Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Black_Hand
    me ten trailer moc nebavi. je asi tak zajimavy obal infinitu. takze doufam, ze bude o hre vypovidat stejne tolik (pokud lze kenovi verit, jako ze asi ano).
  • Tak sem si nejdriv musel dat reklamu abych videl reklamu. Susny.
    • GlaDOS
      Já šel rovnou na Youtube.
  • Veskoslav
    Přiznám se, že až teď po letech dojíždím konec Bioshocku II:) A na III. díl se těším.
    • já se k druhému dílu dopracoval až po 3 letech a pak jsem jej otočil 2 krát po sobě a v dohledné době se k němu hodlám opět vrátit
      • GlaDOS
        Já druhý díl doteď nehrál. Docela se stydím, ale dřív jsem měl pocit, že už to na mě nebude mít takový dopad, jako jednička a tak jsem ho raději nehrál. Ale teď bych to rád napravil. Než se pustím do Infinite, rád bych protočil oba předcházející kousky.
  • Jednoduše ne jeden, ale všechny palce nahoru! Krásná práce!
  • To je poprvé, co ve videu vidím, že Elizabeth je předlohou ta ruská holka co na ní dělala cosplay.
  • Ta hudba co tam je - je soundtrack iba pre hru, ci to je nejaky song co uz je k dispozícii ?
    • Pravděpodobně máš na mysli tohle http://www.youtube.com/watch?v=L4aaScgdXSQ *3*
      • A tady to máš živě, v trošku prodloužené a divočejší verzi :-) http://www.youtube.com/watch?v=Lbvm22OSX0E
        • jop diky !! :)
  • Nádhera jinak to nelze popsat.
  • Umaroth
    Ten trailer je tak dobrej, že snad zruším předobjednávku a předobjednám si to znova, jenom z principu !!!
    • misho8723
      Inak neviete, že či sa budú dať vypnúť tie bonusy v hre, ktoré sú pre predobjednávky? (sa mi zdá, že tam má mať hráč väčšiu silu a viac peňazí a podobne) - ja to tam proste nechcem :D
    • Ronox
      Co takhle si předobjednat předobjednávku na předobjednávku? *1*
      • založil bych Kickstarter na předobjednávky
    • zx_spektrum
      To dává "smysl", hlavně pokud se budou předobjednávky vyřizovat podle data objednání, jak to často bývá *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit