Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Tahle hra byla paradni, a verim ze se bude libit i pcckarum a kdyz pominu konec supr. Mohlo to byt i lepe zpracovane ale i tak to byla jedinecna hra. Ja to pcckarum preji. *3*
    • kickasl
      Jak mile od Tebe, ze jsi na nas ubohe PCkare tak hodny. Ale myslim, ze bychom se bez toho i obesli, ja teda urcite.
      • Já se na Enslaved docela těším, na PC je málo takových "zvláštních" her.

Jinak Ty budeš asi dost dobře zamindrákovaný kkt, když někdo napíše "já vám to přeju, ať si to užijete jako my kdysi" a Ty reaguješ tak, jak jsi zareagoval, aniž bys měl co říct k tématu (nejsi cílová skupina hry, neoslovila Tě, což nikoho vůbec nezajímá a přesto Tvoje ego má potřebu mlít ho*na). Chce se mi napsat "to se časem zlepší", ale něco mi řiká, že ne, že Ty budeš už v produktivním věku takovej ten typicky přednasranej důchodce. Užij si to a hlavně ať si to užije Tvoje okolí :D
      • Jack1947
        Ja jsem totiz za "Rovnost vsem platformam", mam rad obe a tak neni duvod, kdyz se ty obejdes tak to je zle. Kazdopadne budu rad, za jinou hru . Co predelaji a ty si ji budes chtit zahrat taky rad a budu ti ji a ostatnim prat.
        *3*
        • kickasl
          Ja nemam nic proti tomu, aby hry byli na obou(vsech trech, snad me chapete) platformach. Davam prednost PC, ale to neznamena, ze automaticky nenavidim konzole.
          Co je spatneho na tom, ze se bez te hry obejdu? Proste nemam rad takoveto hry, kdyz to nekoho bavi tak at si to klidne hraje, ja proti tomu nic nemam. Spis jsem mel na mysli, ze tohle neni zrovna desitkova hra a nebudem vsichni skakat radosti. Ty posledni dve vety nechapu uz vubec.
          Jinak mi pripada cim dal tim tezsi, poznat kdo troli a kdo ne. Je tu vic prispevku od trolu, nez tech normalnich.
          • Jack1947
            Netrollim jen jsem prejici clovek, a verim ze pcckari si zaslouzi take zahrat kvalitni tituly. *3*
  • MrSanta
    Juché, tak to bude jasná koupě. Přibalim k tomu ještě Castlevanii a udělám si rubací měsíc *1*
  • Toto je jedna z hier kvoli ktorej som si kupil Xbox (dalsie boli napriklad Castlevania, Halo, Dante's Inferno, Killer is Dead). Zatial som sa ale k nej nedostal, tak asi pockam rovno na PC verziu.
  • Vyborna vec, kterou sjem si hodne uzil. Docela bych si ji dal na PC znovu pokud bude necim vylepsena po obsahovy nebo alespon graficky strance.
  • Ja jsem rad za kazdou rubanici na PC, takze radost.
  • Black_Hand
    enslaved? to bych si i dal. libi se mi ten setup. to vubec neni standard.
  • Na konzolích byl Enslaved vesměs průměrná hra, ale na poměry PC je to blockbuster.
  • Tushan
    težká kravina. přestně ten typ konzolovky na kterej pcčkaři nadávaji. demo bylo naprosto hrozny a nedivím se že tahle hra vyšuměla do stracena
    • Tvuj nazor ti neberu, ale hodnotit hru jen podle dema je trochu kratkozraky. Tohle byla pro me jdna z her, kvuli kterejm jsem jako PCckar rad, ze mam i konzole.
      • Pethulla
        Hodnotit hru podle dema je krátkozraké, to je fakt, ale vzpomeň si co tu bylo breku po recenzi na Beyond. Podle spousty uživatelů ta hra totiž musí být skvělá a odvolávali se právě na to demo.
        • Je to tak, prave proto to pisu. Pokud jsem to neodehral cely nemuzu hodnotit nebo alespon rozhazoval verdikty jako "tohle byla "sra*ka". Beyond me ted ceka, jsem zvedavej jaky to nakonec bude. Ale to je tady OT.
          • Tushan
            jenže dema jsou tu od toho aby nalákali jako nehodlam kupovat hru za 1500 jen proto abych pak mohl řikat že to je kravina
      • Tushan
        vždyt to mělo strašně trapnej souboják a ve skákacích sekvencich snad ani nešlo udělat chybu protože to hra nedovolila.... *7* jako pro nějaky maminy v domacnosti co se nudí asi dobra hra pro hráče nuda
        • Tak to si kůl a teď šup zpátky na Hry pro dívky.cz
          • Ja o sobe nic nepsal :)
            • šak na tebe taky nereaguji
        • No prodle toho jak tu pises budes asi vazne hustej "hrac" :)
          • Tushan
            samozřejmě že jsem hustej hrač *5*
    • Tushan
      ten gameplay ve stylu nemužeš skočit z plošinky protože jsi otočenej špatně a umřel bys až budeš otočenej ve spravnem směru tak bude skok fungovat .... chtělo se mě zvracet a brečet zaroven jako to byla zhovadilost. a hra ze mě dělala opravdu opičáka
  • TheGGG
    Chujovská hra. Každopádně co jsem slyšel tak si teď na PC všichni užívají Ride to Hell
    • my na Pc si užíváme špičkového hadow Warriora který vám na konzolích neběží protože jsou to vykopávky a musíte čekat až na příští rok..chacha shemale!
      • sry žádný hadow warriora jsem na netu nenašel
    • Nie, my si uzivame GTA V
      • TheGGG
        Koukáte na YT letsplaye nás konzolistů?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit