Přejít na výpis diskuzí
Pozapomenutý Enslaved zřejmě vyjde i na PC
10.10.2013 | Ladislav Loukota
33 příspěvků
-
Tahle hra byla paradni, a verim ze se bude libit i pcckarum a kdyz pominu konec supr. Mohlo to byt i lepe zpracovane ale i tak to byla jedinecna hra. Ja to pcckarum preji. *3*
-
-
Jak mile od Tebe, ze jsi na nas ubohe PCkare tak hodny. Ale myslim, ze bychom se bez toho i obesli, ja teda urcite.
-
-
Já se na Enslaved docela těším, na PC je málo takových "zvláštních" her.
Jinak Ty budeš asi dost dobře zamindrákovaný kkt, když někdo napíše "já vám to přeju, ať si to užijete jako my kdysi" a Ty reaguješ tak, jak jsi zareagoval, aniž bys měl co říct k tématu (nejsi cílová skupina hry, neoslovila Tě, což nikoho vůbec nezajímá a přesto Tvoje ego má potřebu mlít ho*na). Chce se mi napsat "to se časem zlepší", ale něco mi řiká, že ne, že Ty budeš už v produktivním věku takovej ten typicky přednasranej důchodce. Užij si to a hlavně ať si to užije Tvoje okolí :D -
Ja jsem totiz za "Rovnost vsem platformam", mam rad obe a tak neni duvod, kdyz se ty obejdes tak to je zle. Kazdopadne budu rad, za jinou hru . Co predelaji a ty si ji budes chtit zahrat taky rad a budu ti ji a ostatnim prat.
*3* -
-
Ja nemam nic proti tomu, aby hry byli na obou(vsech trech, snad me chapete) platformach. Davam prednost PC, ale to neznamena, ze automaticky nenavidim konzole.
Co je spatneho na tom, ze se bez te hry obejdu? Proste nemam rad takoveto hry, kdyz to nekoho bavi tak at si to klidne hraje, ja proti tomu nic nemam. Spis jsem mel na mysli, ze tohle neni zrovna desitkova hra a nebudem vsichni skakat radosti. Ty posledni dve vety nechapu uz vubec.
Jinak mi pripada cim dal tim tezsi, poznat kdo troli a kdo ne. Je tu vic prispevku od trolu, nez tech normalnich. -
-
Netrollim jen jsem prejici clovek, a verim ze pcckari si zaslouzi take zahrat kvalitni tituly. *3*
-
-
-
-