Přejít na výpis diskuzí
Postavy v Zaklínač 2 bojují proti fantasy archetypům
17.1.2011 | Petr Poláček
23 příspěvků
-
Děsně tomuhle studiu fandím... Převést tak skvělou a komplexní knižní sérii jako je Witcher do herní podoby a uspět přitom byl neuvěřitelnej výkon a dvojka vypadá ještě mnohem líp. Už se nevidí moc vývojářů, kteří jdou takhle do hloubky co se týče příběhu a vůbec detailů.
Držím palce ať jim to nakonec všechno bude fungovat jako celek a asi pomalu začnu zas hrát první díl, abych měl připravené savy :-) -
Ak by som mal povedať jednu hru, ktorú si tento rok na 100% kúpim v plnej cene v okamihu kedy vyjde a budem sa kvôli nej trepať do kamenného obchodu... tak je to táto.
-
Ja nevim, jednicka mi prisla takova kostrbata. Proste je tam videt, ze to nema produkcni hodnoty studia jako napr. Bioware. Ted nemluvim o gameplayi, ale o cutscenach s dialogy. Prislo mi to silene koprny. Uvidime, co dvojka.
-
Marijapanno to bude pařba!!!:-)
-
Severní království neměly dostatečně pevné vztahy na to, aby mohly společně zaútočit na Nilfgaard..a samotné by byly úplně bez šance.
Přímo říší zla možná Nilfgaard nebyl, ale pro obyvatele v oblastech, kde se Zaklínač odehrával (pokud opomeneme část odehrávající se přímo na území Nilfgaardu) to byla ta největší hrozba a oni jej za impérium zla považovali.
Ve světě Sapkowského ale samozřejmě není žádné jednoznačné zlo nebo dobro..i obecně považované "zlé" bytosti mohou být svým způsobem hodné a naopak (jak nám S. v průběhu ságy mnohokrát ukázal) -
-
sakra, tohle měla být reakce na "17.01.2011 17:50 Cahir"
-
-
Máš pravdu, že v očích seveřanů museli být ztělesněním zla....Snad se ale shodneme v tom - a o tom byl můj příspěvek především - že o žádné zloduchy nejde a co se politiky týče, nemají si se seveřany co vyčítat. Proto mě ten článek trochu vystrašil...
-
-
Souhlasím
-
-
-
-
Nechci být ten hnusný diskutérský prudič, ale píše (a vyslovuje) se Sapkowského, ne Sapkowskiho.
Jinak dík za článek. :) -
-
Pravda, pravda...díky za opravu.
-
-
Zdá se mi to nebo Dethmolda opravdu dabuje Jonathan Rhys Meyers? Jako wau!
-
-
jj taky jsem si vsim a podle me to je on ! :))
-
-
Mohl by to být on, viď? Wikipedia navíc našeptává: "The game features a branching dialogue system with full voice acting which was cast, directed and recorded in London." Tak by to mohlo klapnout. Pokud teda nepoužili hlas JRM za promo účelem a v samotné hře pak Dethmolda daboval už někdo jiný.
-
-
-
Tohle bude RPG roku. Těšim se jak malej Pytrs :)
-
Zase jsem si zaslinil klávesnici.
-
Tesim se moc.