Přejít na výpis diskuzí
Posun vydání vylepšené verze Baldur's Gate
16.9.2012 | Petr Poláček
14 příspěvků
-
Ze rovnou neudelaj dalsi dil, klidne v puvodni grafice. Jeste jsem chtel napsat, ze remake umi kazdej blbec, ale po vzpomince na Jagged Alliance 2 bych lhal
-
To se poměrně brzo rozhoupali :) Den před vydáním to posunout... proč ne? :)
-
Tuhle zlodějinu snad ani nekrást...
-
-
Ikdyž tvrdě řečeno, pomalu začínám mít podobný názor. Nikdo neví, co přesně znamená to jejich vylepšení Infinity Engine, které pouhým okem není viditelné. S verzí z GOGu jsem zatím na žádném novém operačním systému problém nezaznamenal a rozlišení se dalo zdarma upravit wide-screen resolution modem. A dál ty jejich doplňky jako je jakýsi dungeon ve stylu Strážcovy tvrze nebo nové postavy, toho je taky po internetu spousta.
Jediným plusem mi tak připadá převod na mobilní zařízení, kde si ovšem přídavky bude zřejmě nutné dokupovat. A ještě teď odložení kvůli ladění hry na listopad (čti "před Vánoce"). Something is rotten...
-
-
Jak je to teda s tou grafikou, bude nějak vymazlená, nebo zůstane při starym?
-
-
Jde o vylepšenej infinity engine vzatej z Throne of bhaal. Ale neptej se mě jak vylepšenej, protože mě osobně to připadá na chlup stejný...
-
-
Grafika bude asi v zásadě stejná, ten engine vylepšovali asi spíš v oblasti bezproblémovýho chodu na novejch sestavách. Zrovna starý hry na IE s tím maj dost problém, musí se často vypínat HW akcelerace v DX SDK, aplikovat speciální tweaky apod.
Pár screenů třeba tady:
http://baldursgate.com/news_2012sep10.en.html -
-
JJ. Pôjde len o optimalizáciu pre vyššie rozlíšenia a stabilný chod na novšom HW. Plus nejaké in game bonusy v podobe prídavku The Black Pits a 3 nových postáv. Ale o to mi nejde, hlavne že sa to bude dať hrať na väčších monitoroch.
-
-
-
-
Mno tak nic...tak budu muset na ty kanáry:D. Do listopadu mám volno:D.
-
-
Tak ne...ona vyšla Black Mesa:D
-
-
Koho to zajmá, mě byla slíbena video recenze na Dark Souls! Prej do pondělka nic těm lidem z games.cz nevěřte *16*
-
ja si klidne pockam :) treba i na druhy dil s datadiskama
-
To bude jen prvni dil?
-
-
První díl + datadisk.
-