Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • smejki
    Ano, je to stylově nejen docela nemastné neslané, ale hlavně rozlítané. Jestli někdo v InXile chybí, nebo chyběl, je to pořádný vedoucí grafik.
  • Já to myslel tak, že ta hudba je stejně podmanivá jako ve Falloutech.

První Wasteland jsem nedohrál, ale jak to tak vypadá, zase to zkusím :)
  • Kein
    Mě extrémně na early betě vadilo, že je to koncipováno jako Fallout Tactics (nic proti němu, je to skvělá hra), dostaneš misi -> objeví se ti lokace -> splníš misi -> dostaneš odměnu a do lokace se už nemusíš nikdy vracet. Kdo čeká variabilitu, jaká byla například v prvních dvou Falloutech, nenajde ji.
  • Graficke zpracovani nikdy nesedne vsem. V tom je problem. (me osobne se to celkem libi)
    Ale cely tvuj post je o grafice-neni u tahove/takticke hry dulezitejsi hratelnost?
  • Tak ono se to ani jako Fallout nesnazi tvarit. Problem je v tom ze Wasteland 1 opravdu malokdo zna,natoz aby ho hral.
  • Me se to velmi libi. Uz aby to vyslo.
  • hardli
    no vypada to docela povedena, tak jen at si daji na cas, klidne si pockam na nasledovnika klasik.
  • smejki
    hw kurzor tam dali asi po deseti dnech od releasu. just sayin'
  • Asi mě nebudete mít rádi, ale příjde mi to straně nemastné neslané oproti F2 nebo JA2. Obě jsou to velmi staré hry, ale obě měly nějaký svůj styl a toho se pevně držely a fungovalo to. W2 žádný styl nemá, stačí se podívat na interface, který je nejednotný, je tam snad 10 různých velikostí fontu a navíc každá část obrazovky vypadá úplně jinak. Concept arty jsou pěkné, ale příjde mi, že vůbec nemají nic společného s tím, co vidím ve videích. No a jako vrchol je ten trailer fakt nechutně amatérsky udělaý, že spíš odradí, než naláká. Od týmu, který vybral takové prachy na KS a navíc je vede legenda, bych čekal přece jen trošku lepší produkt.
  • Jagged Alliance 2 je nejlepší, navíc když modderská komunita tu hru pořád vylepšuje . Doporučuju poslední verzi AIMNASu.
  • Mno ono je to proste pohled z vrchu kdy se mixuje realtime s tahovkou,... Jagged Alliance 2 je proste nastupce uz predchazejicich at uz JA1 a nebo Falloutu, kde mechanik a grafiky je to dost blizko k Falloutu.

Kazdopadne toto nevypada vubec zle a celkem se na to tesim. :)
  • v hre je moznost menit saturaciu farieb. Cize ak to chces mat cierno-biele ci naopak ako z rozpravky tak si to nastavis podla gusta.
    Hra je inak v pohode a vylepsuje sa neustale. Je to trosku drsnejsie celkovo ale ten pocit, ze hrate hru podobnu falloutu tam je na kazdom kroku. Dufam, ze to este vyladia. A tiez ze budem mat nato viac casu :P
  • presne, něco jako Jagged Alliance 2 a to byla moje srdcovka no tak uvidime
  • Chim
    Jak vypadá prosím to nejslabší PC?
  • Kein
    Dej vědět, jestli jde už vidět na postavách zbroj. Chodit po Wastelandu s panákem co vypadá od počátku stejně mi přišla jako docela nuda.
  • Toulani po Wastelande bude! uz ted je to ve hre implementovany, ale vzhledem k tomu ze se jedna o malickou cast hry, tak toho moc neprozkoumas
  • Jsem v testovani od Alfy, bohuzel puvodni Alfu jsem testovat moc nemohl, protoze mi na ani jedno ze 3 PC poradne nesla, softwarovej kurzor byl bes, a jakmile spadly FPS pod prijatelnou uroven, hra se nedala vubec ovladat. Ted s prichodem bety(posledni update) uz je tam HW kurzor, a i optimalizace je na o dost lepsi urovni(na nejslabsim PC mi to slape bez problemu na druhy nejvyssi nastaveni) ale bohuzel jsem zatim nemel cas se do toho poradne ponorit, to mam v planu dneska, takze vam sem pak kdyztak napisu dojmy:)
  • Kein
    První mód co na tuhle hru výjde bude nést název "Smaller guns" nebo "Realistic guns".
  • Jo jak rád bych měl další fallout v podobném ladění, pokud se tahle hra povede, jdu do toho hned :)
  • nejsou ty barvy nějaké divoké?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit