hra), dostaneš misi -> objeví se ti lokace -> splníš misi -> dostaneš odměnu a do lokace se už nemusíš nikdy vracet. Kdo čeká variabilitu, jaká byla například v prvních dvou Falloutech, nenajde ji.
-
-
-
presne, něco jako Jagged Alliance 2 a to byla moje srdcovka no tak uvidime
-
-
Jagged Alliance 2 je nejlepší, navíc když modderská komunita tu hru pořád vylepšuje . Doporučuju poslední verzi AIMNASu.
-
Mno ono je to proste pohled z vrchu kdy se mixuje realtime s tahovkou,... Jagged Alliance 2 je proste nastupce uz predchazejicich at uz JA1 a nebo Falloutu, kde mechanik a grafiky je to dost blizko k Falloutu.
Kazdopadne toto nevypada vubec zle a celkem se na to tesim. :)
-
-
Jsem v testovani od Alfy, bohuzel puvodni Alfu jsem testovat moc nemohl, protoze mi na ani jedno ze 3 PC poradne nesla, softwarovej kurzor byl bes, a jakmile spadly FPS pod prijatelnou uroven, hra se nedala vubec ovladat. Ted s prichodem bety(posledni update) uz je tam HW kurzor, a i optimalizace je na o dost lepsi urovni(na nejslabsim PC mi to slape bez problemu na druhy nejvyssi nastaveni) ale bohuzel jsem zatim nemel cas se do toho poradne ponorit, to mam v planu dneska, takze vam sem pak kdyztak napisu dojmy:)
-
-
hw kurzor tam dali asi po deseti dnech od releasu. just sayin'
-
Jak vypadá prosím to nejslabší PC?
-
-
Nejslabsi PC je notebook Dell Latidute e6530, Core i7 3740 s NVS 5200m
-
-
Dej vědět, jestli jde už vidět na postavách zbroj. Chodit po Wastelandu s panákem co vypadá od počátku stejně mi přišla jako docela nuda.
-
-
První mód co na tuhle hru výjde bude nést název "Smaller guns" nebo "Realistic guns".
-
-
Mohli to upravit sami. Tohle je další styl, dodělej si sám. Ostuda.
-
-
Jo jak rád bych měl další fallout v podobném ladění, pokud se tahle hra povede, jdu do toho hned :)
-
nejsou ty barvy nějaké divoké?
-
-
v hre je moznost menit saturaciu farieb. Cize ak to chces mat cierno-biele ci naopak ako z rozpravky tak si to nastavis podla gusta.
Hra je inak v pohode a vylepsuje sa neustale. Je to trosku drsnejsie celkovo ale ten pocit, ze hrate hru podobnu falloutu tam je na kazdom kroku. Dufam, ze to este vyladia. A tiez ze budem mat nato viac casu :P
-
-
Ta hudba! Kus Falloutu 1 a 2 v tom je :)
-
-
Tak ono se to ani jako Fallout nesnazi tvarit. Problem je v tom ze Wasteland 1 opravdu malokdo zna,natoz aby ho hral.
-
-
Já to myslel tak, že ta hudba je stejně podmanivá jako ve Falloutech.
První Wasteland jsem nedohrál, ale jak to tak vypadá, zase to zkusím :) -
-
Mě to tak nepříjde. F1 a F2 měl v hudbě dost ambientních zvuků, tady slyším jen synťáky hrát dokola pořád to samé. Na Morgana dost slabé, i když těžko říct, jak moc je ten chlapík schopný. Ve falloutech sice byla geniální hudba, ale půlka z toho byly vykradačky různých starších skladeb od jiných autorů.
-
-
-
-
Ty animace jsou fakt nic moc, ale jinak to vypadá na zajímavou hru.