Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už sem myslel že série skončí F4...díky bohu :) tak snad se to povede, předchozí díly byly super všechny :) To byly časy kdy sem měl Ubi rád
  • Doufám, že to bude v Ardenách *5*
  • Já chci BiA, kde budu ovládat německý družstva! Hezky to těm prašivým spojencům nandat!
    • Souhlasím s Unrealem konečně bych si zahrál něco podobného za Němce! :) furt spojenci je to nuda a ohraná písnička .. :) hl. znich dělají strašné zabijáky :D .... (nejsem nacista!!! pro rejpaly)
    • jak jsi napsal ten komentář, když jsi měl vztyčenou pravici?
      • Ok, znova. Rád bych si to zkusil zahrát na opačnou stranu, páč mě štve hrát jen za statečného amerického ubersoldiera. A jen tak pro informaci, Němec(ký voják) nerovná se nacista, ale klidně s tím žijte dál. *3*
        • Cajk
          když to napíšeš takhle, tak ok. Jen je potřeba mít na paměti, že právě díky statečnosti těch spojeneckých ubersoldierů můžeš dřepět na netu a psát uvědomělý kydy do diskuze :)
          • Cajk - ale no tak, ten mír a podmínky Německu byly nastaveny tak, že bylo otázkou času, kdy někdo zahraje na vlasteneckou notu, začne mluvit jak je potřeba, dá lidem co chtějí a začnou problémy, kromě toho např. židé vyzývali USA a ostatní k bojkotu Německa, obchodu, zboží atd. již na začátku/první polovině 30. let to samé se pak dělo u Japonska, celé to na mě působí tak, že snaha o rozpoutání konfliktu byla zjevná. Máš hodně zjednoduššený pohled na věc co nemyslím jako nějakou urážku, tím mám na mysli to tvoje "magor co rozpoutá válku" jako by jeden člověk mohl jen tak rozpoutat válku, na to potřebuješ hlavně prachy, zdroje, podporu a to si nelze vycucat z prstu, to musíš skutečně mít.

            Pár zajímavých větiček dlouho předtím než válka začla
            "Judea Declares War on Germany!" Daily Express headline, March 24th, 1933
            "War in Europe in 1934 was inevitable." H. Morgenthau (ministr fin. USA), Hearst Press U.S. September, 1933
            "Germany is our public enemy No.1. It is our object to declare war without mercy against her." Bernart Lecache, President, Jewish World League

            Všimni si letopočtu, to Hitler sotva vyhrál volby, které se konaly v březnu 1933.

            Našlo by se toho víc samozřejmě. Odvracení, no nevim nevim, nás prodali spíš jako takový symbol toho, že se snaží tomu předejít, to je asi tak vše, nepůsobí to jako snaha od srdce něco zachránit, spíš zradíme je aby to vypadalo, že se snažíme zachraňovat, přitom musel Chamberlain moc dobře vědět o co "go" pokud teda byl svéprávnej. Zkus se historií zabývat taky z té druhé stránky a nekoukej na to jako na ty zlé a na hodné, tedy černobíle, nezapomínej, že historii píší vítězové. Ok, necháme toho, vlastně už jsem i řekl co jsem chtěl.
            • Ještě k těm citacím Židů, to první neni citace člověka, ale titulku novin na základě událostí té doby, ten druhý je ministr financí USA, takže významný politik, nemohu za to, že je Žid a že jich v administrativě USA bylo hodně. Takže jediná cíleně židovská citace je pouze ta třetí. To jen pro pořádek, aby to nevypadalo nějak, však víš jak.
            • Já vím, že by se k těm větičkám daly přiřadit další, ale odstavců je tu na to málo :) a že cituju Židy? To je myslím na místě ne? Byli snad nedílnou součástí toho konfliktu a od nich taková prohlášení zní o to neuvěřitelněji. Klidně mi sem dej větičky hovořící o opaku, nemám s tím problém rád si to přečtu.

              Neutím tě reagovat, já si přeci taky neposteskl, že mě nutíš reagovat, když necheš, nereaguj, nevím co řešíš, až nebudu chtít, tak taky nebudu reagovat, je to jen tvoje rozhodnutí : )
            • Cajk
              Nenuť mě už reagovat:) K těm tvým větičkám by se mohly zfleku přiřadit stovky dalších, které říkaly pravý opak. Btw cituješ jenom Židy.
              Historií se zabývám z obou stran, nic se neboj.
          • A proto jsem hnusnej nácek, když si chci zahrát za ně proti amíkům i v sp? *1*
            • *1* ne asi taky bych si dal nějakou kampaň konečně za němce. jeden praděda umřel v bitvě o stalingrad a druhej praděda někde v africe tušim.. rip. a nejsem němec. jenom na půl a na půl indián *15*
          • drasta
            Ono kdyby se to dalo do historickych souvislosti uplne tak z toho je hodne videt jak moc nam chteli pomoct nasi spojenci pomoc. Viz Mnichov 38 a hned pred koncem valky se to same stalo podruhe kdyz jsme byli osvobozovani. Kamaradi do deste jen co je pravda.

            Je ale zase fakt ze se u nas diky mnichovu tolik nestrilelo a nemci si nasli novy jezditka. Myslim ze Polaci a Francouzi na Lt. 38 nevzpominali zrovna s laskou :D


            Zbytecna reakce...
            • Cajk
              blbost. Na válce se sice někteří lidé pěkně obohatili, ovšem už jenom proto, že z globálního hlediska byla 2. sv. naprostou pohromou, nikdo nebral situaci v Německu vážně až do tý míry.

              Prostě si nedovedli představit, že by byl někdo takovej Magor a odstartoval světovej konflikt ve chvíli, kdy se Evropa teprve vzpamatovávala z hrůz (opravdovejch hrůz, však zákopová válka byla většinou historiků hodnocena jako mnohem větší peklo než druhá) toho prvního. Jen si to představ - dvě světový války v rozmezí jen o málo víc jak 20-ti let. Nemálo lidí bylo z generace, která naplno pocítila dopady obou. To je prostě síla.

              Čili můžeme si myslet o zaječích úmyslech politiků cokoliv, pravda ovšem je, že se až do poslední chvíle snažili (i za cenu ústupků - čti prodeje ostatních zemí, po kterých jim nemělo být hovno, ale bylo) globálnímu konfliktu předejít. To ovšem netušili, že Áda a nacisté na fair play (dodržování paktů a diplomatickejch smluv) naprosto serou:)
              Tím bych to uzavřel, nejsme na druhasvetova.cz V případě zájmu můžu odkázat na relevantní historickou literaturu s dobovými výpověďmi vysokých politiků té éry.
            • Cajk - Nikdo nečekal? Versailleský mír byl především nastaven tak, že nic jiného než další problém z toho snad vzniknout ani nemohl. Že to nikdo nečekal je ehm, poněkud chyba, samozřejmě, že směřování Německa bylo vidět moc dobře a někteří zúčastnění se na tom dobře obohatili a to nemluvím o tom jak lidé z té "hodné" strany bohatli na válce v jejím průběhu stejně jako za té první, ne nadarmo je válka skvělým byznysem. O neodhadnutí situace dost pochybuju. A reparace? Heh, zrovna nedávno jsem četl zprávu, že se přeživší holohoa...tedy holokaustu, rozhodli nově zažalovat Rakousko a smlouvu, která byla uzavřena před deseti lety.
            • Cajk
              s tím samozřejmě nelze nesouhlasit, bohužel politika Francie a Británie byla po tehdy nedávný 1.sv. dost opatrná, nikdo nečekal, že se zrovna z docela dost zpustošenýho Německa navíc v tvrdý recesi zvedne tak mohutná nacionalistická síla. Slavnej je taky Churchillův výrok, opěvující Mussoliniho (kterýho fascinovala západní kultura) Itálii. Takže ano, naprostý neodhadnutí situace v letech, kdy se Evropa teprve pomalu vzpamatovávala z posledního výpadu.
              O neustálém odpouštění reparací a jiném pardonování už pak nemá smysl mluvit vůbec.
            • drasta
              Nic byla to zbytecna reakce. Mas samozrejme pravdu. Snad jsem tim chtel jenom naznacit ze spojenci tu rozhodujici chvili tak trochu propasli a misto toho aby toho kluka co bezel ke stohu se sirkama chytili vcas tak pak museli hasit celej statek.
            • Cajk
              Co jsi tím chtěl sdělit? Mnichov je často propíraná záležitost, ale důležitý je, že se v rozhodující chvíli skutečně zvedli a ty krky nasadili. Rozdělení sféry vlivu po válce už byla diplomatická záležitost, asi těžko někdo mohl Sovětům po jejich mnoha milionovejch ztrátách říct, ať táhnou bez jakýkoliv kompenzace na Moskvu.. Je jasný, že všichni by radši chtěli bejt osvobozovaný od Amíků, ovšem jak je vidno i v současnosti, na ČR je bohužel ostatníma nahlíženo jako na součást Východu a bůhví, jestli kromě krátkýho období po 1.sv. tomu bylo kdy jinak.
    • Cajk
      já chci aby Unreal byl žid, aby Němci vyhráli a on konečně dostal co proto v lágru.
  • Dúfam že sa to bude odohrávať v Bastogne
  • konecne fantasticka zprava 2 roky cekani jsem prosil aby se pokracovalo v pribehu Matta Bakera a konecne je to tady dekuju
  • No kdo to čekal? Mé modlitby byly vyslyšeny!
  • IsimonI
    Já se na Furios strašně těšim... BiA mám rád,, velení parťákům pod palbou. 4díl - Ok máte to mít, ale oplakávat svoje mrtvý kamarády se taky nedá pořád,, na to, že to sou paragáni, tak s tim seskakovánim to tak valný nebylo(líbilo by se mi jako v MoH airborn- vybrat si místo schozu).. Takže 4.díl už mě moc nezajimá, jednoznačně Furious,, konečně hra kde můžete němce mlátit tomahawkem.xD(vim, že si to svoje fanoušky najde,, ale asi né v řadách fanoušků BiA serie)
  • tak tato zprava mě celkem potěšila :) když udělaj i pořadej díl Bia tak at si udělaj i ty svoje hanebny pancharty :) to bude takový Nobrain shootig :)
    • souhlasím s tebou jenom se bojím aby tuhle sérii neždímali jak callofduty - každý rok jeden díl!
      kdyby se střídaly jeden rok Parchanti a druhý rok Baker tak to by ještě šlo - snad to nedopadne jak CoDko - blbá střílečka bez špetky nápady... už se nemůžu dočkat jak bude příběh pokračovat! Doufám že konečně dojde na Ardeny!
  • BiA: Inglorious Basterds copycat 4 bude urcite bzunda a povedena taskarice. Toho ze si najde dost fanousku se po vrelem prijeti hned po oznameni hry nebojim. Viz hodnoceni videi na ty-trubce...
    • IsimonI
      Tady, ale zatím převládaj fanoušci(odpůrci furios) serie BiA..xDD
      • Ja mysim ze tenhle nesmysl by byl fanouskum BiA jako jsem ja srdecne u riti kdyby se neotiral o jmeno jejich oblibene pseudo-realisticke takticke FPS.
  • Hned mám lepší den :)
    • Já též :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit